İstanbul'da Fal - Falcılar

nıye bunu bu sekılde anlıyosunız kı yıgıte bende baktırdım falı cıktı cıkmadı dıye bıryorumda bulunmadım ama forumda hep olan bıseydır bu bırınden bahsedılır sonrada o bıter baska bırıne gecırılırr bende buraya baygadır uye oldugum ıcın yorum yaptım bu kadr

Aynen dediğiniz gibi bu söylediklerinize katılıyorum. Sadece o da fos çıkar nasılsa demişsiniz, ben de ona istinaden yorum yaptım. Surası bir gercek, yigit atıp tutan bir çocuk değil. O gün yorulmuştur bir falcı , iyi bakamayabilir özellikle cafede calışanlar için geçerli. Bana çıkmamıştır ama diğerlerine çıkar, çıkmadı der gçerim. Eski üye olabilirsiniz, ama zaten bu forumda yazılan tüm yazıları okudum. Bir isim geçiyor, örneğin elmira, ella, burak. Nedense bundan rahatsız olan bir kitle de oluşuyor zamanla..Sîz böylesiniz diye yazmıyorum ama benim bu forumda gördüğüm yaklaşım bu. Yarın yiğitin bir dediği çıkmaz bunu da yazarız, yazmak da lazım ama cok iyi birfalcı bile her zaman tutturamaz, bu da onu fos yapmaz.. Dediğiniz gibi konusup zamanı gelince gecmek en güzeli, yorumu bu yüzden yaptım. Beklentimiz her zaman herkesin her seyini bilen bir falcı bulmaksa bu imkansız zaten..

melekler kahvesiinin karşısı taksim... ben d ir ona ir sevince baktırdım...öylesine merak ettimm...sizlerr bayağ ilgilisiniz

Su an değil ama ergini denicem bir ara. 2013 cok ugurlu bir sene değildi benim için, cok gittim falcılara bu yüzden. Artık ayda 1-2 ile sınırlıcam bakalım. Su an burak ve yiğit yeterli ama bir ara denerim ergini de...

evt olaBİLİR.MESELA SEMBOL TOPRAK İİÇİN SÜPER DİYORLAR....AMA BİRKAÇ KİŞİ DE FOS DEDİİİ...YA DA DAMLALAR CAFE SEVİNÇ İÇİN....BİR D DAMLALAR TUĞBA< VAR...

geri benim iki falcım var biri daha evel yazdığım asude biride salih telde bakar ikiside denemeyenlere öneririm....

Hanımlar merhabaaa :)

Ben yeni dahil oldum aranıza ama çok acil ihtiyacım var. Arap Melahat ya da Kör Emin Efendinin iletişim

bilgilerini bilen varsa benimle paylaşabilir mi??? lütfeeeeeeeen

bana da yazarsan sevinirim

merhabalar kizlaar...
burak'a baktirdim maalesef olaylar dediginin tersi sekilde oldu ani bile bilememis...
simdi yigite gidenler ozellikle telefonda baktiranlar yorum yapabilir mi kac dk bakiyo bu adam ? ben sesinden negatif elektrik aldim ukalalik yapti bi konuda ama dedigi cikiyorsa deneyebilirim.

lütfeen bana yazz serhat_kalav@hotmail.com benim mail adresim lütfen yaz bana numarasını

lütfeen bana yazz serhat_kalav@hotmail.com benim mail adresim lütfen yaz bana numarasını

arap melahat için birkaç kötü yorum da var sitede..hala fal bakıyorsa eğer kurtuluş son durakta inip ordaki esnafa sorulabilir..son zamanlarda giden varsa yazarsa iyi olur....bir de deli süko diye birinden bahsedilmiş forumda tanıyan,duyan var mı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…