Kadınlar Kahvesi Remziye: Çok gez gittim genelde su falına giderim ona. Verdiği tarihlerden tutun da olaylara kadar henüz çıkmayan bir şey olmadı bana. Nokta atışı diyorum ben onun fallarına. İlk gittiğinizde biraz suratsız olduğunu düşünebilirsiniz ama konuşkandır aslında. Kahve falında da iyidir. Tarot tercih etmez isterseniz açar. Ama ben en çok su falından memnunum.
Umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar
yigit 5 gun demıstıı. burak 8 ı ıle 18 ı arası demıstııBugün sefakot buseye baktırdım ama bana anı bile cok salladı gibi geldi. Su an için fal defterini kapattım. Burak ve yiğitin falı cıkarsa soylerim...
yigit 5 gun demıstıı. burak 8 ı ıle 18 ı arası demıstıısuan dun gercek oldu soyledıklerıı. ayn 9 u ve 3çgundu :)))) ınsaalh sennkıde olur
[Bakırköy Kafe Keyif'in üstünde kendine ait yeri var ismi Zeynep Hanım(Tarot,yıldızname,su falı,kahve falı bakıyor.Kendisine yaklaşık 4 senedir giderim.Tarotta ve yıldıznamede gerçekten çok iyi.kısa ve uzun vadeli söylediği hemen hemen her şey çıktı.Ayrıldığımzda asla barışma ihtimali vermediğimde arayacak ve barışacaksınız dedi hep birebir yaşadım.Erkek arkadaşıma yapılan bir takım şeyler vardı,evinde birebir yerlerini söyledi ve söylediği yerlerde yapılan şeyleri buldum.Bir dönem aldatıldım ,aramıza giren kızın ismini bildi.Kısa aralıklarla sürekli giderim kendisine.Arkadaşımı götürmüştüm kendisine.Ve o dönemde arkadaşımın çok çalkantılı bir dönemi vardı ve herkesin başına gelmeyecek standart dışı olaylar yaşamıştı.Hepsini bildi,ki ben gerek arkadaşımı tanıdığım için ,gerekse söyledikleri çok zor gerçekleşecek şeyler olduğu için hiç ihtimal vermemiştim gerçekleşeceklerine.)
[Bakırköy Kafe Keyif'in üstünde kendine ait yeri var ismi Zeynep Hanım(Tarot,yıldızname,su falı,kahve falı bakıyor.Kendisine yaklaşık 4 senedir giderim.Tarotta ve yıldıznamede gerçekten çok iyi.kısa ve uzun vadeli söylediği hemen hemen her şey çıktı.Ayrıldığımzda asla barışma ihtimali vermediğimde arayacak ve barışacaksınız dedi hep birebir yaşadım.Erkek arkadaşıma yapılan bir takım şeyler vardı,evinde birebir yerlerini söyledi ve söylediği yerlerde yapılan şeyleri buldum.Bir dönem aldatıldım ,aramıza giren kızın ismini bildi.Kısa aralıklarla sürekli giderim kendisine.Arkadaşımı götürmüştüm kendisine.Ve o dönemde arkadaşımın çok çalkantılı bir dönemi vardı ve herkesin başına gelmeyecek standart dışı olaylar yaşamıştı.Hepsini bildi,ki ben gerek arkadaşımı tanıdığım için ,gerekse söyledikleri çok zor gerçekleşecek şeyler olduğu için hiç ihtimal vermemiştim gerçekleşeceklerine.)
Zeynep hanımımn tam bilgileri nedir
yigit 5 gun demıstıı. burak 8 ı ıle 18 ı arası demıstıısuan dun gercek oldu soyledıklerıı. ayn 9 u ve 3çgundu :)))) ınsaalh sennkıde olur
Maalesef yazı bana ait degil bende
fundablue77
fundablue77 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline) den alıntı yapmıştım
Kızlar sevgilim beni terk etti çok öutusuzum sanki dünya başıma yıkıldı lütfen geleceği bilen bi falcı önerin bana ??? Bi de yiğitle burağın telefonlarını alabilirmiyim ???
Hemen aradım 3 kere caldı ve actı, merhaba .... Hanım diye ismimle hîtap etti, nasıl oluyo bu ya:)) bugun 17:30 da baktırıcam. Adımı bilmesine imkan yok.
eğer telefon numaranız kendi adınıza kayıtlı ise (rehberde gizli olmasına rağmen) akıllı telefonlara yüklenebilen cia ajan kim arıyor diye bir program var o programda adınız ve soyadınız yada o numara ile herhangi bir yerde kullandığınız adınız çıkıyor. tamamen teknoloji bilginize :)
eğer telefon numaranız kendi adınıza kayıtlı ise (rehberde gizli olmasına rağmen) akıllı telefonlara yüklenebilen cia ajan kim arıyor diye bir program var o programda adınız ve soyadınız yada o numara ile herhangi bir yerde kullandığınız adınız çıkıyor. tamamen teknoloji bilginize :)
Selam googleda bulamadım denemek istiyorum, linki varsa yollayabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?