Selam arkadaslar, az önce ayrıldık. Öncelikle insan olarak cok sevdim, cok kaliteli biri. Falı soru cevap seklinde bakıyor, gecmişi ve anı sayıp döken falcılardan değil. Zaten 1 yıldır bakıyor, kartların anlamını hisleriyle yorumluyor. Fal konusunda biraz acemi olmasına ragmen, hisleri kuvvetli bir arkadasınızın fal bakması gibi düşünebilirsiniz. Belki sonra tekrar baktırırım ama açıkçası burak- yigit tadında fal bekleyen arkadaslar hayalkırıklığı yaşayabilir. Ben sevdim kendisinî temiz kalpli biri, söyledikleri de olabilecek şeyler. Ama yüzdeyüz memnun kalırsınız diyemem, beklentiye bağlı...
Serkan'a sadece isim bilir derler ama ben de geleceği bildiği çok oldu. Sadece günde 80 fal bakıyor 5 dk tek handikapı bu...
Serkana bikac kez baktirmistim, 2 arkadasimla ilgili gercekten olmasi cok az ihtimal olan birkac konu 1 sene sonra tamda dedigi gibi cikiyor ses kaydinida dinlemistim.. tekrar gittim ama bende okadar basarili degildi yogunluktan belkide..
Canim evet berk digerleri gibi degil, zaten burak yigit tadinda fallar surekli yanilttigi ve beklentiye soktugu icin ilk kez birini onerdim.. berk enerjisi ve hisleri guclu olan biri bunu fal konusuna henuz yeni dokmeye baslamis. Ama bende cok az yanildi.. digerlerine guvenimi kaybettim coktan..
Berk çok temiz biri, hisleri de kuvvetli bu aşikar. Sadece fal tekniği konusunda biraz tecrübe kazanırsa daha iyi olacaktır. Sordugum soruları içimden sorduğumda çok net yanıt verdi, ben de tutturacagına inanıyorum.
kızlar merhaba ben hep sanal fal baktrıyorum genelde fal alem fal sepeti falan o forma gırıyorum genelde eskıden burayıda kullanırdım sızdne bır onerı ıstıyorum o kadar umutsuz bı haldeyım kı ıkı senelık ılışkım bıtı bıtıcek nefes alamıyorum resmen demın telwede baktırdım kadın bılmış ama resmen benım agzıma sıcmıs agla agla bı hal oldum tabıkı umut tacırlıgı yapmasın ama ınsan kotu oluyo yuz yuze bakabılcegım bırını ıstıyorum artık onerı lutfenn fal enerjı ısı bılıyorum ama dun arkdaşım bakırkoyde cıvıltıyı soyledı ama burda okudum gecmiş yorumlardan pek ovmemissınız yardımcı olursanız sevınırım
Az once aradim onu sende bakim tarzi hakkinda fikir vermissin bende aynisini soyledim.. senden sonraki baktiklarina ilk kez soru cevap seklinde bakmadigini bu sekilde denedigini soyledi:)) uyari faydali oldu sanirim..
Bakırköyde yiğit cok iyi, evinde bakar. Cıvıltı sunayı ben beğenmiştim açıkçası deneyebilirsin.burak da iyi ama kadıköye geçersen karşı tarafın duygu düşüncelerini öğrenmek için la porte ayhan var . Umarım barışırsınız canım
Ben anlamiyorumki! O kadar kisi baktirdi bu yigite hic kimse memnun degil, hala yigit yigit bi cozemedim.
canım ozelden yıgıtın numarasını atabılırmısın ?? onu duydum hatta bı kaç arkdaşımdan daha ama fırsat olmadı hıc o buyuk ıhtımal bakırkoyde dımı ben ztn karşıda oturuyorum ayhanıda bılıyorum ama bu ara cok fal baktırdım cıldırdım galıba bıraz :S bızımkı barışmalık bı durum degıl ayrı dunyaların ınsanlarıyız resmen ve ıcım yanıyo bısey yapamıyorum :S
Yigit hic iyi bilemedi canim kardesim, bi rita iki yigit bir bilemediler bisiy. Onceki mesajlari okusana ilk once...
Burasi reklamlar bolumu oldu biraz....
ben adını duydum sadece bıtanem ama bılmıyorum hıc ıyı veya kotu dıye bı yorum almadım buraya sordum ıste tavsıye edıcegın bırısı varmı ben bu aralar gercekten cok zor bı durumdayım cıkmazda napıcagımı bılmıyorum(
İnan ne desemki, biri var bizde bilmiyoz henuz gelecekle ilgili bir iki sey bildi, yorumlari cok iyi ama, bir tuhaf bazi huylarida, ben ikinci siraya girdim beni eklemedi mesela. Anlamadim! Ne kadar sonraya ekledi, yogun herhalde!
Bekliyorum ben de, gelecekle ilgili yorumunu. Cikarsa yazicam zaten... Yorumlari cok cok iyiydi gercekten! Az kaldi, sabirla bekliyorum. Cikarsa yazarim sana da... Bekliyorum anliyacagin...:18:
valla ben bılmıyyorum kımın reklam yapıp yapmadıgını ben sordum ınsanlarda cevap vermiş yapıyolarsada kendı gunahlarına ben hep sanaldan baktırıyorum fal sepetıne yada fal aleme telweye falan bınnaz abla formundayım ama burda bu kadar reklam oldugunu bılseydım sormazdım senınde tavrını anlıyamadım ben kotu bı durumda oldugum ıcın dırek yazdım dıger mesajları okumayı bende bılıyorum yınede teşekkurler .
valla ben bılmıyyorum kımın reklam yapıp yapmadıgını ben sordum ınsanlarda cevap vermiş yapıyolarsada kendı gunahlarına ben hep sanaldan baktırıyorum fal sepetıne yada fal aleme telweye falan bınnaz abla formundayım ama burda bu kadar reklam oldugunu bılseydım sormazdım yınede teşekkurler .
Canim ben de uyardim zaten hemen aldanma diye! Bilgin olsun diye yazdim...
sagol canımm ama ıstee ınsanları bılemıyosun kı bende okuldan bı kaç arkdaşım demıştı yığıtı ordan bılıyorum ama evde falan dıgınce ztn eledım kafamda bıde cıvıltı sunayı dedıler ıyı dıye kı bı arkadşaımın baya hayatını bıldı ve cok onceden dedıklerı cıktı ama bana olmuyo :S
Hic sorma kardes! Ben de bekliyorum iste! Yorumlari cok guzeldi, kimsenin bilmedigi bisey bildi mesela ben de, gelecekle ilgili yorumu vrdi iste bekliyorum hala inanki! Bir kac arkadasim gitti, hatta birine bir soyledigi hemen oldu. Beni ikinci siraya almadi mesela! Baskasi olsa alir hemen bu olmaz dedi. Bide uc harflileri varmis, goruyor anladigim. Tuhaf huylu ama, yorumlari cok iyi iste! Bekliyorum boyle!
Ne hallere dustuk!ben hic telwe de baktirmadim da baktiran arkadaslar vardi bir coguda iyi degildi, bilmiyorum. O yuzden dedim eski yazilari oku diye! gunah para veriyosun, insanlari enayi yerine koyuyorlar... Olmaz ki!
enterasanmıs baya o gıttıgın :)) ben korkarım oyleee ztn hayatımız karşıkk aman bı onlar eksık kalsın aman yarabbım carpılcaz valla =)))) falcıların delısı makbul ztn bende telwede bırıne baktırdım kadın yorum yollamış bıldıgın agzımaa sıcmışş ztn agal agla bı hal oldum durum kotu bende bılıyorum ama( offf kı nee offfff bu arada senı sıraya alırsa haber ver .)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?