İstanbul'da Fal - Falcılar

'Asla şu kadar paraya bakarım diye söylemem.' demişsiniz de bana mailde 40 liraya bakıyorum dediniz.

eskiden uçurtma kafede olan emre şimdi odakulede kendi yerinde gitmenizi tavsiye ederim gerçekten güzel bakıyor...0536 8813188 numarası burdan ulaşabilirsiniz

Ben gecen hafta ici facebookta yildizname bakan birisine rast geldim ama benim iki adresim var biri kendi adima biride facebook ilk acildigi zamanlarda daha neti pek bilmez iken uydurma bir isimle almistim iste bu uydurma isimli facemden o yildiznameciye rast geldim sordum bilgi aldim bana telefonunu verdi ama aramadim asil kendi adima kayitli adresimden de konusayim bi ona gore ararim diye dusundum bu iki adres birbirine ekli degil arkadas listesinde degil.ama nasil oldu bilmiyorum adam bana diger isimle hitap etti hani arayacaktin aramadin dedi sanki adamyanimdaydi cok şaşkınım bu nasil oldu bilen varmi acaba

slm kızlar benı bılen bılır bende ankaradakı falcılar topıgınde takılıp cok fal baktırmış bu işe cok paralar dokmuş bırıyım en son kuçuksabahat le konusmalarımız oldu burdan sızde gordunuz zaten şunu soylıyım bu kışi asla ama asla guven vermedı ozelden konustuhgumuz arkadaslarla ortaya cıktı bu bana kendınız ne verırsenız onu alıyorum fıyat soylemıyorum dedı bana ancak baska bı arkadasa 40 lıraya baktıgını soylemıs baska bı arkadas referansınız yok o yuzden 40 lıra vermem dedıgı zaman arkadasla alakalı bişeyler sallamış arkadasta bunların benımle alakası yok dıyınce hastayım iğnelerle ayakta duruyorum dıye cevap vermiş kısacası gene herkes kendısı bılır ama bence değmez hanımlar ozelden yazan arkadaşlarada bu yazdıklarım referans olur umarım ayrıca kucuksabahatın profılıne baktıysanız geçmişte kendısınınde falcı aradığını gorursunuz:)

arkadaslar bu bayana giden varmi?
benim gercekten su aralar falciya ihtiyacim var.bana baska onerilerinizde olursa ok
kim ne onerdi ise gittim ama bir turlu olmadi ya sinir oluyorum.

Dediklerine aynen katılıyorum. Kendisine mail attım ücreti sordum 40 tl alıyorum dedi. Akşam 'şuan müsaitim bakabilirim' dedi. Ben de 40 lira bi fal için çok diyince bu kez 'ben asla fiyat söylemem, kim söyledi?' dedi. Allah'tan mailini silmemiştim kopyalayıp gönderdim niye yalan söylüyosunuz anlamadım dedim. Ay sinirlerim bozuldu, gerçekten sana bakmak istiyorum, sen söyle ben uyucam dedi arkadaş ama bana hiç güven vermedi açıkçası. Denemek isteyen olursa bi şey diyemem ama çok çelişkili konuşuyo bence.

madem cok bakmak ıstıyo bıze o zaman on bakım yapsın memnun kalırsak zaten paralı baktırırız yanı havadan 40 vermeye gerek yokkı

ozel msjlara cvp verme hakkim yok.burdan yaziyorum..nilufer hanim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlaaar, falcılara ihtiyaç duymayacağınız çok güzel bi yıl olsun. İyi niyetle ettiğiniz tüm dualarınız kabul olsun, tüm dilekleriniz de gerçek olsun :) İyi yıllar hepinize

Kızlaaar, falcılara ihtiyaç duymayacağınız çok güzel bi yıl olsun. İyi niyetle ettiğiniz tüm dualarınız kabul olsun, tüm dilekleriniz de gerçek olsun :) İyi yıllar hepinize

güzel dileklerin için tşk ederim.. iyi yıllar :118:

boş şeylerle uğraşıyorsunuz arkadaşlar o kadınlar geleceği bilmiyor ya yakın çevrenizin tavsiyesiyle gittiğiniz için zaten hakkınızda bir şeyler biliyordur , ya da siz söylediklerinizle ona malzeme veriyorsunuzdur. Sadece insanların dış görünüşüne , konuşma tarzına bakılarak bile onun maddi , ruhsal durumu farkedilebilir. Kendi geleceğinizi kendiniz bilebilirsiniz en iyi yaptığınız seçimlerinizle.

Elmakurdumusun merhaba , yeni üye olduğum için özelden mesaj atamadım. Banada Güneşli- Bağcılardaki bu bayanın telefonunu verebilir misin rica etsem. Bende gitmek istiyorum.

arkadaşlar size son fal izlenimlerimi paylaşıcam.symbol nişantaşında hande diye biri gelmiş (eski hande değil) kahve bakıyor.ona baktıran varmı nasıl bakıyor? ben baktırdım öylesine hiç bir şey anlamadım. ben konuşuyorum ona göre yorumluyor gibi geldi.komşu teyze daha iyi bakıyor. sonra başkaları baktırdı onlarda beğenmemiş.tabi on söylüyorsa ikisi tesadüfen tutuyordur.baktıran varsa yorum bekliyorum :)
birde aynı yerde meryem var.bir kaç bayan geldiler arkadaşları iyi demiş diye. kalktıklarında bu kadar saçma şey görmedim hiç bişi bilemedi dediler.birine olmayan sevgilisini anlatmış varmış gibi.sürekli elinde telefonla arkadaşıyla konuşuyormuş. bende iyi olmadığını duymuştum ama enerji meselesi diye etkilememek için bayanlara bişey demedim.yani boşuna para vermeyin yazık.birde orda yağmur var o da rezaletti.

ayrıca eklemek istiyorum.daha önce de dediğim gibi iki sene ben hiç bir falcıya gitmedim (zaten kafeye gidip üç kuruşa baktırıyordum fazla para vermem) işlerim rast gitti hayatım mükemmel oldu. işim düştüğünde sormak için gittiğimde ters oluyor buna inanıyorum.sittin sene gitmem artık test ettim onayladım

harika yaaa ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…