Cok sevindim cansucuk, umarım çooook pişman olur
Ayyy vallahi çok sevindim canım.Sana hić yazmamıştım ama tüm hikâyeni okudum.İnan çok sevindim.Geriside en güzel şekilde gelir inşallah.Sizlerin falı çıktıkça benimde kendimle ilgili Yiğit'e umutlarım artıyo.
Seni tanimiyorum ama kendi falim cikmis gibi sevindim canim...ins daha beter olur..Kizlar pazartesi yigite fal baktirmisdim eski sevgilin 9 gun icinde aricak demisdo bugun 4 gun oldu 1 saat once aradi beni cocuk :) bakalim simdi nisan ve haziran tarihleri var onumde :)
Bu yoruma tamamen katılıyorum.Palavracının tekidir Elmas.Hiçbi dediği çıkmaz onuda geçtim.Bide büyü bozucam diye soyar soğana çevirir insanı.9 yıl oluyo gittiğim.Daha doğrusu ilk annem gitti sonra merakımdan gittim onunla.Ben o kadının akıl sağlığınında çok yerinde olduğunu düşünmüyorum.
Saol canim gercekten bende cok sevindim o aradi ben acmadim hen msj attim sen beni hangi yuzle ariyosun diye birsuru sey yazdim zaten beni aramadan once beni aldattigi kizi aramis ilk kiza goruselim demis ama sen gevezesin azini siki tutamiyosun demis sonrada beni radi bende azima geleni soledim gercekten cok rahatladim gerisi nasil olur bilmiyorum artik bu laflarimdqn sonra aramaz dogru olanda bu :) insallah yigitin sanada dedikleri cikar canim
Merhaba;merhaba:)
ben eski bir üyeyim..artık çok sık girmiyorum.alışkanlık işte...bazen okumak için giriyorum... ve çok olumsuz tecrübe ettiğim bir falcı varsa..yorum yazıyorum:)..ben elmasa çok zaman önce gittim..tatlı bir bayan.ama dedikleri aslaaaaaaaaaa çıkmıyor...hatta uykuya yatıp..rüyaların..onun söylediklerin ..daha hızlı olur.bence değmez...ama tabii sizin kararınız!
selamlar..
Arkadaslar bu arada geçtiğimiz ay forumda çok pozitif yorumlara istinaden ilk kez burcuya baktırdım, tatlı bir kız ama faldan çok dertleşme havasında geçti, bir de dedikleri maalesef çıkmadı. Belki gününde değildir bilemiyorum ama deneyimim böyle oldu.. Biriz hanımın da bana ilk baktığı fal çıkmıştı sonra ona da çok baktırdım dediklerinin tersi oldu maalesef belki de enerjisi düşmüştür bilemiyorum. Caddebostan Günay bir şeyler biliyor gibi ama fal bakmaktan sıkılır bir hali var bir de ağzı çok bozuk, şahsen bazı şeyleri bilse de bu tavrından dolayı çok tercih edeceğim biri değil.
Seni tanimiyorum ama kendi falim cikmis gibi sevindim canim...ins daha beter olur..
Hayırlısı hangisiyse senin için o olsun canım.İnşallah hepimiz için tüm güzel yorumlar gerçek olsun.
Insallah canim sizede en kisa zamanda dedikleri cikar insallah :) simdi aslinda yigit disinda baska bir falciya daha baktirmak istiyorum ama karat veremed kim olsun diye
Yiğiti ilk zikredenlerdenimbir çok kişide beni referans aldı muhtemelen
çok pis reklam yaparım
hadi gelsin bunada atlasın malum şahıs
banada yiğit'in telefonunu yollar mısınız ?
Cafelerde baktırınca telefonuna ihtiyac duymamıştım.
6 aydır baktırmıyorum fal veya daha fazla .
bi öylesine baktırayım :18:
aşk görür belki
Kızlar yiğit nerede bakıyo hangi kafede ?
Canım yiğit ya telde ya bakırköyde evde bakıyor
Anlatmaya calısıoruz eski üyelerden duyduk diye, jeton düşmedi:) yolladım az önce minik
Capitol ve carousele yakın ebuzziya caddesinde yeri. Telde de çok iyi, ben ilk telde baktırdım, annem de. Çok fark yok benceTelde nasıl oluyor ya herkes memnun gibi de telefon pek inandırıcı gelmedi :) ama denemek istiyorum gidip bakırköyde nerede peki ?
Bende mali musavirim iyi para var mi bu iste minikcim :) yazmicaktim ama yigitten memnun kalanlardanimÇok pis reklam yaparım
Komisyon alıyorum zaten
Mali müşavirliğin yanında , falcı tanıtımı yapıyorum
aldım numarayı tatlım , arayacağım az sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?