İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar gaziosmanpasadaki elmas in numarasini bilen varmi.daha once gittim cok memnun kaldim fakat telefonum kirilinca onun numarasi da gitti.

arkadaşlar valla bende çok vahim durumdayım biraz ayhandan bahsedermisiniz anı ve düşüncelerde yanılmıyacak biri lazım lütfen yardımcı olun

Canım ayhan anda cok iyidir, gercekten. Bahariye la porte cafede bakıyor ama ya cuma ya cumartesi, cafenin teli nette var, arayıp randevu almak lazım, 50 tl 30 dk bakar

Merak etme mutlaka arayacaktır şu an çok sinirliyse sağlıklı düşünemez, hep jeton geç düşüyor erkeklerde. Falcı değilim ama arayacağına eminim)

Evine gittim azonce kendisi yoktu kizindan aldim numarasini 6 da telefonla ara dedi.bostancidaymis yoksa sizdemiydi 😀

Son düzenleme:

ELMAS ile ilgili böyle bir yorum var

ELMAS ile ilgili böyle bir yorum var

Bu yoruma tamamen katılıyorum.Palavracının tekidir Elmas.Hiçbi dediği çıkmaz onuda geçtim.Bide büyü bozucam diye soyar soğana çevirir insanı.9 yıl oluyo gittiğim.Daha doğrusu ilk annem gitti sonra merakımdan gittim onunla.Ben o kadının akıl sağlığınında çok yerinde olduğunu düşünmüyorum.

Az önce baktırdım.Mart ayı bana ilk verdiği zaman ,bekleyip göreceğiz.Çok iyi kibar bi çocuk.İstediğiniz kadar soru çekinmeden soruyosunuz.Bakalım dedikleri çıkarsa on numara derim.10 yıldır elimin uzandığı her falcıya gittim.Şimdi son umudum,onlinede falsepeti Taha ve belkide inşallah dedikleri çıkarsa Yiğit olur.Aradığım falcıları bulayım ya artık banada yazık.

Merak etme mutlaka arayacaktır şu an çok sinirliyse sağlıklı düşünemez, hep jeton geç düşüyor erkeklerde. Falcı değilim ama arayacağına eminim)

Ben artik ole oldugunu dusunmuyorum her seferinde ayni kisiyle aldatti ustune birde son konusmamizda kufur bile etti zaten donse bile birdaha asla olmaz ama sirf pisman oldugunu gormek istiyorum beni bu kadar uzdu ama hala o mutlu bendeki hirs artik

Ben artik ole oldugunu dusunmuyorum her seferinde ayni kisiyle aldatti ustune birde son konusmamizda kufur bile etti zaten donse bile birdaha asla olmaz ama sirf pisman oldugunu gormek istiyorum beni bu kadar uzdu ama hala o mutlu bendeki hirs artik

Merak etme canım kimse başkasının canını bu kadar yakıp mutlu olamaz, olsa da 3-5 günlük mutluluk olur ben karmaya cok inanırım sen sakin ol yeter ki.. Görürsün bak ilerde yazarsın bize de. Benim de başıma senin olayına benzer bir olay geldi aynı kişiyle kaç kere aldattı sonra evlenme teklif etti, ben bıraktım onu 1 yıl kendine gelemedi. Sadece zamana bırak, izle ve gör. Umarım çok mutlu olursun...

Sekerim, ben 1.5 yildir fal baktiriyorum, resmen maddi olarak goctum, maddiyi goctum en kotusu manevi olarak kotuyum. Birisi sana her sey guzel olacak, istedigin gibi olacak diyor, olmayinca moralmanin gocuyor.

Simdi yazdiklarini okudugum kadariyla bu adam seni baska birisi icin birakmis, simdi onunla birlikte. Yani diger kisiyle olmak istedigi icin seni biraktiysa, artik seninle olmak istemiyordur ve yeni iliskisinde mutludur. Senin mutsuz oldugunu biliyorum ama kafayi bu adama takarak, o mutsuz olsun, kopekler gibi surunsun diye hirs yaparak inan bana kendine cok zarar veriyorsun. Bak bu falcilar herkesi donecek, pisman olacak bibibi diye oyaladilar, paralarini aldilar. Bence gercegi kabullenmen senin yararina, inan bana eski sevgilim donecek mi diye falcilara insanlar binlerce lira yatirdi, sonuc : kocaman sifir, gel binnazabla topigine oku. Hem kendine daha fazla eziyet etme hirs yapip, hem de paralarini kaptirma derim ben. Daha fazla uzulmeni, yipranmani istemem, bak zaten yeterince uzulmussun. Fal baktirdikca daha cok hirslaniyorsun, daha cok bu konuyu dusunup eski sevgiline saplaniyorsun, bunu sen kendine yapma.

Son düzenleme:

Insallah artik onun sayesinde hic bir seye inanamiyorim ama onun uzulcegini asla sanmam ben canim ya insallah senin dedigin gibi olur da bende yazabilirim ama kotuye nedense birsey olmuyor hic

Ya gercekten cok haklisin ama tam olarak olay ole sayilmaz tam 4 yilir beraberiz 4 yil boyunca beni hep aldatmis ayni kisiyle kizda beni biliyormus bide sucu bende buldu beni aldatmasi benim yuzumdenmis vs sonra arayip durdu goruselim dedi gorustuk ertesi gun bana ben artik seni istemiyorm senin o kizdan bir farkin yok diyip kufur etti bir anda bole birsey yapamaz aldattigi kiz disinda kesin bir baska kiz buldu. Zaten asla yurucek bir iliskiydi cok zittiz aile olarak madiiyat kultur hersey ama gonul bu nedense otada onada oldu :) kesinlikle fal baktirmanin en kotu yani bole umitle beklemek hicbir falci donmez demiyor kime sorsan doncek der evet ama baktirmadanda yapamiyoki insan fal baktirinca insan sanki rahatliyor ama aslinda kendimize kotuluk yapiyoruz umit bagliyarak en dogru karar dedigin gibi birakmak dusunmemek ama ilk basta o guce sahip olmak lazim sanirim.suanda ne hissettigimin farkinda bile degilim sevgi degil nefret degil ama sadece arasada aradigina pisman etsem yanina bunlar kar kalmasin hirsi var umarim buda zamanla gecer benden.en sevmedigim laf ama dogru zaman herseyin ilaci aslinda beklicem artik:)

Canım yanlış anlama umut vermek için demiyorum, belli ki sana dönse dahi sevgine layık olmayan ve bencil bir adam. Uzun ilişki sonrası başlayan her ilişki rebound ilişkidir ve 1-2 aya biter erkekler bunu hep yapar. Suçluluk psikolojisiyle suçunu sana yansıtmaya çalışıyor belli ki.. Falcı olmaya gerek yok sana dönmek isteyeceği çok net ama sana layık biri mi gerçekten o zaman sen karar verirsin. Kadınlar cok affedicidir ama bir kez biterse dönüp asla arkasına bakmaz. İşin dönme boyutunda istediğini alacağına eminim ama muhtemelen bu ilişkiyi biri bitirecekse o da sen olacaksın. Gercekten seven biri asla sevdiği insanı kasıtlı üzmez. Maalesef günümüzde insanlar aşırı bencil ve sadece kendilerine aşıklar.. Lütfen üzülme emin ol bugünler de geçecek ve hatırlamayacaksın bile...

Gecekten cok haklisin canim binlerce kere sans verdim binlerce kere tekrarladi aynisini ondan adam olmaz bu anlattiklarim ustu kapali daha neler var yaptigi benim kizdigim tek sey ilahi adalet bir turlu yerini bulamiyor.dedigin gibi uzulmeye gercekten degmez yasadigimiz hersey bir ders ama insanda dusunmeden yapamiyor nedense burdaki cogu kiside benimle ayni sebebten dolayi burda aslinda yanlis insanlar hayatimizda bu yuzdende isimizi falcilara birakip onlardan medet umuyoruz ilk defa bir falcinin dediginin cikmasini bu kadar cok istiyorum ben sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…