İstanbul'da Fal - Falcılar

Lütfen fal topiklerinde büyü bozan, cin çıkaran, hacı, hoca tavsiyesinde bulunmayınız.

Simdi yigitr fal baktirdim telefonda gercekten an ile ilgili tesbitleri cok tutarliydi ayrica da cok tatli hos sohbet birisi hic ole yazilanlar gibi degil bana yakin bir tarih verdi umarim dedigi tarih cikar sizlerle paylasicam :)

yıgıtın numarasını ozelden yazabılırsın ve sadece telefonda mı bakıor?tesekkurler

numarasını yazabılır mısınız bu falcının bana ve adını
tesekkurler

kim bu kadın adresini telini ver de gideyim fırsatım olursa

canım serhat_kalav@hotmail.com adresim nil hanımın telefonunu verirmisin rica etsem cok methediliyor ulaşmak istiyorum kendisine

canım cok rica ediyorum lütfen adresim serhat_kalav@hotmail.com telini yazarmısın

Arkadaslar, bugun yigitin söylediği bir detay daha gerçek oldu. Umarım sizinki de cıkar.

Babypink100 merhaba,
Yorumlari okudum ve oldukca etkilendim. Rica etsem yigitin telefon numarasini verebilirmisin. Ayrica telefonda bakim yaptirmismiydin sen daha once yoksa hep yuzyuzemi baktirdin.ne kadar suruyor telefonla bakim tatmin edici oluyormu ? Bu telde bakim olayi kafami karistiriyor biraz :s

Selam, ben hem telde hem yüzyüze baktırdım. Telde veya yüzyüze yaklaşık 30 dk bakıyor. Hemen hemen aynıydı ama yüzyüze olunca daha rahat soru sordum karşılıklı etkileşimden. Fırsatın varsa yüzyüze baktır ama telefonla da cok farklı değildi. İkîsini de tavsiye ederim. Ama baktırırsan lütfen yorum yap msj göndericem birazdan

Arkadaslar, bugun yigitin söylediği bir detay daha gerçek oldu. Umarım sizinki de cıkar.

Mesajini aldim cok tesekkur ederim. Yarin ariyacagim ama gun icerisinde yogun oldugum icin baktiramayabilirim umarim aksam icin uygundur. Bu arada ne kadara bakiryordu?

gülbahar hanım ne oldu baktıran varmı ? o da mı reklam çıktı kızlar....

Ben de siradayim bekliyom daha, bana bir dedigi bu ay sonuna yakindi iste! Az kaldi, bakan arkadaslarimdan birine cikmis gelecekle ilgili dedigi ne bileyim, yorumlari cok cok iyi de, onemli olan gelecek benim icin... Beklemedeyim anliyacagin da, yorumlari iyi oldugu icin tekrar baktiricam bazi sorunlarim icin....

Yoo aslinda o haber verir sana musait olunca soler bana dedigi saatte kendi yazdi bende aradim hemen acti aslinda

Valla tatlim bugun parasini yatirdim kendisini aradim haber verdim dedigi saate kadar bekledim geri donus olmayinca ben aramak zorunda kaldim ztn kendisine mesaj attim geri donerseniz sevinirim diye yrn makul bir sebeple geri donmezse ben paramin iadesini isticem kendisinden bakilmayan fala 50 tl odemenin bir mantigi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…