İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam canım üzülme lütfen gün doğmadan neler doğar.. Yigit cok basarılı gercekten ben de forumdan buldum 50 kişi baktırdıysa 2-3 kişi beğenmemiştir zaten, onlar da her fırsatta kendini hatırlatmaya calışıyor, bazılarına dert oluyor nedense kime para verdiğimiz, sanırsın maaşımızı onlardan alıyoruz:)) hayır anlamadım acaba yiğit dedik başka falcıların müşterisi mi azaldı, durum öyleyse pardon ya:))))neyse canım ben yarn 2 de annemi götürücem yigite, îstersen bize takıl randevu aldım ben, telini de ayrıca gönderirim, yalnız bazen ulaşmak zor oluyor ama ısrarla ara. Bu arada ben burdaki falcıların çoğuna baktırmış biriyim, şu aralar 1.sırada o var, 4 arkadaşım gitti onlar da başkasına tavsiye etti. Baktırırsan yaz yorumlarını mutlaka...

Eskileri bir bir okumak lazim, bir arkadas yazmis 6 arkadasim gitti begenmedi diye! Ben de baktirdim birine hic isim kullanmadim mesela!

Gunlerdir ayni yigit! Dikkat edersen de ya yeni uye olmus kisiler yada 50 mesaj doldurup yazan kisiler, Kusura bakmayin da kimse de saf degil. Begenmedik soyledik, musterisi azalacak diye korkmasin yigit bey o kadar iyiyse dimi!

Elestirilere de acik olsun. Arkadasim baktirdi bir halt bilemedi dedi. İnsanlar giderken bunlarida degerlendirmeli...

Hayir bisiy degil, bu yigit toplamis arkadaslarini gelmis sanki bu foruma ne bileyim! Bu kadar yigit yigit anlamadik!

Bir ara da rita vardi, omrumde gordugum en kotu falcidir kendisi.... Atmasyonlardan hatta...

Hem baskalari da alinmasin yigitle ilgili gercekleri yaziyoruz diye! Bir arkadas beni tersledi demisti sanki yanlis hatirlamiyosam!

Son düzenleme:

memnun kalmayanlar yazar zaten canım burda senin yazdıklarından çıkardığım kusura bakma ama hazımsızlık :90: sen reklam yapmıyo olma ?

memnun kalmayanlar yazar zaten canım burda senin yazdıklarından çıkardığım kusura bakma ama hazımsızlık :90: sen reklam yapmıyo olma ?

Gelecekle ilgilo yorumu daha cikmadi bekliyorum diyen biri nasil reklam yapar acaba! Ne guldummmmm... 1 ayi gecti bekliyorm hala, ben eski uyelerdenim. Oyle reklamla falan isim olmaz da, cokkkk reklamci da gorduk burda... Anliyoruz diyelim....

Suyunu cikardi bazilari hatta dayanamadim yazdim... Eski sayfalari okursan benim gibi kac arkadas isyan etti burasi cekilmez oldu diyeki cok da haklilar...

Son düzenleme:

sagol canım ya fal enerjı meselesı bence bılen bana bılır sana bılemez ona bısey dıyemem ben :S kotu dusunmemeye calışıyorum kımsenınde gunahını alamam burda herkes bırılerını tavsıye edıyo cok reklam yapan bende gordum ama su adnakı durumumdan ınanın bunlarla ugrasıcak halım yok numarasını atarsan sevınırım ben arkadaşlarımdanda alabılırım ztn bulurum ılla bı yerden fal dıgınce ztn sacmalamakta ustume yokk =)))

Gelecekle ilgilo yorumu daha cikmadi bekliyorum diyen biri nasil reklam yapar acaba! Ne guldummmmm... 1 ayi gecti bekliyorm hala, ben eski uyelerdenim. Oyle reklamla falan isim olmaz da, cokkkk reklamci da gorduk burda... Anliyoruz diyelim....

öyle bi anlatıyosunki çıkmış gibi ama bilinmez kimin reklam yaptığı o kadınıda senden duydum hiç formda adı gecmiyor bi sen yazmışsın ilginç :100:

kızlar bısey sordumm baya buyudu olayy bız eskı uyelerdenız bende oyleyım o yuzden reklam konusuna bu kadar takıldı arkdaş sızdee abartmayın fal bu sonucta enerjı meselesi bende meselaa herkes begenır fal alemde bır reiki var sevmıyorum adamı ban asamımıyetsız gelıyo ve bazen tepkı vererek soyluyorum ama bana kımse boyle yorumlarda bulunmadı o yuzden anlayışlı olmak lazım fal enerjı meselesi bırını oyle cok tutmamakta lazım yarın obur gun nolur bellı olmaz ayyy valla bı fal ıcın bırbırnızı kırmaya degmezz ben kendı derdıme mı yanıyım sızemı =)) saka bı yana gercekten enerjı meselesi bana tutmayan kısı sıze tutturur bu boyledır .

öyle bi anlatıyosunki çıkmış gibi ama bilinmez kimin reklam yaptığı o kadınıda senden duydum hiç formda adı gecmiyor bi sen yazmışsın ilginç :100:

Dogru ama her defasinda gelecekle ilgili yorumu cikmadi haberiniz olsun diye de yazdim. Hic reklam yapmadim, abartmadim, insanlari kandiracak bi davranis sergilemedim...

Actigim sayfayi incelersen goreceksin zaten.... Baktiran olursa oda dusncelerini yazar.... O sayfayi da ondan actim zatennn. Diger baktiran arkadaslarda yazsin bilelim diye!

Yolladım cnm selamlar:))

tamam sen ona baktırmaya devam et çıkmadysa yiğit bi kez yazarsın üst üste yazınca kuşkulanıyor insan

Haklisin canim da, gunlerdir bu isim, biraz gercekci olmak lazim. Enerji konusu dogru da, cok atmasyon var ortalarda sen de bilirsin. Reklam yapsam hergun gelir bisiy yazardim. Bi sayfa actim, en dogrusunu yaptigimi dusunuyorum. Baktiran yazsinki digerleri kandirilmasin.

Bir ara da rita diye bitti millet, numara isteyen isteyene de bisey de bilseydi icim rahatliyacakti. O kim! Bu kim! Sarisin biri var kim o! Falmi baktiriyoruz biz kendimizemi fal bakiypruz anlamadim...

Son düzenleme:
Canim benim, bir bak bugun dayanamadim yazdim. Daha once bir kac defa bir kac arkadas gibi hatirlattim..

Asil uye olmayip, gelip yigit yigit diye bagiranlardan kuşkulanmak lazim...

ne zaman yiğit konusu çıksa ortaya atlıyorsunda dikkatimi çekti ne biliyim dikkat çekiyor

Sevgili arkadaşım hiç yorma kendini, birileri eskî üye yeni üye ayrımı yapıyor sanki eski üye olunca yıldızlı apoletli falcı yorumcusu oluyor:)) 6 aydır siteyi takip ediyorum, 3-4 aydır üyeyim, yigitin de numarasını senden almıştım. Yigitle ilgili 5023 sayfalık tüm forumu taradım hakkında ilk negatif yorumu bu şekilde yapan yukardaki hanımefendi.. Sürekli bir kötüleme var, sonrasında bir arkadas daha cıktı: yigit yigit diyorsunuz o da fos çıkar yakında diye sonra öğrendik ki 6 arkadaşı baktırmış beğenmemîş, bu arkadaş da fırsattan istifade oraya buraya kötülüyor işte, aleni anti- yiğit reklamı olmasa kalkıp cevap bile vermem ama kızıyorum bu kasti hareketlere... Tabii ki tutturamadığı olabilir ama bana söyledikleri çıktı ve çok tatlı bir insan tek kusuru ulaşmadı zor bazen... İsteyen istediği kadar kötüler biz de aptal değiliz baktırıp memnun kalan da kalmayan da buraya yazar.. Alerjisi olanlara soğuk duş öneririm iyi gelir:))

kızlar ne kadar uzadı konu yaa yapmayın lutfen ısteyen istedıgınee baktırsın boşverın allah aşkına deneye yanıla dogru duzgun bırını bulucaz elbet herkes herkese bılmek zorunda degıl yada herkes herkesi begenmek zorunda degıl sadece bırbırnıze soyledıgınız sozlere dıkkat edın falcı falcı dıyoruz ama gıden bızım paralarımız tabıkı hakkıyla alanlarda var o ayrı ama dedıgım gıbı bırbırnızı kırmaya degmez sorduguma pışman oldum

yiğit in adı ne zman gecse aynı uyeler kötuluyor hani başka uyeler dese yazma gereği duymam olabilir herkes memnun kalacak veya dedikleri çıkacak yok öyle dava ama rahatszlık veryor bi sureden sonra..

Benim de iste hep bilinmeyen insanlar yada hep giden insanlar yaziyor, degisik yazanlarda yeni uyeler... Benim de dikkatimi cekti. 6 arkadasim baktirdi begenmedi diyen arkadas yalanmi soyluyor yani, herkes fikrini yaziyor. Siz niye yigit begenilmeyince saldiriya geciyorsunuz ben de onu anlamiyorum! Anliuamiyorum! Birakin herkes hher yazilani okusun, ona gore karar versin... İyi de yazan olur kotu de, sizi niye rahatsiz ediyor. Siz bu yigitin arkadaslarimisiniz! Niye saldiriyorsunuz hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…