İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar bu yiğit eğer benim tahmin ettiğim yiğitse ona inanmayın çünkü kendisi sadece zihin okuyo kaç kere gittim ama en sonunda bi tanıdığımın arkadaşıyla evlenince öğrendik ne olduğunu benim gittiğimde bakırköydeydi inşallah o değildir

nadineye başka baktıran varmı nesrin ve etoileden başka?? yorum alsak

Canim dun bende randevu alip gittim nadine ye. Evet cok tatli, samimi bir kiz ama fali icin ayni seyi soyleyemiycem maalesef herhangi bir arkadasimin baktigi faldan farkli degildi, benim dusuncem..

Arkadaslar, ben de gittim. etoiles e aynen katiliyorum, sanki aramizda kapattigimiz bir fal gibiydi..uzun da bakiyor aslinda ama o anki odak noktasini tutturamiyo gibi geldi bana...

ben Yigit e ulasamiyorum ya, cok merak ediyorum :/ telefonda baksa da ok im ama msjlarima ve telefonlarima cevap vermiyor 1kere randevu alabilmistim, onu da arayip haber verip iptal etmisti...bu durumda tlf da organize olmak cok zormus gibi geliyor...

Bu donem yine sapittim sanirim, her bosluk buldugum anda bi falcinin kapisinda buluyorum kendimi..
Simdi malum bu kadar dolandigim icin bekledigim bir konu var ve henuz bir gelisme olmadigi icin birsey diyemiyorum..
bu yakinlarda ilk defa denedigim biri oldu, baya etkileyiciydi ve zaten deli gibi sira oluyor..
Besiktas Mi cafe de Hande, cok tatli bir bayan...kesinlikle iyi, cok fazla sey bildi, ama bekledigim seyle ilgili cok asiri olumlu konustu ondan bilemiyorum :/ olma ihtimali yok bana gore!
ama sirada bekleyenler soylediklerinin ciktigini ve tekrar geldiklerini soylediler, denemek isterseniz diye yazdim..taniyan bilen giden olmus muydu, yazarsa sevinirim...
Yine bu aralar gittigim digerleri burda yazilan kisiler ama dedigim gibi cikan birsey olursa yazayim anlatmaya kalksam sigmaz :)
bu arada artik mesaj hakkim varmis numarasini aradiklariniz icin yardimci olabilirim

Bende havaleyi 1 gun onceden yapmisdim banada yaptigim gun bakabilicegi i soledi ama o gun mesgul du bende yarin kacta musit olursunuz dedim 2 dedi 2 ye ceyrek kala bana yazdi. Benzeri banada oldu cogu zaman musait olamiyo endiselenme ama donucektir diye dusunuyorum. Yarin baktirinca bize yazarsan sevinirim bakalim memnun kalcakmisin sende :)

Sen memnun kaldın mı peki :)

Sen memnun kaldın mı peki :)

Evet benimle ilgili bir cok seyi bildi 9 gunluk bir sure verdi eger bu 9 gun icinde istedigim olursa o zaman tamamen inanicam ama eger olmassada sanirim uzulcem fal baktirmanin en kotu yani bu sanirim. O gunlere bel baglamak beklemek olmassa hayal kirikligi bakalim bekliyorum bende

Bakirkoydeki dejavu cafedekinden bahseiyor olabilirmisin biraz hizli konusuyo hatta. Hicbir dedigi cikmiyor bende 2 kere baktirmisdim

Burda daha öncede bahsetmiştim bu kadar falcı arasından şu ana kadar Berk dışında kimseden memnun kalmadım.

Baktırıp da memnun kalanlar varmı? Nadine gibi (fazla acemi ne iş yapsam diye düşünüp fal bakmaya karar vermiş bir hali var)bakamıyor burak gibi (cok baktırdım ona 1 sene boyunca ezbere aynı falı bakmıştı).. ve bunun gibi birçok.. bu tip falcılardan "gına" geldi bana..

Berk e baktırmak isteyen olursa telini paylaşıyorum: 0541 262 2513

Kızlar dün akşam bağdat caddesinde symbol cafe de osman a fal baktırdım çok iddialı bir tarih verdi 10 gün dedi genelde falcılar 2 - 3 ay dan aşağı tarih vermedi bugüne kadar :)) Eğer çıkarsa sölerim :)

Mutlaka bakar, 1-2 saat rötar oluyor bazen. Ulaşmışsındır umarım

Bakırköyde 2 yigit var, bahsettiğin dejavu yigit olabilîr, bizim bahsettiğimiz başkası

gülbahar hanıma baktırıp memnun kalan var mı..yorumlarını yazabilir mi baktıranlar

Ben Berk'e baktırmak istiyorum aslında ama dışarda baktığı için güvenemiyorum, her cafe kabul etmeyebilir tarot bakılmasını

daha önce duygu vardı dejavu bakırköyde onunla birlikte çalışan yiğitmidir biliyormusunuz?

yıgıt konusunda bırsey solemek ıstıyorm nedense yıgıt hakkında bısey solendıgınde heemn karsı taraf sawunmaya gecıyoo kı bu cok komık yıgıt benle beraber 6 arkdsıma daha fal baktı we tamanmen salladı hayal gucu cok kuwwtlı olsa gerek bu yıgıtın

osman hala ordamı ?? Kac sene once gıtmıstım osmana bana cok gusel fıkırler wermıstı cok mantıklı adam geleck hakkında hıc bısey dememstı ama genel yorumlamıstı o kadr ıyı kotu dıyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…