İstanbul'da Fal - Falcılar

kaça bakıyor cnm

symbol nisantasi hande umdugum gibi palavra cikti..bir kac kisi daha yazmis zaten...dediklerinin hicbiri olmadi hatta tersi oldu

asmin cafe ergin,sembol cafe toprak ve damlalar cafe sevinç nasıl?an ı belki bilirler ama gelecek bilinmez...

Son düzenleme:
ergin nasıldı sence?
Yani soyle soliyim 4 yillik bi iliskim vardi aldatti beni ayrildim bende 1 ay oldu ayrilalali 1 hafta sonra ergine gittim tesadufen bana 3 hafta icinde pisman olcak geri gelcek dedi ve o anki tespitleri cok iyiydi aldattini falan bildi onun kisiligini tarif etti ve bana ocak sucat gibi biriyle taniscaksin dedi geri dondumu diye sorarsan eger olaylari ben tersine cevirmis olabilirim onun beni aramasini beklemeden ilk ben yazmisdim yani pisman olmadi gene ayni yere donduk gene konusmuyoruz 3 hafta sali gunu biticek ama bi degisiklik beklemiyorum. Belki ben yazmayip bekledeydim pisman olurdu ama ergin icin genede iyi derim bi deneyebilirsin tespitleri gercekten iyi ole soru falan sormuyo kendi anlatiyo zaten 88 li cok konuskan biri

telefonda fal baktırdığım salihin dedikleri bir bir çıkıyo şimdiye kadar beni şaşırtan nadir kişilerden diyebilirim olaylar hep dediği doğrultuda gelişiyo çıkan fal haberi vermek güzel valla

Bir kaç sene önce Taksimhane Cafe'de fal bakan Rana vardı. Şuan nerede çalıştığını ya da telefon numarasını bilen var mı?

Reklam amaçlı üyelik !

bırakın artık şu reklamları kimse yemez burda :97:

telefonda fal baktırdığım salihin dedikleri bir bir çıkıyo şimdiye kadar beni şaşırtan nadir kişilerden diyebilirim olaylar hep dediği doğrultuda gelişiyo çıkan fal haberi vermek güzel valla

salihi öneren benim burda o kadar çok isim veriliyoki insan hangisine baktıracağını bilmiyor bazıları gerçekten iyi bazıları reklam bazılarıda önce iyi gelip sonra iyi olmadığı anlaşılan falcılar oluyor ama salih benim iç rahatlığıyla önerebileceğim dürüst net ve işinde çok iyi olan bir yorumcu ...

telefonla baktırmak çok riskli paranızı kaptırma olasılığınız çok yüksek, ayrıca tanımadığınız birisinin hesabına para yatırmak da riskli, başınız belaya girmesin kızlar dikkat edin. dolandırıcı veya başka bir suç şebekesine para aktarmış olma ihtimaliniz olabilir, polisle savcıyla uğraşmayın sonra.

özel mesaj gönderen arkadaş hakkım olmadığı için buraya yazıyorum 0532 368 18 70 ben yazan kişiye minnettarım hakaten baya beğendim ve çoğu dediği oldu kısa sürede öneriyorum yani daha çok şey sormak isterseniz telefon fal fiyatı elli lira

Onlarca falci gezdim istanbul da sebanin üzerine falci tanımıyorum. Söyledikleri harfien çıkıyor bana numarasi ni burda paylaşıyorum
0542 742 86 20
Çünkü özelden çok geliyor seba nin numara isteği cewap atamadigim arkadas lar kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…