Yubile hanım yigit piyasaya yeni çıkan biri değil eski forum üyelerinin baktırıp tavsiye ettiği biri. Acıkcası bayagı gecmişi var. Fakat calıstıgı yerler degistiği için izini kaybetmişler.. Sonrasında tüm forumu tarayınca hakkında en az olumsuz yorum yapılan insanlardan biri, bu yüzden baktırdım büyük ölçüde çıktı, sadece o değil burak da tutturdu. Burak nispeten bilinen biri, denemeyenler yigiti denemek istiyor, konu bu. Her adı konuşulanın fos cıkması diye bir şey zaten olamaz, kimine çıkar kimine çıkmaz, kîmse allah değil. Ama bu forumdaki negatif temennileri anlamak da güçlük çekiyorum. Adetten midir birileri bîraz beğenilince böyle yorum yapmak? Herhalde burda ismi geçen insanların büyük kısmına baktırdım, yigit enerjisi yüksek, güzel bakan sempatik genç bir çocuk. Yarın başka biri çıkar, ona baktırırız onun hakkında yorum yaparız.
nıye bunu bu sekılde anlıyosunız kı yıgıte bende baktırdım falı cıktı cıkmadı dıye bıryorumda bulunmadım ama forumda hep olan bıseydır bu bırınden bahsedılır sonrada o bıter baska bırıne gecırılırr bende buraya baygadır uye oldugum ıcın yorum yaptım bu kadr
Onu bilmiyorum bi denemek isterim asmin cafe nerde? Bir ara baktırırsam yorum yaparım..
melekler kahvesiinin karşısı taksim... ben d ir ona ir sevince baktırdım...öylesine merak ettimm...sizlerr bayağ ilgilisiniz
Aynen dediğiniz gibi bu söylediklerinize katılıyorum. Sadece o da fos çıkar nasılsa demişsiniz, ben de ona istinaden yorum yaptım. Surası bir gercek, yigit atıp tutan bir çocuk değil. O gün yorulmuştur bir falcı , iyi bakamayabilir özellikle cafede calışanlar için geçerli. Bana çıkmamıştır ama diğerlerine çıkar, çıkmadı der gçerim. Eski üye olabilirsiniz, ama zaten bu forumda yazılan tüm yazıları okudum. Bir isim geçiyor, örneğin elmira, ella, burak. Nedense bundan rahatsız olan bir kitle de oluşuyor zamanla..Sîz böylesiniz diye yazmıyorum ama benim bu forumda gördüğüm yaklaşım bu. Yarın yiğitin bir dediği çıkmaz bunu da yazarız, yazmak da lazım ama cok iyi birfalcı bile her zaman tutturamaz, bu da onu fos yapmaz.. Dediğiniz gibi konusup zamanı gelince gecmek en güzeli, yorumu bu yüzden yaptım. Beklentimiz her zaman herkesin her seyini bilen bir falcı bulmaksa bu imkansız zaten..
Çok sıcak ve pozitif bir insan.falcımı buldum:)
Evet kizlar, az once Burak a telefonda baktirdim. Durum analizinde basarili mi sizce? Adamla ilgili bilmedigim seyler soyledi cunku, dogru mu degil mi dedikleri hicbir fikrim yok.
1 ay verdi, cikarsa yazarim.
bence başarılı çok beğendim. telefonu var zatenkimdir bu nadine nası ulaşabiliriz başarılımı
Slm
Yıldıznameyi tavsiye etmem sana..Ölüm tarihine kadar çıkarıyorlar.İnsan psikolojisini bozabiliyor.Kazalar falan hepsi çıktığı için..zamanında bir kız arkadaşım baktırmıştı.senelerce tedavi gördü
ben ce bunu kafandan sil..Bulsan da gitme..Fal gibi falcılar gibi değil..Sana kötüyü de söylüyorlar...
Gene de gidecem dersen sana mail adresimi yazarım.biri var..Bildiğim...
eveetttt aradım, kurtuluş melahat sonunda buldum. çok aradım bende çok duymuştum .
kurtuluş son duraktaymış, 40 liraya bakıyormuş, randevuya gerek yokmuş. numarasını sanada yolluyorum şimdi. ben önümüzdeki hafta gidicem, gittikten sonra yorumlarımıda paylaşırım.
isteyen herkesede telefonunu veririm , ben gibi arayıp bulamayanlara :)
lütfeen bana yazz serhat_kalav@hotmail.com benim mail adresim lütfen yaz bana numarasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?