nadineye başka baktıran varmı nesrin ve etoileden başka?? yorum alsak
Canim dun bende randevu alip gittim nadine ye. Evet cok tatli, samimi bir kiz ama fali icin ayni seyi soyleyemiycem maalesef herhangi bir arkadasimin baktigi faldan farkli degildi, benim dusuncem..
Aynen dediğiniz gibi bu söylediklerinize katılıyorum. Sadece o da fos çıkar nasılsa demişsiniz, ben de ona istinaden yorum yaptım. Surası bir gercek, yigit atıp tutan bir çocuk değil. O gün yorulmuştur bir falcı , iyi bakamayabilir özellikle cafede calışanlar için geçerli. Bana çıkmamıştır ama diğerlerine çıkar, çıkmadı der gçerim. Eski üye olabilirsiniz, ama zaten bu forumda yazılan tüm yazıları okudum. Bir isim geçiyor, örneğin elmira, ella, burak. Nedense bundan rahatsız olan bir kitle de oluşuyor zamanla..Sîz böylesiniz diye yazmıyorum ama benim bu forumda gördüğüm yaklaşım bu. Yarın yiğitin bir dediği çıkmaz bunu da yazarız, yazmak da lazım ama cok iyi birfalcı bile her zaman tutturamaz, bu da onu fos yapmaz.. Dediğiniz gibi konusup zamanı gelince gecmek en güzeli, yorumu bu yüzden yaptım. Beklentimiz her zaman herkesin her seyini bilen bir falcı bulmaksa bu imkansız zaten..
geri benim iki falcım var biri daha evel yazdığım asude biride salih telde bakar ikiside denemeyenlere öneririm....
Valla tatlim bugun parasini yatirdim kendisini aradim haber verdim dedigi saate kadar bekledim geri donus olmayinca ben aramak zorunda kaldim ztn kendisine mesaj attim geri donerseniz sevinirim diye yrn makul bir sebeple geri donmezse ben paramin iadesini isticem kendisinden bakilmayan fala 50 tl odemenin bir mantigi yok
Bende havaleyi 1 gun onceden yapmisdim banada yaptigim gun bakabilicegi i soledi ama o gun mesgul du bende yarin kacta musit olursunuz dedim 2 dedi 2 ye ceyrek kala bana yazdi. Benzeri banada oldu cogu zaman musait olamiyo endiselenme ama donucektir diye dusunuyorum. Yarin baktirinca bize yazarsan sevinirim bakalim memnun kalcakmisin sende :)
Sen memnun kaldın mı peki :)
Bakirkoydeki dejavu cafedekinden bahseiyor olabilirmisin biraz hizli konusuyo hatta. Hicbir dedigi cikmiyor bende 2 kere baktirmisdimarkadaşlar bu yiğit eğer benim tahmin ettiğim yiğitse ona inanmayın çünkü kendisi sadece zihin okuyo kaç kere gittim ama en sonunda bi tanıdığımın arkadaşıyla evlenince öğrendik ne olduğunu benim gittiğimde bakırköydeydi inşallah o değildir
Mesajini aldim cok tesekkur ederim. Yarin ariyacagim ama gun icerisinde yogun oldugum icin baktiramayabilirim umarim aksam icin uygundur. Bu arada ne kadara bakiryordu?
Valla tatlim bugun parasini yatirdim kendisini aradim haber verdim dedigi saate kadar bekledim geri donus olmayinca ben aramak zorunda kaldim ztn kendisine mesaj attim geri donerseniz sevinirim diye yrn makul bir sebeple geri donmezse ben paramin iadesini isticem kendisinden bakilmayan fala 50 tl odemenin bir mantigi yok
arkadaşlar bu yiğit eğer benim tahmin ettiğim yiğitse ona inanmayın çünkü kendisi sadece zihin okuyo kaç kere gittim ama en sonunda bi tanıdığımın arkadaşıyla evlenince öğrendik ne olduğunu benim gittiğimde bakırköydeydi inşallah o değildir
Burda daha öncede bahsetmiştim bu kadar falcı arasından şu ana kadar Berk dışında kimseden memnun kalmadım.
Baktırıp da memnun kalanlar varmı? Nadine gibi (fazla acemi ne iş yapsam diye düşünüp fal bakmaya karar vermiş bir hali var)bakamıyor burak gibi (cok baktırdım ona 1 sene boyunca ezbere aynı falı bakmıştı).. ve bunun gibi birçok.. bu tip falcılardan "gına" geldi bana..
Berk e baktırmak isteyen olursa telini paylaşıyorum: 0541 262 2513
Yubile hanım yigit piyasaya yeni çıkan biri değil eski forum üyelerinin baktırıp tavsiye ettiği biri. Acıkcası bayagı gecmişi var. Fakat calıstıgı yerler degistiği için izini kaybetmişler.. Sonrasında tüm forumu tarayınca hakkında en az olumsuz yorum yapılan insanlardan biri, bu yüzden baktırdım büyük ölçüde çıktı, sadece o değil burak da tutturdu. Burak nispeten bilinen biri, denemeyenler yigiti denemek istiyor, konu bu. Her adı konuşulanın fos cıkması diye bir şey zaten olamaz, kimine çıkar kimine çıkmaz, kîmse allah değil. Ama bu forumdaki negatif temennileri anlamak da güçlük çekiyorum. Adetten midir birileri bîraz beğenilince böyle yorum yapmak? Herhalde burda ismi geçen insanların büyük kısmına baktırdım, yigit enerjisi yüksek, güzel bakan sempatik genç bir çocuk. Yarın başka biri çıkar, ona baktırırız onun hakkında yorum yaparız.
Kızlar dün akşam bağdat caddesinde symbol cafe de osman a fal baktırdım çok iddialı bir tarih verdi 10 gün dedi genelde falcılar 2 - 3 ay dan aşağı tarih vermedi bugüne kadar :)) Eğer çıkarsa sölerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?