İstanbul'da Fal - Falcılar

seneler once bu topic nasil islerdi hizina yetisemezdik.anlasilan istanbulda iyi falci yok ki millet umudunu kesmis.
son gittigim kafedeki kadin gibi (hande) iskembeden sallayan,olani degil de kendi yorumlariyla akil verenler olunca tabi para bosuna vermek istemiyorsunuz

arkadaşlar dün yiğit e gittim ve bi kere daha doğru karar aldğımı anladım.. benim düşüncelerimi okudu sanki, geçmiş ve anda süperdi geleceğide ALLAH blr elbet ama istermki dedikleri çıksın.. uzun zamandr fal baktrmıyordm yiğitten sonra cafe laf çiğdem e baktrdım karşısındaki insanı iyi analiz ediyor ama dedikleri çokta tutmadı...

benimde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine birine telefonda baktırdım inanın 1 gün şokunu atlatamadım.adam sanki akrabam

bir arkadasim da tam olarak ayni seyi dusunuyor ve bana kiziyor, son uc senedir cok fal baktirip islerimin pek de rast gitmedigini gorunce, acaba mi diyorum ben de :/

bir arkadasim da tam olarak ayni seyi dusunuyor ve bana kiziyor, son uc senedir cok fal baktirip islerimin pek de rast gitmedigini gorunce, acaba mi diyorum ben de :/

bende artik eminim..yigit dedigin bakirkoy dejavu yigit mi..gecen bir kiz soylemisti cok iyi diye..kahvemi tarotmu bakiyormus unutyum simdi bisiler demisti

Kızlar bende deneyimlerimi paylaşmak istedim sizlerle umarım faydalı olurum
Taksim symbol nesil: çok kısa fal bakıyor şu anla ilgili ve geçmişle ilgili çoğu şeyi bildi fakat gelecekle ilgili çok genel konuştu gelecek tahminleri tuttu diyemem.
Taksim symbol toprak: Faldan çok kişilik analizi yapıyor gibi ama bu konuda başarılı. Ben sırf enerjisi için gitmiştim birkaç kez yoksa gelecekle ilgili söyledikleri olmadı. Bir de istediğiniz kadar soru sormanıza izin veriyor tarot kartlarını bitirene kadar da bakıyor.
Osmanbey 1a cafe ayşe: Bir arkadaşımın ısrarı sonucu gitmiştim ama 25 lirama yazık oldu. Yaptığı tek şey nasihat vermek. Ne şimdiyi ne geleceği tutturamadı hiç memnun ayrılmadım.
Taksim chili cafe özgür: Baktığı fal ortalama geçmiş ve şu anda çok iyi tahminleri var ama asıl alanı yıldızname diye biliyorum. yıldıznameye 50 liraya bakıyormuş. Normal fal için gittiğinizde su kahve tarot ve karalamaya aynı anda bakıyor.
Taksim monami sedat: Falda cidden iyi geçmiş şu an tahminleri. Ama çok uzak gelecek veriyor o yüzden bilemiyorum gelecek tahminlerini. Yani düşünün bana 6 yıl sonrasından bahsetti. Sadece rahatlayarak çıkıyorsunuz pozitif bir enerjisi var.
Kadınlar Kahvesi Meryem: Birçok kez gittim ama katiyen memnun değilim. Alfabedeki 29 harfi sayıyor. Ve gelen herkese aynı şeyi söylüyor. birkaç kız gittik aynı şeylerle döndük tabi yıldızı uyan varsa bilemem.
Kadınlar Kahvesi Dilek: Şu anla ilgili tahminleri gayet iyiydi. Ama kağıda yazdırdığı hiçbir şey olmadı. Genelde bana burç üzerinden konuştu. Ve hiç güleryüz görememiştim 2.ye de gitmedim.
Beşiktaş symbol nihal: Çok umutsuz gitmiştim lakin çok çok iyi çıktı geçmiş gelecek şu an. Enerjisi de çok çok pozitif. Gerçekten bu konuda iyiydi.
Kadınlar Kahvesi Remziye: Çok gez gittim genelde su falına giderim ona. Verdiği tarihlerden tutun da olaylara kadar henüz çıkmayan bir şey olmadı bana. Nokta atışı diyorum ben onun fallarına. İlk gittiğinizde biraz suratsız olduğunu düşünebilirsiniz ama konuşkandır aslında. Kahve falında da iyidir. Tarot tercih etmez isterseniz açar. Ama ben en çok su falından memnunum.
Umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar

Son düzenleme:
Maltepedeki Yasemin'in iletişim bilgilerini bana da gönderir misiniz lütfen?

bende artik eminim..yigit dedigin bakirkoy dejavu yigit mi..gecen bir kiz soylemisti cok iyi diye..kahvemi tarotmu bakiyormus unutyum simdi bisiler demisti

yok cnm telwe cafe yiğit ayrılmış ordan evinde bakıyor su tarot kahve ben detaylı çıksın diye su baktırıyorum

herkese selam forumda yeniyim bende falı seviyorum çokda baktırdım deneyimlerimi yazmak istedim melekler kahvesi melisa bence çok iyi eskiden beri baktırıyorum yorumlarını beğeniyorum,eskiden orda olupta şimdi symbol beşiktaşta olan candanda memnunum aralıklarla gidiyorum,önceden uçurtma kafede olan şimdi taksim odakulede kendi yeri olan emrenin falınıda çok severim atıp tutmaz yerinde ve tutarlı konuşur nokta atışları vardır sır diyebileceğimiz şeyleri bilebilir şaşırtır gerçekten,bi de bakırköyde violet kafede nuray vardı oda olayı biliyo ama gelecek için syledikleri çıkmadı sayısız isme baktırdım gerçekten hatırladıkça yazarım burayı hep okuyorum burda önceki sayfalarda adı geçen asudeye baktırdım gerçekten iyiydi falı telefonda baktıracaksanız denenebilir kafanızdaki soruları yanıtlıyor.birde adı geçen telde bakan gökçeyi deniycem birde telde bakan salihi deniycem deneyimlerimi yazarım size

nerdedir peki bu yiğit ??

Kadıkoyde kımya dıye bır falcı var.duyan baktıran gıden varmı?
Varsa bılgı alabılır mıyım?tesekkurler

Merhaba ,KImya eskiden cok sik gittigim bi falciydi. Nostradamus cafede tanidim kendini acikcasi anlik durumlari kisi tarifleri cok iyiydi AMA asla ve asla gelecekle ilgili soyledikleri tutmadi malesef..bende ne hikmetse buyuk bi beklentiyle surekli kendisine gittim acayip kesin konusur hatta bana dedigi sey olmazsa fali birakirim iddasina kadar ..yani asik oldugum Adam gitti baskasiyla evlendi bende salak gibi benle evlencegimi dusundum..yani aslinda biz kendimizi enayi yerine koyuyoruz hata bizim bu arkadaslarin degil. Ben ondan sonra hic bi falciya gitmedim cunku gercek ancak gelecekte sakli. Bu froum mail adresime arada forum sayfasi gelir bende bakarim ve hepde acirim yazik umitlenmek fena bi durum...ayrica bu insalar o kadar fal bakiyorlar ki her energi iyi degildir sizler arasinda garip linkler kuruyorlar hatta sacma bi sekilde bagimli oluyorsun. Islerin aksine yolunda gitmez, partnerinle iyiyken birde kotu olursun, bereketin kalmaz ..ben cozmic energy sistemi ogrendim ve uzerinde calisiyorum bu islerin ne kadar tehlikeli ve bos isler oldugunu o zaman daha net gordum...herkese bol sans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…