İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben Berk'e baktırmak istiyorum aslında ama dışarda baktığı için güvenemiyorum, her cafe kabul etmeyebilir tarot bakılmasını

Her cafe değil zaten, ben bu akşam buluşucam mesela kadıköy de rıhtım tarafında teraslı bir cafe var ismini hatırlamıyorum ama giriş katında kitapçı vardı üst katı müsait manzarasıda çok güzel, sigarada içilebiliyor.. taksimde de böyle bir yer var..

Aa öyle belli bi cafe varsa kadıköyde daha iyi olur, Burak'ta hep tedirgin oluyodum, bi ara deneyebilirim o zaman :)

osman hala ordamı ?? Kac sene once gıtmıstım osmana bana cok gusel fıkırler wermıstı cok mantıklı adam geleck hakkında hıc bısey dememstı ama genel yorumlamıstı o kadr ıyı kotu dıyemem

Hmm walla inşallah çıkar ne diim :) bana da güzel fikirler verdi ama bakalım..

Merak ettim ben de baktırıcam berke. Dedikleri cıkıyor mu etoiles?

Osmanı cok severim bana dedikleri bazen cıkar ama karsı tarafın kişilik analizinde cok iyidir. Ama tarihleri bende hep gecti. O kadar ısrar ettiyse dedikleri cıkabilir ama tarihe takılma..

orda genc bı cocuk wardı o ııydı ama sordum cıkmıstı ondan osman a baktrmıstm

Kızlar walla ne bilim bana gözleri filan hani hissediyo gibi geldi o kadar yakın tarih verince ne bilim gerci 10-15 gün içinde sınavlarım var istanbulda da yokum ve ameliyat olucam hani imkansız gibi sölediği şeyin çıkması ama çok merak ettim çıkarsa yazıcam serkan diye biri varmış orda çok iyimiş ama askerdeymiş ..

Kızlar Merhaba,

Dün yiğite telde baktırdım ortalama 20 dakika baktı genel olarak bildi diyebilirim fakat çok da tatmin etmedi bi ilişkim vardı 7 yıllık onun hakkında hiçbişey diyemedi. Son görüştüğüm insan hakkında çok yorumda bulundu ama doğru tespitlerdi bunlar baktırmak isteyenler deneyebilir...

banada yiğitin numarasını gönderirmisiniz lütfenn

selam kızlar bende yiğitin tel buradan öğrendim dün kendisini aradım parasını gönderdim saat 23:00-23:30 gib arayın dedi aradım ulaşamadım mesaj attım dünden beri ulaşmaya çalışıyorum ne mesaja yanıt var nede aramalarıma cevap geldi ozlem_06 sen ulaşabildin mi?

Selam arkadaslar, az önce ayrıldık. Öncelikle insan olarak cok sevdim, cok kaliteli biri. Falı soru cevap seklinde bakıyor, gecmişi ve anı sayıp döken falcılardan değil. Zaten 1 yıldır bakıyor, kartların anlamını hisleriyle yorumluyor. Fal konusunda biraz acemi olmasına ragmen, hisleri kuvvetli bir arkadasınızın fal bakması gibi düşünebilirsiniz. Belki sonra tekrar baktırırım ama açıkçası burak- yigit tadında fal bekleyen arkadaslar hayalkırıklığı yaşayabilir. Ben sevdim kendisinî temiz kalpli biri, söyledikleri de olabilecek şeyler. Ama yüzdeyüz memnun kalırsınız diyemem, beklentiye bağlı...

Ben de yazdim arkadasim baktirdi hic memnun kalmadi dedik ama, anlasilmiyor herhalde bizim yazdiklarimiz.

Rita fosssss

Yigit bir halt bilememis

Bi tane daha vardi kadin gulsenmiydi neydi oda fos cikmis, ankamiyomki ben bu insanlari, soyulmaya ne meraklilar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…