kör emin efendi'nin iletişim bilgilerini bana da gönderir misiniz?
kartalda hüseyin dede diye bıri var ücretsiz bakım yapıyor çocuğu olmayanlarda yüzde doksan dokuz cocuk yaptırıyor ve çeşitli hastalıklara şifa oluyor yıldizlamaya bakıyor saat 09 30 ile 15 00 arası arayın tel 02163094535
aynı zamanda büyüde bozuyorkartalda hüseyin dede diye bıri var ücretsiz bakım yapıyor çocuğu olmayanlarda yüzde doksan dokuz cocuk yaptırıyor ve çeşitli hastalıklara şifa oluyor yıldizlamaya bakıyor saat 09 30 ile 15 00 arası arayın tel 02163094535
kartalda hüseyin dede diye bıri var ücretsiz bakım yapıyor çocuğu olmayanlarda yüzde doksan dokuz cocuk yaptırıyor ve çeşitli hastalıklara şifa oluyor yıldizlamaya bakıyor saat 09 30 ile 15 00 arası arayın tel 02163094535
aynı zamanda büyüde bozuyor
Yogunluk olmalı olmazsa yarın arayıntelefonu hiçbir şekilde açmıyor ?? sabahtan beri ulaşamadık kendisine
gülbahar hanım ne oldu baktıran varmı ? o da mı reklam çıktı kızlar....Hic duymadigm isimler! Reklamlar mi basladi yine!
Canim dun bende randevu alip gittim nadine ye. Evet cok tatli, samimi bir kiz ama fali icin ayni seyi soyleyemiycem maalesef herhangi bir arkadasimin baktigi faldan farkli degildi, benim dusuncem..
Bana lütfen Yiğitin numarasını verin
tabikide yazarımm :))bi şartla verırım baktırdıktan sonra begenıp begenmedıgını yazıcaksın buraya
tabikide yazarımm :))
özel mesaj kutuna bakabılırsın:)
Çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?