İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu arada eylül ekim kasım gibi baktırıp cıkmayan daha dogrusu su anki durumun tam tersini söyleyen falcıları da paylasayım. Belgin kostak aşk durumunu bilse de iş durumunda fena cuvalladı, la porte ayhanın gecmiş falları bana hep cıkmıştı ama ustune basa basa su anki durumun tam tersini iddia etti, yani son falı foss cıktı. Su anki durumu enteresan bir sekilde bilen symbol taksim mehmet. Özellikle adam iş konularında cok basarılı da ask konularında biraz tutarsız. Yine de aylar oncesinden ortada konu bile yokken ayıyla detayıyla bildi ben hadi ordan demiştim ama adam bildî bi şekil:)

Sanırım bana yazdın ama özel msj hakkım yok, tolin arkadasımız da var sanırım, az evvel msj da belirtmişti, musaitse belki o da paylaşabilir. Sevgiler

yanlız yıgıt senın bahsettıgın yıgıtmı bılmıyorum ben yazıyım buraya nosunu sende onayla dogru dıye olurmu sımdı arkadasa yanlıs numara vermeyelım?

yanlız yıgıt senın bahsettıgın yıgıtmı bılmıyorum ben yazıyım buraya nosunu sende onayla dogru dıye olurmu sımdı arkadasa yanlıs numara vermeyelım?

Sen bana ozelden msj at istersen ben burdan onaylayım olur mu? Uyar mı? Veya dediğin gibi olsun sen bilirsin

Bi dönem Mehmet e çok dadanmıştım.Dediğin gibi iş konusunda iyi ama aşkta dedikleri çıkmıyor.

Bi dönem Mehmet e çok dadanmıştım.Dediğin gibi iş konusunda iyi ama aşkta dedikleri çıkmıyor.

Ben mehmet'e sans eseri gittim, symbolden cıkarken bir kızla tanıstım, işle ilgili gunu gunune cıktıgını söylemişti. 2 kere gittim ona, hos ask için gitmiştim ama işimle ilgili detayları bildi hep. İş falcısı gibi:)))

merhaba ne zamandır ben de bu kadına ulaşmaya çalışıyorum. 2 sene önce gitmiştim. telini kaybettim ve evi de tam hatırlamıyorum. karşısında bi parkta oturmustuk arkadaşlarla çıkınca ama.. umarım hala bu siteyi kullanıyorsundur ve kadına ulaşabileceğim bir iletişim bilgisi vardır elinde. cevabını dört gözle bekliyorum. şimdiden çok tşk ederim.

yiğit ve burak'ı ilk keşfedenlerdenim
yiğite hep kafede baktırdım. su falında nasıl iyi mi ?
belki bi ara baktırırım. uzun zaman oldu baktırmayalı.
parama kıyamıyorum artık

parama kıyamıyorum artık

Selam minik, referansına guvendiğim için baktırmıştım ben de.. Tüm olumlu olumsuz yorumları da okuyunca baktırmaya karar vermiştim, yiğiti cok basarılı buldum, gercekten sürec onun dediği gibi ilerliyor. Burak da bence cok iyi. Su falı veya tarotun bahane oldugunu düşünüyorum aslnda, önemli olan hisler. İkisînin de hisleri güçlü bence...

parama kıyamıyorum artık

Yiğite hangi cafede baktırdığını öğrenebilirmiyim?Dejavu Yiğit miydi?Burak ın ve onun sana dedikleri çıkmışmıydı?

Acayip gaza getirdin beni,bu ay çok fal baktırdım onlinede o yüzden şubatı bekliyorum ama sen böyle yazınca şubat nasıl gelicek bilmiyorum.İkisi içinden tercih yapman gerekirse bana ilk olarak hangisini tavsiye edersin?

aradım ama meşgule verdim :)
baktırırsam mutlaka yazarım :) minik sen benden haber bekle
bebişim beklerim tabisi acelem yok ki , 2 aydır bir ara baktirim diyorum zaten
his diye bişi yok :) yani varda çok çok etkili değil. 3 harfliler var , hakimiyet var. su falı çoooook eski bi fal yöntemidir.
su falını rahmetli elanit çok iyi bakıyodu.
Yiğite hangi cafede baktırdığını öğrenebilirmiyim?Dejavu Yiğit miydi?Burak ın ve onun sana dedikleri çıkmışmıydı?
dejavu yiğite hiç baktırmadım.
şu an baktırılan yiğit önceden kafede calısıyordu. iki ayrı cafede 3 kere baktırmıştım.
dediği çıktı çıkmadıdan ziyade çok neşeli bi çocuk :)
fallara çok inandığım söylenemez artık.
aşağı yukarı 6 ayı geciktir baktırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…