Yiğit in telini yazarmisin
Sanırım bana yazdın ama özel msj hakkım yok, tolin arkadasımız da var sanırım, az evvel msj da belirtmişti, musaitse belki o da paylaşabilir. Sevgiler
yanlız yıgıt senın bahsettıgın yıgıtmı bılmıyorum ben yazıyım buraya nosunu sende onayla dogru dıye olurmu sımdı arkadasa yanlıs numara vermeyelım?
Sen bana ozelden msj at istersen ben burdan onaylayım olur mu? Uyar mı? Veya dediğin gibi olsun sen bilirsin
tamam atıyorum sımdı ozelıne...
Bu arada eylül ekim kasım gibi baktırıp cıkmayan daha dogrusu su anki durumun tam tersini söyleyen falcıları da paylasayım. Belgin kostak aşk durumunu bilse de iş durumunda fena cuvalladı, la porte ayhanın gecmiş falları bana hep cıkmıştı ama ustune basa basa su anki durumun tam tersini iddia etti, yani son falı foss cıktı. Su anki durumu enteresan bir sekilde bilen symbol taksim mehmet. Özellikle adam iş konularında cok basarılı da ask konularında biraz tutarsız. Yine de aylar oncesinden ortada konu bile yokken ayıyla detayıyla bildi ben hadi ordan demiştim ama adam bildî bi şekil:)
Bi dönem Mehmet e çok dadanmıştım.Dediğin gibi iş konusunda iyi ama aşkta dedikleri çıkmıyor.
Bundan 6 yıl önce alibeyköy karadolap mah. bir eve gittim arkadaşımla 25 yaşında ebru isminde bir bayandı
Suya bakıyordu beni ve arkadaşımı hiç tanımadığı halde herşeyimizi bildi hatta o aralar peşimde dolaşan biri vardı sürekli teklif gönderen bana onun için dediki daha ben sormadan tipini bile tarif ederek onun nikahı görünüyor uzak dur dedi meğer adam 8 aylık evliymiş.
Ve daha bunun gibi neler anlattı neler bana evleneceğin adam çok uzun yoldan gelecek demişti bende amerikadan bekliyordum güneydoğudan geldi.
merhaba
Yiğit in telefonun mesaj atarmısınız?
özel mesaj hakkı olmayan arkadaşlar mehtaptop@hotmail.com a mesaj atabilirse sevinirim..
çok teşekkürler :)
Selam, e- mailine yolladım.
Sana ve Tolin e çok teşekkür ederim :)
heyyy baktırısan memnun kalıp kalmadıgını yaz buraya mutlaka:)
yiğit ve burak'ı ilk keşfedenlerdenim
yiğite hep kafede baktırdım. su falında nasıl iyi mi ?
belki bi ara baktırırım. uzun zaman oldu baktırmayalı.
parama kıyamıyorum artık
yiğit ve burak'ı ilk keşfedenlerdenim
yiğite hep kafede baktırdım. su falında nasıl iyi mi ?
belki bi ara baktırırım. uzun zaman oldu baktırmayalı.
parama kıyamıyorum artık
Acayip gaza getirdin beni,bu ay çok fal baktırdım onlinede o yüzden şubatı bekliyorum ama sen böyle yazınca şubat nasıl gelicek bilmiyorum.İkisi içinden tercih yapman gerekirse bana ilk olarak hangisini tavsiye edersin?Selam minik, referansına guvendiğim için baktırmıştım ben de.. Tüm olumlu olumsuz yorumları da okuyunca baktırmaya karar vermiştim, yiğiti cok basarılı buldum, gercekten sürec onun dediği gibi ilerliyor. Burak da bence cok iyi. Su falı veya tarotun bahane oldugunu düşünüyorum aslnda, önemli olan hisler. İkisînin de hisleri güçlü bence...
bebişim beklerim tabisi acelem yok ki , 2 aydır bir ara baktirim diyorum zatenaradım ama meşgule verdim :)
baktırırsam mutlaka yazarım :) minik sen benden haber bekle
his diye bişi yok :) yani varda çok çok etkili değil. 3 harfliler var , hakimiyet var. su falı çoooook eski bi fal yöntemidir.Selam minik, referansına guvendiğim için baktırmıştım ben de.. Tüm olumlu olumsuz yorumları da okuyunca baktırmaya karar vermiştim, yiğiti cok basarılı buldum, gercekten sürec onun dediği gibi ilerliyor. Burak da bence cok iyi. Su falı veya tarotun bahane oldugunu düşünüyorum aslnda, önemli olan hisler. İkisînin de hisleri güçlü bence...
dejavu yiğite hiç baktırmadım.Yiğite hangi cafede baktırdığını öğrenebilirmiyim?Dejavu Yiğit miydi?Burak ın ve onun sana dedikleri çıkmışmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?