Onlarca falci gezdim istanbul da sebanin üzerine falci tanımıyorum. Söyledikleri harfien çıkıyor bana numarasi ni burda paylaşıyorum
0542 742 86 20
Çünkü özelden çok geliyor seba nin numara isteği cewap atamadigim arkadas lar kusura bakmayın.
Arkadaslar, bugun cok onem verdiğim bir olayla ilgili tarihine ve isme kadar burak ve yiğitin falları cıktı tüm detaylarıyla. Falın % 50 si cıkmıs oldu. Baska bir konuyla ilgili bir sey daha var ilerli bi tarihle ilgili, o cıkarsa onu da yazıcam.
Arkadaslar, bugun cok onem verdiğim bir olayla ilgili tarihine ve isme kadar burak ve yiğitin falları cıktı tüm detaylarıyla. Falın % 50 si cıkmıs oldu. Baska bir konuyla ilgili bir sey daha var ilerli bi tarihle ilgili, o cıkarsa onu da yazıcam.
Babypink bana burak ve yiğitin telefonunu özelden yazarmısın.Tolin arkadaşım yazmıştı sağolsun Burak ı ama kaybettim.Bu arada umarım sevindirici bişeydir çıkan fal.Eğer öyleyse gözün aydın.
Babypink bana burak ve yiğitin telefonunu özelden yazarmısın.Tolin arkadaşım yazmıştı sağolsun Burak ı ama kaybettim.Bu arada umarım sevindirici bişeydir çıkan fal.Eğer öyleyse gözün aydın.
peki nerede bu yada telefondan bakıyormu canım ?
yakın tarihlermi vermişti canım ya offf bende heycanla bekliyorum ozaman:) :)
Bir kaç sene önce Taksimhane Cafe'de fal bakan Rana vardı. Şuan nerede çalıştığını ya da telefon numarasını bilen var mı?
Canım yazmak isterdim ama özel msj hakkım yok, swetlana27 arkadasım kızmasın bana hep onun adını veriyorum ama ikisinin de teli onda da var, musaitse msj atabilir. Benim için çok ama çok önemli bir olaydı ikisi de net sekilde bildi.. Guzel hadise yani.. :))
var bende ıkısıde yollarım sana..
Acaba bu rana 60 lı yaşlarda bir bayan mıydı?
eger o ise cetinkayanın üzerindeki kafede 16 dan sonra bulabilirsin, gerçekten ilginç şeyler bilebiliyor
ya niye kimse bana cvp vermiyor?....toprak sevinç ve ergin hakkında bişi bilen var mı?
burak kim yiğit kim
Yakın tarih burak 16 sına kadar kesin demişti, yigit de pazartesi olabilir ama en kotu 17 sine kadar demişti:) sadece tarih değil olayın her türlü detayını bildiler:))
Babypink gözünaydın o zaman tekrar insallah gerisi gelir.Tolincim sana zahmet bi ara atarsın şubatta baktırıcaz zaten acelesi yok canım.Sen Burak ı atmıştın ama kaybettim.
Ya bana 1-2 ay sonrasına tarh verdilerde böyle zaman uzadıkça ya olmazsa diyorumneyse tatlım saolasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?