Elmakurdumusun merhaba , yeni üye olduğum için özelden mesaj atamadım. Banada Güneşli- Bağcılardaki bu bayanın telefonunu verebilir misin rica etsem. Bende gitmek istiyorum.
Cok umutla gıttık arkadaşımla kotu bence
Yasemin in iletişim bilgilerini yazabilir misin merve?
Merhaba,
Arap Melahatin açık adresini veya telefonunu yazabilir misin lütfeenn
*** Reklam Amaçlı Yazı***
ayrıca eklemek istiyorum.daha önce de dediğim gibi iki sene ben hiç bir falcıya gitmedim (zaten kafeye gidip üç kuruşa baktırıyordum fazla para vermem) işlerim rast gitti hayatım mükemmel oldu. işim düştüğünde sormak için gittiğimde ters oluyor buna inanıyorum.sittin sene gitmem artık test ettim onayladım
bir arkadasim da tam olarak ayni seyi dusunuyor ve bana kiziyor, son uc senedir cok fal baktirip islerimin pek de rast gitmedigini gorunce, acaba mi diyorum ben de :/
bende artik eminim..yigit dedigin bakirkoy dejavu yigit mi..gecen bir kiz soylemisti cok iyi diye..kahvemi tarotmu bakiyormus unutyum simdi bisiler demisti
yukaridakini simdi gordum pek inanmiyorum acikcasi.
bu forumda adi gecen ve memnun kakinan nilufer vatdi.onun telefonunu almustim.aradim memnun kaldim
nıluferın numarasını alabılır mııyım ve nerde bakıyor?
arkadaşlar dün yiğit e gittim ve bi kere daha doğru karar aldğımı anladım.. benim düşüncelerimi okudu sanki, geçmiş ve anda süperdi geleceğide ALLAH blr elbet ama istermki dedikleri çıksın.. uzun zamandr fal baktrmıyordm yiğitten sonra cafe laf çiğdem e baktrdım karşısındaki insanı iyi analiz ediyor ama dedikleri çokta tutmadı...
Kadıkoyde kımya dıye bır falcı var.duyan baktıran gıden varmı?
Varsa bılgı alabılır mıyım?tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?