Ben Berk'e baktırmak istiyorum aslında ama dışarda baktığı için güvenemiyorum, her cafe kabul etmeyebilir tarot bakılmasını
Her cafe değil zaten, ben bu akşam buluşucam mesela kadıköy de rıhtım tarafında teraslı bir cafe var ismini hatırlamıyorum ama giriş katında kitapçı vardı üst katı müsait manzarasıda çok güzel, sigarada içilebiliyor.. taksimde de böyle bir yer var..
osman hala ordamı ?? Kac sene once gıtmıstım osmana bana cok gusel fıkırler wermıstı cok mantıklı adam geleck hakkında hıc bısey dememstı ama genel yorumlamıstı o kadr ıyı kotu dıyemem
daha önce duygu vardı dejavu bakırköyde onunla birlikte çalışan yiğitmidir biliyormusunuz?
Her cafe değil zaten, ben bu akşam buluşucam mesela kadıköy de rıhtım tarafında teraslı bir cafe var ismini hatırlamıyorum ama giriş katında kitapçı vardı üst katı müsait manzarasıda çok güzel, sigarada içilebiliyor.. taksimde de böyle bir yer var..
Hmm walla inşallah çıkar ne diim :) bana da güzel fikirler verdi ama bakalım..
Osmanı cok severim bana dedikleri bazen cıkar ama karsı tarafın kişilik analizinde cok iyidir. Ama tarihleri bende hep gecti. O kadar ısrar ettiyse dedikleri cıkabilir ama tarihe takılma..
orda genc bı cocuk wardı o ııydı ama sordum cıkmıstı ondan osman a baktrmıstm
1 saat sonra kozzyde berke baktırıcam arkadaslar, yorumlarımı yazıcam..
Kızlar Merhaba,
Dün yiğite telde baktırdım ortalama 20 dakika baktı genel olarak bildi diyebilirim fakat çok da tatmin etmedi bi ilişkim vardı 7 yıllık onun hakkında hiçbişey diyemedi. Son görüştüğüm insan hakkında çok yorumda bulundu ama doğru tespitlerdi bunlar baktırmak isteyenler deneyebilir...
1 saat sonra kozzyde berke baktırıcam arkadaslar, yorumlarımı yazıcam..
banada yiğitin numarasını gönderirmisiniz lütfenn
Valla tatlim bugun parasini yatirdim kendisini aradim haber verdim dedigi saate kadar bekledim geri donus olmayinca ben aramak zorunda kaldim ztn kendisine mesaj attim geri donerseniz sevinirim diye yrn makul bir sebeple geri donmezse ben paramin iadesini isticem kendisinden bakilmayan fala 50 tl odemenin bir mantigi yok
berkle bu akşam kadıköy de buluşacaktım ama kozyatağında müşterim var deyince yarına aldım.. demekki senmişsin o:))) memnun kalacağını düşünüyorum, ayrıca yorumlarınıda bekliyorum..
Symbol deki Osman a geçen sene baktırmıştım.. berbattı.. Serkan a baktırın daha iyi en azından bikaç isim söyler.. o derece..
yıgıt konusunda bırsey solemek ıstıyorm nedense yıgıt hakkında bısey solendıgınde heemn karsı taraf sawunmaya gecıyoo kı bu cok komık yıgıt benle beraber 6 arkdsıma daha fal baktı we tamanmen salladı hayal gucu cok kuwwtlı olsa gerek bu yıgıtın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?