İstanbul'da Fal - Falcılar

la porte ayhan ne falı bakıyor canım ? bir de izmirde bi falcıdan bahsetmişsin telden bakıyormu birazda onların reklamını yapalım

İyide iyi yazilinca bisey yok, elestiri yapilip ben begenmedim kotuydu deyince niye saldiriyorlar!!!!! Asil bu kuşkulandırıyor beni...

arkadaşım kusuraa bakmaa ama senı anlamadım ben sevgılımden ayrılmısım gelıp burda soru soruyorum kızlar yazmış benım ne baktırdıgım var ne tanıdıgım ılk sordugumdada ters tepkı verdın sonra ozelden yazdın anlamadım ama senın bı sorunun var galıba bende oyle dusunmeye başladım kım reklam yapıyosa yapıyo benı baglamaz anladın mı nedır bu ya ben sordum sadece ınsanlarda soyledı sustum ama boyle tepkı verdıkce dıkkat cekıyosun sanada sordum sende baktırdıgın ınsanı soyledın ne var bunda ne bu tepkı anlamadım bana nıye yazıyosun ayrıca sen uzattıkca uzuyo konu begenmıyenler olabılır kı onlar senınde arkdaşın degılmış buraya yazmış kadın o okursa gelır cevaplar bızeneee sanane anladın mı yeter arkadaşlar sızde yazmayın cevap vermeyın moralım bozuk ztn başlıycam yıgıtınıze reklamınıza allah aşkına ya kımse cocuk degıl burda zorlada goturmuyolar kımseyı falcıyaa sılah zoruyla ben sordum kılarda cevap verdı bu kadar dahada yazdıklarına cevap vermıycem yazma

la porte ayhan ne falı bakıyor canım ? bir de izmirde bi falcıdan bahsetmişsin telden bakıyormu birazda onların reklamını yapalım

ya ılk başta gercekten reklam dıye dusundum ama karşımdakı bu kadar ısrar edınce allah allah ya sevgılımden ayrılmısım gelmışım burda soru soruyorum ne bu takmışlar reklam reklam dıye sankı bızde beyın yok kımse kımseyı sılah zoruyla goturmuyo bende eskı uyeyım okur bulurum ne oldugunu allahım cok sınırlendım nyse kapatalım konuyu kım ne dusunurse dusunsun boşverın =)) ayhana bende baktırdım ama baya oluyo kadıkoydedı adamın nokta atışları var allah ıcın bılıyo bazı durumları ama geleck cıkmadı bende tekrardan denenebılır ama

Ben de sana iyi niyetimle yazdim. Bir sorunum yok, soru soruldu mesajima laf soylendi ben de cevap verdim. Ters tepki de vermedim.

Dusuncelerimi acikladimki cok normal. Sen de uzerine alinma!

Ben de senin dedigini diyorum zaten, kimse cocuk degil burda, ister sever ister sevmez bu saldirma niye diyorum o kadar. Benim uazdiklarima cevap verme! Vermek zorunda degilsin.

Ben dusuncelerimi yaziyorum, kimse de saldirmasin o zaman... Herkes kendi dusuncelerini yazsin. Bu kadar...

Son düzenleme:

haklısın valla ya ne yiğitmiş karşı tarafı iyi değerlendiriyormuş ne falı bakıyor la porte ayhan ?

Canım la porte ayhana 8 yıldır giderim tarot ve kahve bakar ama aslında yüzüne bakar. Haftada 1 gün cuma veya cumartesi bakıyor artık bahariye la porte cafede. Bana hep cıktı sadece son falı cıkmadı ama anda mükemmeldir, cok dobradır. İzmirdeki cok iyi ama aradık aradık açmadı telini veririm gidersen izmire ama ulaşabilir misin bilemem. Ayhan 50 ye bakıyor bu arada

saol canım izmir deki falcının numarasnı yazablirmisin özelden bende bi şansımı deneym belki ulaşırım..

Canım telefonda bakıyor mu bilmiyorum. Diğer hattımda var, yarın yollayabilirim tatlım olur mu

tamam canm acelesi yok zaten yarın baktrcam malum kişiye nasl olsa bi sure idare eder adını yazmaya korkuyorum

tamam canm acelesi yok zaten yarın baktrcam malum kişiye nasl olsa bi sure idare eder adını yazmaya korkuyorum

:) ben yazarım hiç de çekinmem valla:) eskiden ayhandı şimdi yiğit. Falı çıkarsa da yazarım çıkmazsa da. Kuru gürültüye gelemem hiç:) saçmalıklara prim verecek yaşı da geçtim, falcı tecrübem de eski ve yeni üyelerin çoğundan kat ve kat fazla malesef:))) iyi geceler canım

Suanda gercekten kafam karisti benimde ben yigite pazartesi baktirdim bende sevgilimden ayrildim kanli bicakli gibiyiz bana seni 9 gun icinde aricak dedi. O anki durumla ilgili tespotleri cok duzgundu bu yuzdende kendimi baya kaptirdim sanirim 9 gun olayina aricak diye bekliyorum.fal baktirmanin en kotu yani bu egerki aramazsa hayal kirikligina ugrucam sanirim.

Umarım barışırsınız canım. Naçizane önerim hiç bir falcının tarihlerine takılma akışına bırak, tarih bazen tutar bazen tutmaz ama mühim olan en kısa zamanda istediğin gibi çözümlenmesi... Ayhanı da öneririm sana karşının düşüncesini çok net bilir, burak da iyi... Güzel haberlerini bekliyoruz..

ha bi de o durumda zaten ariycakti deyip benim aramalarim var ki! les hakkaten

arkadaşlar valla bende çok vahim durumdayım biraz ayhandan bahsedermisiniz anı ve düşüncelerde yanılmıyacak biri lazım lütfen yardımcı olun

Ya bu sefer aslinda imkansiz gibi haksiz oldugu halde pisman olmuyo onun yuzunden cidden birsuru sey yasadim sadece suanda donmesini bana soledigi seyleri ona odetmek icin istiyorum hirs yani artik cok uzdu cunku beni ama bu seferde kazandi sanirim 8 gun kaldi insallah cikar yigitin dedigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…