Kızlar tekrar mergaba:)kusura bakmayın ancak cevap yazabiliyorumve bilgisayarım bozulduğundan telefonumdan umarım beceririm:)zeynep için detay sormuşsunuz,bakırköy incirli cadde üzerinde benzin'in karşı çaprazındaki kafe keyif'in üzerinde kendi yeri var.randevu alıp gitmenizi tavsiye ederim:)telefonu bende var aslında ama paylaşım yasak mı emin olamadım.
Yani soyle soliyim 4 yillik bi iliskim vardi aldatti beni ayrildim bende 1 ay oldu ayrilalali 1 hafta sonra ergine gittim tesadufen bana 3 hafta icinde pisman olcak geri gelcek dedi ve o anki tespitleri cok iyiydi aldattini falan bildi onun kisiligini tarif etti ve bana ocak sucat gibi biriyle taniscaksin dedi geri dondumu diye sorarsan eger olaylari ben tersine cevirmis olabilirim onun beni aramasini beklemeden ilk ben yazmisdim yani pisman olmadi gene ayni yere donduk gene konusmuyoruz 3 hafta sali gunu biticek ama bi degisiklik beklemiyorum. Belki ben yazmayip bekledeydim pisman olurdu ama ergin icin genede iyi derim bi deneyebilirsin tespitleri gercekten iyi ole soru falan sormuyo kendi anlatiyo zaten 88 li cok konuskan biriergin nasıldı sence?
Yani soyle soliyim 4 yillik bi iliskim vardi aldatti beni ayrildim bende 1 ay oldu ayrilalali 1 hafta sonra ergine gittim tesadufen bana 3 hafta icinde pisman olcak geri gelcek dedi ve o anki tespitleri cok iyiydi aldattini falan bildi onun kisiligini tarif etti ve bana ocak sucat gibi biriyle taniscaksin dedi geri dondumu diye sorarsan eger olaylari ben tersine cevirmis olabilirim onun beni aramasini beklemeden ilk ben yazmisdim yani pisman olmadi gene ayni yere donduk gene konusmuyoruz 3 hafta sali gunu biticek ama bi degisiklik beklemiyorum. Belki ben yazmayip bekledeydim pisman olurdu ama ergin icin genede iyi derim bi deneyebilirsin tespitleri gercekten iyi ole soru falan sormuyo kendi anlatiyo zaten 88 li cok konuskan biri[/
anladım...genel halliyle ii yanii...sevinç ve toprak nasıl?
ist. zeytinburnunda refika var bildigim kahve +iskambil birlikte bakiyo
telefonda fal baktırdığım salihin dedikleri bir bir çıkıyo şimdiye kadar beni şaşırtan nadir kişilerden diyebilirim olaylar hep dediği doğrultuda gelişiyo çıkan fal haberi vermek güzel valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?