arkadaşlar valla bende çok vahim durumdayım biraz ayhandan bahsedermisiniz anı ve düşüncelerde yanılmıyacak biri lazım lütfen yardımcı olun
Ya bu sefer aslinda imkansiz gibi haksiz oldugu halde pisman olmuyo onun yuzunden cidden birsuru sey yasadim sadece suanda donmesini bana soledigi seyleri ona odetmek icin istiyorum hirs yani artik cok uzdu cunku beni ama bu seferde kazandi sanirim 8 gun kaldi insallah cikar yigitin dedigi
Yigitin numarasini yollarmisiniz arkadaslar
Ben yollarım canım. Az evvel anneme baktı, kadıncagız dumur oldu.. Umarım sen de beğenirsin
Tesekkurler aldim mesajini.niye dumur oldu bildimi herseyi
Herkes degisik degisik falcilari soruyor. Ben de hatirladigim kadariyla gittigim falcilari paylasayim.
Avcilar Nesibe - Yalan dolan. Sizin soylediklerinize gore bakar.
Avcilar Cafe laflafa - Buranin sahibi Sebnem'dir. Bazen falcilari iyi olabilir fakat Sebnem insanlari kandirir. Tavsiye etmem.
G.O.P Elmas - Tamamen uydurma seyler soylemisti bize. Su fali bakmisti. Bi daha gitmedim.
Yesilkoy Gul - 1 kere baktirabilmistim seneler once. Fali cikmisti fakat sonra kendisini bulamadim.
Yesilkoy Cansu - Cansu travesti. Sarisin. Uzun zamandir bilirim kendisini. Gelecekle alakali dedigi hic bir sey cikmaz.
Kadikoy Biriz - Seneler once baktirmistim. Fali cok kotu degildi. Begenmistim yani. Bi daha gitmedim ama niyeyse.
Pen Cafe Yeter - Anlik iyi bakar ama gelecek tamamen bos.
Umraniye Didem - 1 kere baktirmistim. Hosuma gitmisti ama burada yazilanlardan sonra bi daha zaten baktirmadim.
Cekmekoy Nil - Bu kadinin fali hosuma gitmisti. Dediklerinden bazilarini yasadim.
Erenkoy Sebnem - En cok etkilendigim falci Sebnem oldu. Kisa bir sure once baktirdigim icin gelecegi bekliyorum.
Harbiye Nazli - Kisa bir sure once baktirdim. Kendisi falci degil aslinda fakat kotu degildi ve soyledigi 1 sey basima simdiden geldi :)
Su an aklima gelenler bunlar. Bir suru falciya gittim daha. Taksim'de Sembol'lerde vs vs. Ama hic biri su an aklima bile gelmiyor :)
ELMAS ile ilgili böyle bir yorum var
asmin cafe ergin dimi an da iiyi gibi sanki ama gelecek bilinmez
Merak etme mutlaka arayacaktır şu an çok sinirliyse sağlıklı düşünemez, hep jeton geç düşüyor erkeklerde. Falcı değilim ama arayacağına eminim)
Ben artik ole oldugunu dusunmuyorum her seferinde ayni kisiyle aldatti ustune birde son konusmamizda kufur bile etti zaten donse bile birdaha asla olmaz ama sirf pisman oldugunu gormek istiyorum beni bu kadar uzdu ama hala o mutlu bendeki hirs artik
Ben artik ole oldugunu dusunmuyorum her seferinde ayni kisiyle aldatti ustune birde son konusmamizda kufur bile etti zaten donse bile birdaha asla olmaz ama sirf pisman oldugunu gormek istiyorum beni bu kadar uzdu ama hala o mutlu bendeki hirs artik
Merak etme canım kimse başkasının canını bu kadar yakıp mutlu olamaz, olsa da 3-5 günlük mutluluk olur ben karmaya cok inanırım sen sakin ol yeter ki.. Görürsün bak ilerde yazarsın bize de. Benim de başıma senin olayına benzer bir olay geldi aynı kişiyle kaç kere aldattı sonra evlenme teklif etti, ben bıraktım onu 1 yıl kendine gelemedi. Sadece zamana bırak, izle ve gör. Umarım çok mutlu olursun...
Sekerim, ben 1.5 yildir fal baktiriyorum, resmen maddi olarak goctum, maddiyi goctum en kotusu manevi olarak kotuyum. Birisi sana her sey guzel olacak, istedigin gibi olacak diyor, olmayinca moralmanin gocuyor.
Simdi yazdiklarini okudugum kadariyla bu adam seni baska birisi icin birakmis, simdi onunla birlikte. Yani diger kisiyle olmak istedigi icin seni biraktiysa, artik seninle olmak istemiyordur ve yeni iliskisinde mutludur. Senin mutsuz oldugunu biliyorum ama kafayi bu adama takarak, o mutsuz olsun, kopekler gibi surunsun diye hirs yaparak inan bana kendine cok zarar veriyorsun. Bak bu falcilar herkesi donecek, pisman olacak bibibi diye oyaladilar, paralarini aldilar. Bence gercegi kabullenmen senin yararina, inan bana eski sevgilim donecek mi diye falcilara insanlar binlerce lira yatirdi, sonuc : kocaman sifir, gel binnazabla topigine oku. Hem kendine daha fazla eziyet etme hirs yapip, hem de paralarini kaptirma derim ben. Daha fazla uzulmeni, yipranmani istemem, bak zaten yeterince uzulmussun. Fal baktirdikca daha cok hirslaniyorsun, daha cok bu konuyu dusunup eski sevgiline saplaniyorsun, bunu sen kendine yapma.
Ya gercekten cok haklisin ama tam olarak olay ole sayilmaz tam 4 yilir beraberiz 4 yil boyunca beni hep aldatmis ayni kisiyle kizda beni biliyormus bide sucu bende buldu beni aldatmasi benim yuzumdenmis vs sonra arayip durdu goruselim dedi gorustuk ertesi gun bana ben artik seni istemiyorm senin o kizdan bir farkin yok diyip kufur etti bir anda bole birsey yapamaz aldattigi kiz disinda kesin bir baska kiz buldu. Zaten asla yurucek bir iliskiydi cok zittiz aile olarak madiiyat kultur hersey ama gonul bu nedense otada onada oldu :) kesinlikle fal baktirmanin en kotu yani bole umitle beklemek hicbir falci donmez demiyor kime sorsan doncek der evet ama baktirmadanda yapamiyoki insan fal baktirinca insan sanki rahatliyor ama aslinda kendimize kotuluk yapiyoruz umit bagliyarak en dogru karar dedigin gibi birakmak dusunmemek ama ilk basta o guce sahip olmak lazim sanirim.suanda ne hissettigimin farkinda bile degilim sevgi degil nefret degil ama sadece arasada aradigina pisman etsem yanina bunlar kar kalmasin hirsi var umarim buda zamanla gecer benden.en sevmedigim laf ama dogru zaman herseyin ilaci aslinda beklicem artik:)
Canım yanlış anlama umut vermek için demiyorum, belli ki sana dönse dahi sevgine layık olmayan ve bencil bir adam. Uzun ilişki sonrası başlayan her ilişki rebound ilişkidir ve 1-2 aya biter erkekler bunu hep yapar. Suçluluk psikolojisiyle suçunu sana yansıtmaya çalışıyor belli ki.. Falcı olmaya gerek yok sana dönmek isteyeceği çok net ama sana layık biri mi gerçekten o zaman sen karar verirsin. Kadınlar cok affedicidir ama bir kez biterse dönüp asla arkasına bakmaz. İşin dönme boyutunda istediğini alacağına eminim ama muhtemelen bu ilişkiyi biri bitirecekse o da sen olacaksın. Gercekten seven biri asla sevdiği insanı kasıtlı üzmez. Maalesef günümüzde insanlar aşırı bencil ve sadece kendilerine aşıklar.. Lütfen üzülme emin ol bugünler de geçecek ve hatırlamayacaksın bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?