İstanbul'da Fal - Falcılar

Yigit hic iyi bilemedi canim kardesim, bi rita iki yigit bir bilemediler bisiy. Onceki mesajlari okusana ilk once...


Burasi reklamlar bolumu oldu biraz....
Yiğit bana bildi yaa...Fal denen illet çok ince bi çizgide malesef.Her türlü etken falın başarısız olmasına sebep olabilir.Hiçbir falcıya kefilde olunmaz.Ancak hakkıda yenmez.Sana bilememiştir tabiki çok doğal çok iyi anlıyorum,10 yıldır yaşadığım şey.Ancak benim el becerime kadar bildi.Geleceği Allah bilir ve bence hiçbi falcı % 100 bilemez.Ancak Yiğit samimi ve ben istediğim her soruyu dibine kadar sordum.Çekinmeden ve kısıtlanmadan.Bana verdiği zaman mart ayı,çıkmazsada şu ana kadar yaptığım gibi yazacağım,çıkarsada hakkını verip yine yazacağım.Rita ya bir yıl önce arkadaşım gitti.Sevgilisinin adının hakan olacağına kadar bilmişti.Ben kadına ulaşamadığım için gitmedim bi dahada üstüne düşmedim öyle kaldı.Bilemedim fal olayları biraz çözümlenemez gibi.
 
ıstanbulu pek bılmem ama gecen ay kuzenım taksımdekı tugbaya goturdu benı..valla bıtmıs ılıskım ıcın dedıklerı tutarlıydı gelecek ıcınse tarıhler verdı..bakalım nolurr dedıgı cıkar mı bılmem..ama konusma tarzı gercekten ılgıncc eger ses kaydı yapmasaydım aklımda hıcbısey kalmazdı..gıdecek olanlar ses kaydı yapın dınleyınce daha ıyı anlayabıldım cok hızlı konusuyor cunku..bıde kadıkoyde bırıne gıttık o cok konuskan bı kadındı cok sey anlattı ama tugba fark atar dıyebılırım..kahveye fazla bakmadı bende daha cok tarotta yorum yaptı..
 
Valla bana ne dediyse bildi.hatta ilk telde bakmisti.kut diye meslegimi soyledi.sok oldum.hic olmayacak seyler soyledi gelecek icin hepsi cikti.bugun 11 de yine gidicem.
 
Tuba'yı biliyorum,dedikleri çıkmadı bana.
 
babypink100 tşk ederim başka önerebileceğin anı ve duyguları iyi bilen falcı varmı yeni üyeyim şimdiden tşk ederim

Canım ben çok kişiye baktırdım anı ve duyguları bilen çok falcı var ama ben kendim şu an sadece yigite gidiyorum, farklılık olsun dersem de ayhana giderim. Anda damlalar cafe tugba iyi ama gelecek çıkmadı bende de..bir dene tatmin olmazsan burakı deneyebilirsin belki..
 

çok teşekkür ederim msjını aldım dediklerini deniycem bende falcı falcı savrulup duruyorum bakalım sonumuz hayırola
 
Babypink bişey sorucam yanlış hatırlamıyosam yiğit sana tarih bilmişti,galiba isimde bilmişti değilmi?Yanlışmı hatırlıyorum canım?
 
Babypink bişey sorucam yanlış hatırlamıyosam yiğit sana tarih bilmişti,galiba isimde bilmişti değilmi?Yanlışmı hatırlıyorum canım?

Canım yigit bana tarih bildi ve benim için çok önemli bir mesele detayları gündemde değilken detaylarıyla bildi şu an onun anlattığı gibi ilerliyor süreç, isim de verdi ama mart- nisan dönemi için isim verdi ve eğer bu da olursa 100% cıkmıs olacak. Su an 60% bildi diyebilirim
 

Anladım canım,banada verdiği en kısa süre deneyebilmem açısından mart ayının ilk iki haftası.Ya öyle çok istiyorum ki Babypink dediklerini lütfen Allah'ım çıkarsın.Umarım bende de sendeki kadar başarılı olur.
 

Umarım çıkar canım sen de çok mutlu olursun. Ben baktırdığımda açıkçası tarihin çıkmasını beklemiodum çünkü genelde olmuyo bu tarih işi ama çıktı. En son baktırdığımda 4-5 gün içinde haber geleceğini söyledi onu bekliorum çıkarsa yazıcam umarım istediğin olur hatta marttan önce olur:))
 
Amin canım hepimiz için aynı güzellikleri dilerim.Haberlerini bekliyor olacağım.
 
Arkadaslar bu arada geçtiğimiz ay forumda çok pozitif yorumlara istinaden ilk kez burcuya baktırdım, tatlı bir kız ama faldan çok dertleşme havasında geçti, bir de dedikleri maalesef çıkmadı. Belki gününde değildir bilemiyorum ama deneyimim böyle oldu.. Biriz hanımın da bana ilk baktığı fal çıkmıştı sonra ona da çok baktırdım dediklerinin tersi oldu maalesef belki de enerjisi düşmüştür bilemiyorum. Caddebostan Günay bir şeyler biliyor gibi ama fal bakmaktan sıkılır bir hali var bir de ağzı çok bozuk, şahsen bazı şeyleri bilse de bu tavrından dolayı çok tercih edeceğim biri değil.
 
bir ay kadar önce rahmanlarda Hülya Topçuoğlu diye bir kadına fal baktırdım.Bi arkadaşım çok iyi olduğunu söyledi.Eşiyle boşanacaklarını bilmiş.Ki arkadaşım erkek böyle bizim gibi fala çok düşkün değildi.ÇOk çok iyi olduğunu söyledi.Yeni tanıştığım biri var .Onu sordum olmazsınız siz ikiniz dedi.Seni başka birisi ile görüyorum dedi. 3 tarih verdi. mart ayından sonra görüşmeyeceksiniz dedi.Şuan işine yöneliyor dedi.Benim verdiğim emeğin karşılığını vermezmiş.
ilk o görüşmek istemişti benimle ben çekinmiştim. Şimdi hep ben arıyorum ben aramazsam o aramıyor bile. o kadına fal baktırdığımdan beri çok üzülüyorum.Arayacağım zaman hep kadının dedikleri geliyor aklıma vazgeçiyorum görüşmekten aranızda Hülya topçuoğluna fal baktıran varsa lütfen dedikleri çıkıyor mu söylesin.Kendime o kadar kızıyorum ki bi fala bu kadar inandığım için. En büyük dileğim kadının yanılmış olması .
 
Kizlar pazartesi yigite fal baktirmisdim eski sevgilin 9 gun icinde aricak demisdo bugun 4 gun oldu 1 saat once aradi beni cocuk :) bakalim simdi nisan ve haziran tarihleri var onumde :)
 
Kizlar pazartesi yigite fal baktirmisdim eski sevgilin 9 gun icinde aricak demisdo bugun 4 gun oldu 1 saat once aradi beni cocuk :) bakalim simdi nisan ve haziran tarihleri var onumde :)
Ayyy vallahi çok sevindim canım.Sana hić yazmamıştım ama tüm hikâyeni okudum.İnan çok sevindim.Geriside en güzel şekilde gelir inşallah.Sizlerin falı çıktıkça benimde kendimle ilgili Yiğit'e umutlarım artıyo.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…