bir de bu çok garip herkes işte kör melahat var bilmem ne ayhan var şu var bu var derken sorun yok ben bişey yazınca neden millet cosuyo onuda anlamadım, inandırıcılık konusunda hiç şüphem yok kendime
hepiniz güzel enerjiler dolun hayata daha da güzel bakın güzellikler
hepiniz güzel enerjiler dolun hayata daha da güzel bakın güzellikler
bilen bilir belli dönemlerde bayanlar bakamaz, sakin olun ben bişey dediysem mailden telimi de vericem elimden geleni de yapıcam
kızlar bende deneyimlerimi paylaşmak istedim
kadıköy burcu ben inanmak istemesemde söylediği şeyler hemen hemen çıktı 20 si dediği şey ayın 2 sinde oldu adam gelicek sen istemicen dedi geldi ama farklı bi şekilde geldi evet ben çk sevdiğim halde istemedim.
sırdaş kafe sema hanım çok rahatlatıcı bi bayan dediği şeler pek çıkmasada o anı biliyor ne istediğini hayatında ne olduğunu azda olsa biliiyo
kadınlar kahvesi meryem sakın sakın gitmeyin derim bi isim biliyo onunda bütün harflerini size söyletiyo.
symbol serkan en kötüsü buydu benim için hiç bir şeyimi bilemedi çok kötü bi durumda gitişmtim ona gördüğüm en güzel fal demişti. yanımda gittiğim kişiyle ondan bi hafta sora sevgili olduk o bana başka birini demişti o kadar tutturamadı
maltepede yasemin diye bi bayan var gerçekten çok şaşırttı beni ayrıldığım sevgilimin ne iş yaptığını nerde oturduğunu en önemlisi babaanemin öleceğini miras davalarımızı eski sevgilimle görüşeceğimi ama olmayacağını. ve zaman verdiği çıkmasını beklediğim bişiler daha var. aynı zamanda arkadaşımın sevgilisinin evli olduğunu kızın bunu internetten öğrendiğini kadının ismine kadar söyledi. en iyisi oydu.
daha da ççok baktırdım ama hatırlamıyorum şuan<.d
2 aydır ara vermiştim şimdi OLGU ve SALİH HOCA arasında gidip geliyorum sizce hangisi?
kızlar bende deneyimlerimi paylaşmak istedim
kadıköy burcu ben inanmak istemesemde söylediği şeyler hemen hemen çıktı 20 si dediği şey ayın 2 sinde oldu adam gelicek sen istemicen dedi geldi ama farklı bi şekilde geldi evet ben çk sevdiğim halde istemedim.
sırdaş kafe sema hanım çok rahatlatıcı bi bayan dediği şeler pek çıkmasada o anı biliyor ne istediğini hayatında ne olduğunu azda olsa biliiyo
kadınlar kahvesi meryem sakın sakın gitmeyin derim bi isim biliyo onunda bütün harflerini size söyletiyo.
symbol serkan en kötüsü buydu benim için hiç bir şeyimi bilemedi çok kötü bi durumda gitişmtim ona gördüğüm en güzel fal demişti. yanımda gittiğim kişiyle ondan bi hafta sora sevgili olduk o bana başka birini demişti o kadar tutturamadı
maltepede yasemin diye bi bayan var gerçekten çok şaşırttı beni ayrıldığım sevgilimin ne iş yaptığını nerde oturduğunu en önemlisi babaanemin öleceğini miras davalarımızı eski sevgilimle görüşeceğimi ama olmayacağını. ve zaman verdiği çıkmasını beklediğim bişiler daha var. aynı zamanda arkadaşımın sevgilisinin evli olduğunu kızın bunu internetten öğrendiğini kadının ismine kadar söyledi. en iyisi oydu.
daha da ççok baktırdım ama hatırlamıyorum şuan<.d
2 aydır ara vermiştim şimdi OLGU ve SALİH HOCA arasında gidip geliyorum sizce hangisi?
Evet başarılı diyebilirim, sakladığınız düşüncenizi bile açığa çıkarabiliyor."Aslında böylesin ama böyle davranıyorsun.."diyebiliyor mesela..
arkadaslar ben az evvel baktirdim telefonda cok iyiydi.geceleri daha iyi bakiyorum kafam sakin dedi.gunduzde bakuyormus.benim ismimi baktirdigim.kisinin ismin az cok bildi.gecmisde yasadigimiz bir olay vardi soyledi.yaptigimiz isleri su anki durumu ve dusunduklerimizi.bildi. su anbyasanan olaylari soyledi.gecen aylardada baktirmistim dediklerini yasadim.. gelecege dair kac sey soyledi gayet mantikli.bagcilarda bu fallci numarasini verebilirim
kıme baktırdıgınızı yazmamışsınız:26:
nilufere baktirdim
kım bu nılufer?yoksa yukarda yazan arkadas kucuksabahat mi?
sadece telefonda bakıyorum, önceden yüzyüze bakıyordum yakında olan kişilerle ama onu kaldıramıyorum artık bazı şeyler söylüyorum, insanların tepkileri halleri bana ağır geliyo ve asla şu kadar paraya bakarım diye söylemem karşımdaki en uygun olanı bana taktim eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?