Simdi yigitr fal baktirdim telefonda gercekten an ile ilgili tesbitleri cok tutarliydi ayrica da cok tatli hos sohbet birisi hic ole yazilanlar gibi degil bana yakin bir tarih verdi umarim dedigi tarih cikar sizlerle paylasicam :)
lütfeen bana yazz serhat_kalav@hotmail.com benim mail adresim lütfen yaz bana numarasını
ben geçen ay nişanlıydım düğün tarihimiz alınmış evimizde döşenmişti.bu bayan bana bir hafta içerisinde ayrılıyorsun dedi öyle bir şey kesinlikle olamayacağını düşündüğüm için inanamadım devamına da baktırmadım ve bir hafta sonra gerçekten ayrıldık kızkardeşime dediği herşey de çıktı numarasını isteyen varsa özelden ulaşın
Merhaba kızlar;
Uzun süredir bu sitedeyim,ama bu topiğe ilk kez giriyorum.Yaklaşık 2 yıl önce kız kardeşim bana geldi bir falcı bulduğunu (kendisi fal ve falcı meraklısı olur)kadının beni görmek istediğini söyledi.Bende ne alaka,beni ne yapacak diye karşı çıktımlmaz: fala inanmayan biri olarak.Kadın illa ablanı bana getir,onun çok sıkıntıları var,kafayı yemek üzere bunalımda demiş eyvahedigeldismile
Tabi kardeşim söylediklerini bana anlattı,bunları,bunları bildi falan diye.kafamçokkarıştı
Tabi ben şok,tamam dedim çünki kardeşim anlattıkça benim içim ürperdi.Gittim tabi baktı falan birçok şey tuttu.Sonra bir kaç arkadaşımı götürdüm,onlarda bayıldı kadına bende onlara baktıkça şok yaşıyorum.Ama iş kendime gelince kadına kızıyorum herkeze bakıyorsun çıkıyo,bana bakamıyorsun falan,nedeni ise söylediklerine inanmak istemiyorum.1 yıl boyunca kadına gitmedim çok kızmıştım alsanaalsanasmile sallıyor diye.Sonra bana haber gönderdi illa gelsin diye,o arada iyi değilim tabi tekrar gittim.Kısmen bildi,baya şeyler söyledi ben yine diyorum X abla sallıyon yine,kadın kızıyor bana.Yaklaşık bir hafta sonra hayatım çorap söküğü gibi oldu.Kadının 2 yıldır bana söyledikleri ihtimali bile mümkün olmayan herşey :gitme:
Sonra bu kadın benim hayat koçum gibi birşey oldu olumunekankayizsmile kadınla kanki olduk neredeyse.Benim enerjim,hislerim çok kuvvetlidir başıma gelecekleri rüyamda görürüm,ondan bana hep şey der sende boş değilsin.Yani kızlar buda benim falcı maceram.1 aydır görmüyorum kendisini artık tırsıyorum söylediklerinden,hayatımı onun söylediklerini bekleyerek geçirmek istemiyorum.Birde herşeyi bilmek pekte iyi birşey değil aslında :umursamaz:
Hepinize sevgiler.
arkadaşlar bu angels tan ayrılan nil hanım aslında yıldızname uzmanı ben onu tesadüf eseri bulmuştum haziran ayında angels yıldızname bakımın istemediği için yıldıznameyi evinde bakıyor çekmeköy de aslında kolay biyerde ama sorar adresi aşlırım belki 20 tane arkadaşım gitti herkesin durumun özetledi herkesin dualarını verdive en şaşırtıcı olanı geçen haziranda bi arkadaşım evli ama sevgilisi vardısen ayılcaksın sevdiğinadamda boşanacak nisanda siz aynı evegeçceksiniz dedi gerçekte oldu onlar beraber şimdi bir diğerine dikkat et kaza ihtimalin var şu günler tehlikeli dedi aynen çıktı bi sürü şey var böyle ama en iyi yanı kadın esma ları çok iyi biliyo üniversite mezunu başka b i işi daha var fala bakarken sanki kendini test ediyo gibi yıldıznameye 3saat bakıyo değiyor ALDIĞI PARA doğrusu yıldızname ve tarota beraber 100 liraya bakıyor ben gittiğimde hatta adını feriha koydum dizisinin oyuncularıda vardı ünlülerde geliyo bizzim bir arkadaşımızın bütçesi uygun değildi ona 20 liraya bile baktı kalp kırmıyo tavsiye ederim telefonu var ama burdan yasakmış nasıl verileceğini bilmiyorum.
alını merak ediyorum tavsiye edeceğiniz kimse varmı
Canım ne yazık ki Nil hanımın telefonu ben de yok.Eğer bulursam hepinize özelden yazarım...Araştırıyorum bakalım inşallah ulaşırım.
canım özelden mesaj atma hakkım olmadığı için mesajını cevaplayamadım, nil hanımın numarası var ama yazamıyorum. arzu edersen mail adresini yaz gönder nil hanımın numarasını göndereyim. kartal maltepe pendik civarında bildiğim kimse yok malesef. olanlar başarılı değiller
banada yazar mısın melahatın numarasını
bana yazarlarsa sanada yazarım ama şuan nil hanımın peşindeyim:) nil hakkında hiç kötü yorum duymadım hep iyi yazılar var
Bende melehatın numarasını istiyorum lütfen banada yardımcı olur musunuzzzz
Arkadaslar, bugun yigitin söylediği bir detay daha gerçek oldu. Umarım sizinki de cıkar.
Babypink100 merhaba,
Yorumlari okudum ve oldukca etkilendim. Rica etsem yigitin telefon numarasini verebilirmisin. Ayrica telefonda bakim yaptirmismiydin sen daha once yoksa hep yuzyuzemi baktirdin.ne kadar suruyor telefonla bakim tatmin edici oluyormu ? Bu telde bakim olayi kafami karistiriyor biraz :s
Arkadaslar, bugun yigitin söylediği bir detay daha gerçek oldu. Umarım sizinki de cıkar.
Selam, ben hem telde hem yüzyüze baktırdım. Telde veya yüzyüze yaklaşık 30 dk bakıyor. Hemen hemen aynıydı ama yüzyüze olunca daha rahat soru sordum karşılıklı etkileşimden. Fırsatın varsa yüzyüze baktır ama telefonla da cok farklı değildi. İkîsini de tavsiye ederim. Ama baktırırsan lütfen yorum yap msj göndericem birazdan
gülbahar hanım ne oldu baktıran varmı ? o da mı reklam çıktı kızlar....
yigite bugun parasini yatirdim 23.00-23.30 gibi ararsaniz bakarim dedi aradim once mesguldu teli yarim saatten beri ariyorum acmiyor tarzi bu mudur acaba ?
yıgıtın numarasını ozelden yazabılırsın ve sadece telefonda mı bakıor?tesekkurler
Yoo aslinda o haber verir sana musait olunca soler bana dedigi saatte kendi yazdi bende aradim hemen acti aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?