İstanbul'da Fal - Falcılar

Umarım beğenirsin tabii şimdi sen böyle yazınca kendi yazdıklarımdan sorumluluk hissettim:) ama ben de cok falcı gezdiğim için iyi kötü ayrımını yapabiliyorum çogunlukla şu anı takır takır söyleyîp gelecekte cuvalladıklarına şahit oluyoruz..ikisi de bana aynı şeyleri söyledi ama yiğit biraz daha detay verdi sanki. O zaman yiğiti dene istersen telefonda baktırdım ama fırsatım olsaydı yüzyüzeyi tercih ederdim. Bu arada minikin bahsettiği dejavu yiğit değil minikin yiğitle ilgili mesajlarını okumuştum, bizim eski telwe- emelim ve arzuhal de calısan yiğitten bahsediyor o da. Yanılıyorsam düzeltîr beni..

peki sence burakmı yiğitmi?

bence yıgıtt. ıkıncıde sulee 3. de burak aslında hepsıdesordugun sorulara cevap verıyorlarr ama fala baktırmadan once sen bı sorulıstesı hazırlaa öğrenmek ıstedıgın herseyı buarada bana barıştıktan sonra kısa bı tatıl yapcaksınız demıslerdı pazar gunu o da olduu :)vallaha 20 .15 onlıne fallara verene kadar bunlardan bırne baktrmanızı tavsıye edıyorum.

oohhh maşallah pekı soru cevapmı yapıolar yoksa sen sormadan anlatıyolarmı?

ya ben gecen gun aradım şansa hemen ulastım banka bılgısını falanda aldım maddı durumumu duzeltıyımde ulasmak sıkıntı dııl ararım akşama kadar
ahah bız gece1 .2 ye kadar bekledıgımızı bılıyoruz hadıdı bakalım sansına artık :))))

Son düzenleme:
Burak iyidir gerçekten, ben de 1 yıldır ara ara baktırıyorum kendisine ama 40 tl yaptığından beri gitmedim :) ama başarılı bence, en azından tutarlı bi falı var.

Yok canım ya olurmu öyle şey,hiç şey gibi düşünme tavsiye ettimde ya iyi çıkmazsa?Binnaz abla topiğinde gün içinde birbirimize onlarca tavsiyemiz oluyo,sorsan %99 hepimize patladı.Verdiğimiz faturaları bi görsen,biri 300,diğerinin500. Fal işinde kimse sorumlu tutulamaz.Falcı çok iyidir ama o gün moralinin dipte olduğu ana gelirsin,foss çıkar.Dediğin gibi o zaman hayırlısıyla bi şubat gelsinde Yiğit'le telde bi buluşma yapiyim bende.

En mantıklısı canım ama sorsan bizde mantık ta kalmadı artık:)

1 hafta icinde tekrar fal baktirmak istiyorum ask hayatini iyi bilicek ve bana net bi zaman solucek biri aslinda kafamda suanda 3 kisi var yorumlardan onu anladim yigit burak ve cafe keyfin ustunfeki zeynep hanim hangisine baktirimaliyim sizce ve yigitle burak nerde bakiyolar fiyatlari nedir acaba :)

Zeynep i bilmiyorum ama burak ve yigit ikisi de iyi. Burak mecidiyeköy trump tower veya telde, yigit bakırköyde evinde veya telde. Burak 40 tl, yigit 60 tl.

Zeynep hanımın iletişim bilgisini bana yollayabilirmisin acaba çok merak ettim

motor ayşe ile ilgili bilgisi olan var mı? özellikle eski üyeler biliyordur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…