Umarım beğenirsin tabii şimdi sen böyle yazınca kendi yazdıklarımdan sorumluluk hissettim:) ama ben de cok falcı gezdiğim için iyi kötü ayrımını yapabiliyorum çogunlukla şu anı takır takır söyleyîp gelecekte cuvalladıklarına şahit oluyoruz..ikisi de bana aynı şeyleri söyledi ama yiğit biraz daha detay verdi sanki. O zaman yiğiti dene istersen telefonda baktırdım ama fırsatım olsaydı yüzyüzeyi tercih ederdim. Bu arada minikin bahsettiği dejavu yiğit değil minikin yiğitle ilgili mesajlarını okumuştum, bizim eski telwe- emelim ve arzuhal de calısan yiğitten bahsediyor o da. Yanılıyorsam düzeltîr beni..Acayip gaza getirdin beni,bu ay çok fal baktırdım onlinede o yüzden şubatı bekliyorum ama sen böyle yazınca şubat nasıl gelicek bilmiyorum.İkisi içinden tercih yapman gerekirse bana ilk olarak hangisini tavsiye edersin?
peki sence burakmı yiğitmi?
bence yıgıtt. ıkıncıde sulee 3. de burakaslında hepsıdesordugun sorulara cevap verıyorlarr ama fala baktırmadan once sen bı sorulıstesı hazırlaa öğrenmek ıstedıgın herseyı buarada bana barıştıktan sonra kısa bı tatıl yapcaksınız demıslerdı pazar gunu o da olduu :)vallaha 20 .15 onlıne fallara verene kadar bunlardan bırne baktrmanızı tavsıye edıyorum.
sen sormadan anlatıyorlar canım. en sonunda sormak ıstedıgın bıseyler varmı dıyorlar.oohhh maşallah pekı soru cevapmı yapıolar yoksa sen sormadan anlatıyolarmı?
sen sormadan anlatıyorlar canım. en sonunda sormak ıstedıgın bıseyler varmı dıyorlar.
yalnız yıgıte ulaşmak zor oluyor bıraz.offf varya cok fena merak ettırdınız benı mutlaka baktırıcam
ya ben gecen gun aradım şansa hemen ulastım banka bılgısını falanda aldım maddı durumumu duzeltıyımde ulasmak sıkıntı dııl ararım akşama kadaryalnız yıgıte ulaşmak zor oluyor bıraz.
ahah bız gece1 .2 ye kadar bekledıgımızı bılıyoruzya ben gecen gun aradım şansa hemen ulastım banka bılgısını falanda aldım maddı durumumu duzeltıyımde ulasmak sıkıntı dııl ararım akşama kadar
Teşekkür ederim cevapladığınız için..Emreye gitmeyi düşünüyorum en kısa zamanda
ben kaç kez gittim emre hiç birşey bilemedi bence emreye verilen paraya yazık
Yok canım ya olurmu öyle şey,hiç şey gibi düşünme tavsiye ettimde ya iyi çıkmazsa?Binnaz abla topiğinde gün içinde birbirimize onlarca tavsiyemiz oluyo,sorsan %99 hepimize patladı.Verdiğimiz faturaları bi görsen,biri 300,diğerinin500. Fal işinde kimse sorumlu tutulamaz.Falcı çok iyidir ama o gün moralinin dipte olduğu ana gelirsin,foss çıkar.Dediğin gibi o zaman hayırlısıyla bi şubat gelsinde Yiğit'le telde bi buluşma yapiyim bende.Umarım beğenirsin tabii şimdi sen böyle yazınca kendi yazdıklarımdan sorumluluk hissettim:) ama ben de cok falcı gezdiğim için iyi kötü ayrımını yapabiliyorum çogunlukla şu anı takır takır söyleyîp gelecekte cuvalladıklarına şahit oluyoruz..ikisi de bana aynı şeyleri söyledi ama yiğit biraz daha detay verdi sanki. O zaman yiğiti dene istersen telefonda baktırdım ama fırsatım olsaydı yüzyüzeyi tercih ederdim. Bu arada minikin bahsettiği dejavu yiğit değil minikin yiğitle ilgili mesajlarını okumuştum, bizim eski telwe- emelim ve arzuhal de calısan yiğitten bahsediyor o da. Yanılıyorsam düzeltîr beni..
bence yıgıtt. ıkıncıde sulee 3. de burakaslında hepsıdesordugun sorulara cevap verıyorlarr ama fala baktırmadan once sen bı sorulıstesı hazırlaa öğrenmek ıstedıgın herseyı buarada bana barıştıktan sonra kısa bı tatıl yapcaksınız demıslerdı pazar gunu o da olduu :)vallaha 20 .15 onlıne fallara verene kadar bunlardan bırne baktrmanızı tavsıye edıyorum.
yalnız yıgıte ulaşmak zor oluyor bıraz.
var bende ıkısıde yollarım sana..
Canım zahmet olmazsa banada yollarmısın?
Çok teşekkürler
1 hafta icinde tekrar fal baktirmak istiyorum ask hayatini iyi bilicek ve bana net bi zaman solucek biri aslinda kafamda suanda 3 kisi var yorumlardan onu anladim yigit burak ve cafe keyfin ustunfeki zeynep hanim hangisine baktirimaliyim sizce ve yigitle burak nerde bakiyolar fiyatlari nedir acaba :)
merhaba kızlar,
kadınlar kulübünü yıllardır takip ederdim,fakat yeni üye olabildim:)Fala çok merakım var.Burada tavsiye ettiğiniz bir çok falcıyı denedim.3 Senelik bir ilişkim var ve sürekli ayrılıp,barışıyoruz.Bir dönem başka biriyle görüşmeye başladı ,beni aldattı.Bir dönem ailesi ile ilgili tuhaf durumlar yaşadım.Bu yüzden de merakımdan sık sık falcıya gitme ihtiyacı hissediyorum.Şuana kadarki deneyimlerimi aktarayım sizlere.Taksim'de Dilek Hanım tünele giderken ismini hatırlayamadığım üst kattalrda bir kafede bakıyor.Kahve falına bakıyor ama fincanla aslında hiç ilgilenmiyor.Söylediklerinin küçük bir kısmı çıktı)Bakırköy Çingene Kafe Aycan Hanım (İskambil kağıtlarıyla ve suya bakıyor.Birkaç defa baktırdım.Bana hep kısa vadeli ve önemsiz şeyler söyledi ve çıktı.Fakat evleneceğimizi söylemişti,hatta tarih vermişti ancak hiçbiri tutmadı.)Bakırköy Kafe Keyif'in üstünde kendine ait yeri var ismi Zeynep Hanım(Tarot,yıldızname,su falı,kahve falı bakıyor.Kendisine yaklaşık 4 senedir giderim.Tarotta ve yıldıznamede gerçekten çok iyi.kısa ve uzun vadeli söylediği hemen hemen her şey çıktı.Ayrıldığımzda asla barışma ihtimali vermediğimde arayacak ve barışacaksınız dedi hep birebir yaşadım.Erkek arkadaşıma yapılan bir takım şeyler vardı,evinde birebir yerlerini söyledi ve söylediği yerlerde yapılan şeyleri buldum.Bir dönem aldatıldım ,aramıza giren kızın ismini bildi.Kısa aralıklarla sürekli giderim kendisine.Arkadaşımı götürmüştüm kendisine.Ve o dönemde arkadaşımın çok çalkantılı bir dönemi vardı ve herkesin başına gelmeyecek standart dışı olaylar yaşamıştı.Hepsini bildi,ki ben gerek arkadaşımı tanıdığım için ,gerekse söyledikleri çok zor gerçekleşecek şeyler olduğu için hiç ihtimal vermemiştim gerçekleşeceklerine.)Bir dönem Ataköy'deki Duygu'ya merak salmıştım.Fakat söylediği hiçbirşey çıkmadı.Aynı mekanda birde ismini net hatırlayamıyorum ama sanırım Hakan'dı ,fal baktırmıştım.Çok entersan küçük detayları bilebiliyor ama yaptığı sanki kafa okumak gibi bir şey.Çok iddaalı konuşmasına rağmen ileriye dönük söylediği hiçbirşey çıkmadı.)Kartal'da tavsiye üzerine evinde bakan Hatice hanım'a gitmiştim,fakat bana söylediği hiçbirşey çıkmadı ve saçmaladı.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?