ne demek umarım memnun kalırsın...
mutlaka bir yerlerde adı geçmiştir ama bu kadar sayfayı taramak zor geldi :) avcılar nesibe için bilen baktıran yada fikri olan var mı acaba?
İnşallah.Ya ben böyle direk atladım.Babypink ilgilenmiş görünce ..Onun fala bakış açısına çok güvendiğimden isim sorma gereğide duymadım.Adı nedir canım falcının?
Canim onore oldum tsk ederim, denemedim salih hocayi ama denersem yorum yapicam. Nedense kalmis aklimda:) sen once denersen sen yorum yaparsin di mi? Ben de senin bakis acina guveniorum cunku
merhaba ben ona aralıklarla belli bir süredir baktırırım genelde dediklerini yaşarım tarihlerdede çok iyidir falı net ve doyurucudur ve gerçekçidir denemenizi öneririm telde bakıyo elli lira bu en son yazdığım çıkan şeyleri birkaç hafta önce sylemişti oldu dediği gibi ve dediği zamanda
tesekkurler canım
burak nasıl bakıyor dedıklerı cıkıyor mu?ve nerede bakıyor
buarada aynı yıgıtten mı bahsedıyoruz?
Tabiki canım deneyecek olursam ilk işim burda yazmak olacak.Canim onore oldum tsk ederim, denemedim salih hocayi ama denersem yorum yapicam. Nedense kalmis aklimda:) sen once denersen sen yorum yaparsin di mi? Ben de senin bakis acina guveniorum cunku
kızlar fal deyince benim aklıma direk ebru geliyo kesinlikle tavsiye ediyorum direk isim veriyor çatır çatır anlatıyor valla..
kahve ve katina ile bakıyor..sonra peri falı falan hatunda her şey var.. astrolojik haritada çıkarıyor..ben ve yakinen tanıdığım kim varsa hepsine söyledikleri oluyor
Canim onore oldum tsk ederim, denemedim salih hocayi ama denersem yorum yapicam. Nedense kalmis aklimda:) sen once denersen sen yorum yaparsin di mi? Ben de senin bakis acina guveniorum cunku
hangı falcıdan bahsedıyorsun?banada numarasını verır mısın
tskler
0532 368 18 70 numarası bu ismi salih telefonda bakıyor yorumuna güvendiğim birkaç kişiden biri belli aralıklarla baktırıyorum ve dediklerini dediği zamanlarda yaşıyorum güvendiğim beğendiğim biri olduğu içinde yazıyorum deneyebilirsiniz sizde isterseniz...sevgiler....
Selam dostlar,
Yigit e bugunlerde ulasan var mi? Aradim acmadi, acilen ona baktirmaliyim
Bazen enerjimi toplamak icin 2 gun dinleniorum demisti, ben cumartesi konusmustum:) msj at istersen doner
merhaba, bu bahsettiğiniz ataşehirdeki ebru olmalı ben o bayanın telefonunu kaybettım bana verebilirmisiniz rica etsem.
yüzyüze bakmıyor mu? çok özel değilse sana neler çıkmıştı? Birde ne falı bakıyor?
Vallahi hemen baktirmasam da olur, gunu belirleyelim yeter bana yeter ki baksin
Mesaj atamam, uzun hikaye :2:
tarot kahve su bakıyor su tabi daha uzun ve detaylı olabiliyor ama diğer fallardada söyluyor merak edilenleri ...mahkemeyle ilgili şeyleri bildi en son tarihleri ve sonucun ne olacağını direkt söyledi ve öyle çıktı özel konularda hiç yanılmıyo zaten denemenizi öneririm....yüzyüze bakıyomu sormak lazım sorup yazarım ama teldede yüzyüzeyi aratmıyordur bence ben hep telde baktırdım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?