Yiğit bana bildi yaa...Fal denen illet çok ince bi çizgide malesef.Her türlü etken falın başarısız olmasına sebep olabilir.Hiçbir falcıya kefilde olunmaz.Ancak hakkıda yenmez.Sana bilememiştir tabiki çok doğal çok iyi anlıyorum,10 yıldır yaşadığım şey.Ancak benim el becerime kadar bildi.Geleceği Allah bilir ve bence hiçbi falcı % 100 bilemez.Ancak Yiğit samimi ve ben istediğim her soruyu dibine kadar sordum.Çekinmeden ve kısıtlanmadan.Bana verdiği zaman mart ayı,çıkmazsada şu ana kadar yaptığım gibi yazacağım,çıkarsada hakkını verip yine yazacağım.Rita ya bir yıl önce arkadaşım gitti.Sevgilisinin adının hakan olacağına kadar bilmişti.Ben kadına ulaşamadığım için gitmedim bi dahada üstüne düşmedim öyle kaldı.Bilemedim fal olayları biraz çözümlenemez gibi.Yigit hic iyi bilemedi canim kardesim, bi rita iki yigit bir bilemediler bisiy. Onceki mesajlari okusana ilk once...
Burasi reklamlar bolumu oldu biraz....
Ben yollarım canım. Az evvel anneme baktı, kadıncagız dumur oldu.. Umarım sen de beğenirsin
Canım ayhan anda cok iyidir, gercekten. Bahariye la porte cafede bakıyor ama ya cuma ya cumartesi, cafenin teli nette var, arayıp randevu almak lazım, 50 tl 30 dk bakar
Tuba'yı biliyorum,dedikleri çıkmadı bana.ıstanbulu pek bılmem ama gecen ay kuzenım taksımdekı tugbaya goturdu benı..valla bıtmıs ılıskım ıcın dedıklerı tutarlıydı gelecek ıcınse tarıhler verdı..bakalım nolurr dedıgı cıkar mı bılmem..ama konusma tarzı gercekten ılgıncc eger ses kaydı yapmasaydım aklımda hıcbısey kalmazdı..gıdecek olanlar ses kaydı yapın dınleyınce daha ıyı anlayabıldım cok hızlı konusuyor cunku..bıde kadıkoyde bırıne gıttık o cok konuskan bı kadındı cok sey anlattı ama tugba fark atar dıyebılırım..kahveye fazla bakmadı bende daha cok tarotta yorum yaptı..
Banada yiğitin numarasını gönderirmisiniz tşk
babypink100 tşk ederim başka önerebileceğin anı ve duyguları iyi bilen falcı varmı yeni üyeyim şimdiden tşk ederim
Canım ben çok kişiye baktırdım anı ve duyguları bilen çok falcı var ama ben kendim şu an sadece yigite gidiyorum, farklılık olsun dersem de ayhana giderim. Anda damlalar cafe tugba iyi ama gelecek çıkmadı bende de..bir dene tatmin olmazsan burakı deneyebilirsin belki..
Babypink bişey sorucam yanlış hatırlamıyosam yiğit sana tarih bilmişti,galiba isimde bilmişti değilmi?Yanlışmı hatırlıyorum canım?Canım ben çok kişiye baktırdım anı ve duyguları bilen çok falcı var ama ben kendim şu an sadece yigite gidiyorum, farklılık olsun dersem de ayhana giderim. Anda damlalar cafe tugba iyi ama gelecek çıkmadı bende de..bir dene tatmin olmazsan burakı deneyebilirsin belki..
Babypink bişey sorucam yanlış hatırlamıyosam yiğit sana tarih bilmişti,galiba isimde bilmişti değilmi?Yanlışmı hatırlıyorum canım?
Canım yigit bana tarih bildi ve benim için çok önemli bir mesele detayları gündemde değilken detaylarıyla bildi şu an onun anlattığı gibi ilerliyor süreç, isim de verdi ama mart- nisan dönemi için isim verdi ve eğer bu da olursa 100% cıkmıs olacak. Su an 60% bildi diyebilirim
Anladım canım,banada verdiği en kısa süre deneyebilmem açısından mart ayının ilk iki haftası.Ya öyle çok istiyorum ki Babypink dediklerini lütfen Allah'ım çıkarsın.Umarım bende de sendeki kadar başarılı olur.
Amin canım hepimiz için aynı güzellikleri dilerim.Haberlerini bekliyor olacağım.Umarım çıkar canım sen de çok mutlu olursun. Ben baktırdığımda açıkçası tarihin çıkmasını beklemiodum çünkü genelde olmuyo bu tarih işi ama çıktı. En son baktırdığımda 4-5 gün içinde haber geleceğini söyledi onu bekliorum çıkarsa yazıcamumarım istediğin olur hatta marttan önce olur:))
Kizlar pazartesi yigite fal baktirmisdim eski sevgilin 9 gun icinde aricak demisdo bugun 4 gun oldu 1 saat once aradi beni cocuk :) bakalim simdi nisan ve haziran tarihleri var onumde :)
Ayyy vallahi çok sevindim canım.Sana hić yazmamıştım ama tüm hikâyeni okudum.İnan çok sevindim.Geriside en güzel şekilde gelir inşallah.Sizlerin falı çıktıkça benimde kendimle ilgili Yiğit'e umutlarım artıyo.Kizlar pazartesi yigite fal baktirmisdim eski sevgilin 9 gun icinde aricak demisdo bugun 4 gun oldu 1 saat once aradi beni cocuk :) bakalim simdi nisan ve haziran tarihleri var onumde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?