İstanbul'da Fal - Falcılar

bir de bu çok garip herkes işte kör melahat var bilmem ne ayhan var şu var bu var derken sorun yok ben bişey yazınca neden millet cosuyo onuda anlamadım, inandırıcılık konusunda hiç şüphem yok kendime

canım bak kac kısı senden haber beklıyoruz maılden numaranı yazarsan sevınırım:)

hepiniz güzel enerjiler dolun hayata daha da güzel bakın güzellikler

senın amacın reklam yapmak mı?dunden berı fal bakıyorum dıyıp duruyosun maıl atıyoruz cevap vermıyosun sıteye gırıp boyle seyler yazıyosun bu saatten sonra baktırıcagım varsada baktırmam sınır olurum boyle kendını bulunmaz hınt kuması sananlara bız dııl sen kaybettın

bilen bilir belli dönemlerde bayanlar bakamaz, sakin olun ben bişey dediysem mailden telimi de vericem elimden geleni de yapıcam

bilen bilir belli dönemlerde bayanlar bakamaz, sakin olun ben bişey dediysem mailden telimi de vericem elimden geleni de yapıcam

bunu bu sekılde acıklayaılırdınız bende ıkı gundur maıl basında beklemek zorunda kalmazdım umarım sozunuzun arkasında durursunuz.....

Yasemin in iletidim bilgilerini yazabilir misin merve?

Yasemin in iletişim bilgilerini yazabilir misin merve?

Evet başarılı diyebilirim, sakladığınız düşüncenizi bile açığa çıkarabiliyor."Aslında böylesin ama böyle davranıyorsun.."diyebiliyor mesela..

Merhabalar
Selma toprak'ın telefonunu bana gönderebilir misiniz?İnternette bulamadım maesef
Mesaj hakkım olmadığı için size özelden de mesaj atamadım.

Şimdiden teşekkürler

arkadaslar ben az evvel baktirdim telefonda cok iyiydi.geceleri daha iyi bakiyorum kafam sakin dedi.gunduzde bakuyormus.benim ismimi baktirdigim.kisinin ismin az cok bildi.gecmisde yasadigimiz bir olay vardi soyledi.yaptigimiz isleri su anki durumu ve dusunduklerimizi.bildi. su anbyasanan olaylari soyledi.gecen aylardada baktirmistim dediklerini yasadim.. gelecege dair kac sey soyledi gayet mantikli.bagcilarda bu fallci numarasini verebilirim

kıme baktırdıgınızı yazmamışsınız:26:

sarıgül özelden mesaj atamıyorum 5 yıl önce gittim hala orda mı bilemiyorum telefonu da yok beni bir arkadaşım götürmüştü onda da telefonu yokmuş sadece gazi mah. son durakta olduğunu biliyorum o zaman 20 tlye bakmıştı keşke telefonunu bilen olsada bende ulaşabilsem, ayrıca kahveyi kendin yapıyorsun ama fincanlar ve cezve çok pisti

nasılsınız? yazınızı okudum. çok etkilendim. size bakım yaptırmak istiyordum. telefondan bakıyormuşsunuz. size nasıl ulaşabilirim?
smbol.smbol@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…