İstanbul'da Fal - Falcılar

remziye kaça bakıyor suya acaba?[/QUOTE]

Ben anlayamıyorum bu falcıları, Remziye 'yi çok iyi bilirim,iki kez su falı baktırdım.Hiçbir dediği çıkmadı.Aynen dediğin gibi ayrıca suratsızın tekidir,asla tavsiye etmem.

çok güzel soru sormadan bir fal bakan bayan buldum.telefonda bakım yapıyor.üstelik 25 tl karşıliği üstelik yaklaşık 15 -20 dakika sürdü gibi falı bitirirken merak ettiğin birşey varsa sorabilirsinde dedi.bence fena güzeldi.mutlaka denenmesi lazım derim.

Bugün sefakot buseye baktırdım ama bana anı bile cok salladı gibi geldi. Su an için fal defterini kapattım. Burak ve yiğitin falı cıkarsa soylerim...
yigit 5 gun demıstıı. burak 8 ı ıle 18 ı arası demıstıı suan dun gercek oldu soyledıklerıı. ayn 9 u ve 3çgundu :)))) ınsaalh sennkıde olur

[Bakırköy Kafe Keyif'in üstünde kendine ait yeri var ismi Zeynep Hanım(Tarot,yıldızname,su falı,kahve falı bakıyor.Kendisine yaklaşık 4 senedir giderim.Tarotta ve yıldıznamede gerçekten çok iyi.kısa ve uzun vadeli söylediği hemen hemen her şey çıktı.Ayrıldığımzda asla barışma ihtimali vermediğimde arayacak ve barışacaksınız dedi hep birebir yaşadım.Erkek arkadaşıma yapılan bir takım şeyler vardı,evinde birebir yerlerini söyledi ve söylediği yerlerde yapılan şeyleri buldum.Bir dönem aldatıldım ,aramıza giren kızın ismini bildi.Kısa aralıklarla sürekli giderim kendisine.Arkadaşımı götürmüştüm kendisine.Ve o dönemde arkadaşımın çok çalkantılı bir dönemi vardı ve herkesin başına gelmeyecek standart dışı olaylar yaşamıştı.Hepsini bildi,ki ben gerek arkadaşımı tanıdığım için ,gerekse söyledikleri çok zor gerçekleşecek şeyler olduğu için hiç ihtimal vermemiştim gerçekleşeceklerine.)

Bende merak ettim zeynep hn ı biraz daha detay verebilir misin?

Meraba kizlar tekrar yazmak istedim 3 gun once asmin cafedeki erginden bahsetmisdim tam vadeli dedikleri cikmadi ama cikar gibi oldu diyebilirim size durumu cok iyi analiz ediyor suanda yorumlara gore kesinlikle tavsiye ediyorum bi deneyin derim size

Kızlar sevgilim beni terk etti çok öutusuzum sanki dünya başıma yıkıldı lütfen geleceği bilen bi falcı önerin bana ??? Bi de yiğitle burağın telefonlarını alabilirmiyim ???

Kızlar sevgilim beni terk etti çok öutusuzum sanki dünya başıma yıkıldı lütfen geleceği bilen bi falcı önerin bana ??? Bi de yiğitle burağın telefonlarını alabilirmiyim ???

slm cnm üzülme düzelir inş... ikisinin numarasnı da yolluyorum özelden :126:

Hemen aradım 3 kere caldı ve actı, merhaba .... Hanım diye ismimle hîtap etti, nasıl oluyo bu ya:)) bugun 17:30 da baktırıcam. Adımı bilmesine imkan yok.

eğer telefon numaranız kendi adınıza kayıtlı ise (rehberde gizli olmasına rağmen) akıllı telefonlara yüklenebilen cia ajan kim arıyor diye bir program var o programda adınız ve soyadınız yada o numara ile herhangi bir yerde kullandığınız adınız çıkıyor. tamamen teknoloji bilginize :)

arkadaşlar özellikle telefonla bakanlarda dürüst olmayanlar çıkabiliyor. Para yatırıyorsunuz sonra size telefonunu açmıyor. Benim başıma geldi. GÜL diye bir falcı var, bu siteden cebini almıştım. 50 tl hesabına yatırdım. ilk başta telefonunu açtı şu an müsait değilim kuafördeyim beni akşam 22:00 da ara dedi dedi Daha sonra defalarca aramama rağmen telefonunu açmadı. telefonu da 0536 830 7787 . tanıyan bilen varsa bana yazabilir mi

Selam googleda bulamadım denemek istiyorum, linki varsa yollayabilir misin?

Son düzenleme:
Kızlar tekrar mergaba:)kusura bakmayın ancak cevap yazabiliyorumve bilgisayarım bozulduğundan telefonumdan umarım beceririm:)zeynep için detay sormuşsunuz,bakırköy incirli cadde üzerinde benzin'in karşı çaprazındaki kafe keyif'in üzerinde kendi yeri var.randevu alıp gitmenizi tavsiye ederim:)telefonu bende var aslında ama paylaşım yasak mı emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…