sadece telefonda bakıyorum, önceden yüzyüze bakıyordum yakında olan kişilerle ama onu kaldıramıyorum artık bazı şeyler söylüyorum, insanların tepkileri halleri bana ağır geliyo ve asla şu kadar paraya bakarım diye söylemem karşımdaki en uygun olanı bana taktim eder
slm kızlar benı bılen bılır bende ankaradakı falcılar topıgınde takılıp cok fal baktırmış bu işe cok paralar dokmuş bırıyım en son kuçuksabahat le konusmalarımız oldu burdan sızde gordunuz zaten şunu soylıyım bu kışi asla ama asla guven vermedı ozelden konustuhgumuz arkadaslarla ortaya cıktı bu bana kendınız ne verırsenız onu alıyorum fıyat soylemıyorum dedı bana ancak baska bı arkadasa 40 lıraya baktıgını soylemıs baska bı arkadas referansınız yok o yuzden 40 lıra vermem dedıgı zaman arkadasla alakalı bişeyler sallamış arkadasta bunların benımle alakası yok dıyınce hastayım iğnelerle ayakta duruyorum dıye cevap vermiş kısacası gene herkes kendısı bılır ama bence değmez hanımlar ozelden yazan arkadaşlarada bu yazdıklarım referans olur umarım ayrıca kucuksabahatın profılıne baktıysanız geçmişte kendısınınde falcı aradığını gorursunuz:)
Dediklerine aynen katılıyorum. Kendisine mail attım ücreti sordum 40 tl alıyorum dedi. Akşam 'şuan müsaitim bakabilirim' dedi. Ben de 40 lira bi fal için çok diyince bu kez 'ben asla fiyat söylemem, kim söyledi?' dedi. Allah'tan mailini silmemiştim kopyalayıp gönderdim niye yalan söylüyosunuz anlamadım dedim. Ay sinirlerim bozuldu, gerçekten sana bakmak istiyorum, sen söyle ben uyucam dedi arkadaş ama bana hiç güven vermedi açıkçası. Denemek isteyen olursa bi şey diyemem ama çok çelişkili konuşuyo bence.
İyi birini bulursam yazarim demistim, konu actim herkes gorsun diye! 
bukre34@hotmail.com adresine de bekliyorum
arkadaslar ben az evvel baktirdim telefonda cok iyiydi.geceleri daha iyi bakiyorum kafam sakin dedi.gunduzde bakuyormus.benim ismimi baktirdigim.kisinin ismin az cok bildi.gecmisde yasadigimiz bir olay vardi soyledi.yaptigimiz isleri su anki durumu ve dusunduklerimizi.bildi. su anbyasanan olaylari soyledi.gecen aylardada baktirmistim dediklerini yasadim.. gelecege dair kac sey soyledi gayet mantikli.bagcilarda bu fallci numarasini verebilirim
Kızlaaar, falcılara ihtiyaç duymayacağınız çok güzel bi yıl olsun. İyi niyetle ettiğiniz tüm dualarınız kabul olsun, tüm dilekleriniz de gerçek olsun :) İyi yıllar hepinize
Bir arkadaşımla gitmiştik,bu fal bakarken saydı döktü;İşte hayatında biri var,fiziği şu,karakteri bu,siz buraya gitmişsiniz,bunu yapmışsınız...Arkadaşımda inkar etmeye çalışıyor aklinialirimsmile tabi biraz benden çekinerekten,bu kadın delirdi yalan söyleme yapmışsın işte diye kaydirigubbakcemile tabi arkadaş daha fazla saklayamadı kaydirigubbakcemile3
Yani böyle çok olay var,mesela bir arkadaş boşanıcak onları söyledi,dediki kız sen evden ayrılırken kocanın parasını almışsın (çalmışsın) kadın pancar yok,mok desede Nilüfer yermi :jeyyar:
Anlayacağınız hayatınız çok çetrefilli ve kimsenin bilmesini istemiyorsanız yanlız gidin zemuszemus
ayrıca eklemek istiyorum.daha önce de dediğim gibi iki sene ben hiç bir falcıya gitmedim (zaten kafeye gidip üç kuruşa baktırıyordum fazla para vermem) işlerim rast gitti hayatım mükemmel oldu. işim düştüğünde sormak için gittiğimde ters oluyor buna inanıyorum.sittin sene gitmem artık test ettim onayladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?