İstanbul'da Fal - Falcılar

Saol canim gercekten bende cok sevindim o aradi ben acmadim hen msj attim sen beni hangi yuzle ariyosun diye birsuru sey yazdim zaten beni aramadan once beni aldattigi kizi aramis ilk kiza goruselim demis ama sen gevezesin azini siki tutamiyosun demis sonrada beni radi bende azima geleni soledim gercekten cok rahatladim gerisi nasil olur bilmiyorum artik bu laflarimdqn sonra aramaz dogru olanda bu :) insallah yigitin sanada dedikleri cikar canim

merhaba:)

ben eski bir üyeyim..artık çok sık girmiyorum.alışkanlık işte...bazen okumak için giriyorum... ve çok olumsuz tecrübe ettiğim bir falcı varsa..yorum yazıyorum:)..ben elmasa çok zaman önce gittim..tatlı bir bayan.ama dedikleri aslaaaaaaaaaa çıkmıyor...hatta uykuya yatıp..rüyaların..onun söylediklerin ..daha hızlı olur.bence değmez...ama tabii sizin kararınız!

selamlar..

Hayırlısı hangisiyse senin için o olsun canım.İnşallah hepimiz için tüm güzel yorumlar gerçek olsun.

Merhaba;
Yazmıştım 9 yıl oluyo gittiğim,tatlılıktan çok psikolojik sorunları olan birini hatırlıyorum ben.

Merhaba ben de burcuya baktırdım burcu hakkında iyi kötü yorum yapabilcek olan var mı benim onunla enerjim tuttu çıkanilir diye düşünüyorum enerjisi tutan ve çıkmayan var mı bide yiğitin numarasını rica edebilir miyim

Insallah canim sizede en kisa zamanda dedikleri cikar insallah :) simdi aslinda yigit disinda baska bir falciya daha baktirmak istiyorum ama karat veremed kim olsun diye

Burak ve Ayhan kararsızlığımı?Bence canım Yiğit bu kadar bilmişken onunlada devam edebilirsin.Ama Yiğit ten iyi çıkma olasılığı var dersen bişey diyemem tabi.

Yiğiti ilk zikredenlerdenim bir çok kişide beni referans aldı muhtemelen
çok pis reklam yaparım
hadi gelsin bunada atlasın malum şahıs
banada yiğit'in telefonunu yollar mısınız ?
Cafelerde baktırınca telefonuna ihtiyac duymamıştım.
6 aydır baktırmıyorum fal veya daha fazla .
bi öylesine baktırayım :18:
aşk görür belki

Anlatmaya calısıoruz eski üyelerden duyduk diye, jeton düşmedi:) yolladım az önce minik

merhaba arkadaşlar dün taksim melekler kahvesinde şahcihan varmış tesadüfen ona baktırdım gerçekten çok beğendim nokta atışları ve çok başarılı yorumları vardı sizlerde deneyin memnun kalacaksınız....güzel bir enerjisi var çok net bir bakım tarzı var ....

merhaba salihe baktırmanızı öneriyorum bugün dediklerinden biri daha çıktı bu heyecanla yazıyorum buraya ona güvenmekte yanılmamışım ....bildiği şey mirasla bağlantılı bir mahkeme sonucu oldu dediği tarihlerde sonuçlandı ve sonuç aynen dediği gibi oldu......numarasını hatırlatayım 0532 368 18 70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…