İstanbul'da Fal - Falcılar

ne demek umarım memnun kalırsın...

İnşallah.Ya ben böyle direk atladım.Babypink ilgilenmiş görünce ..Onun fala bakış açısına çok güvendiğimden isim sorma gereğide duymadım.Adı nedir canım falcının?

mutlaka bir yerlerde adı geçmiştir ama bu kadar sayfayı taramak zor geldi :) avcılar nesibe için bilen baktıran yada fikri olan var mı acaba?

Selam,
Bir arkadas tavsiyesi ile gitmistim ama kesinlikle tavsiye etmem cok siradan bir falci.ne ani nede gelecekle ilgili hicbir yorumu tutmamisti. Burclardan yorum yapip 5 dakika icinde sepet havasi veriyor son gittigimde icinde verdigim paraya icim yanmadi desem yalan olur.

İnşallah.Ya ben böyle direk atladım.Babypink ilgilenmiş görünce ..Onun fala bakış açısına çok güvendiğimden isim sorma gereğide duymadım.Adı nedir canım falcının?

Canim onore oldum tsk ederim, denemedim salih hocayi ama denersem yorum yapicam. Nedense kalmis aklimda:) sen once denersen sen yorum yaparsin di mi? Ben de senin bakis acina guveniorum cunku

Canim onore oldum tsk ederim, denemedim salih hocayi ama denersem yorum yapicam. Nedense kalmis aklimda:) sen once denersen sen yorum yaparsin di mi? Ben de senin bakis acina guveniorum cunku

selammm yeni bi falcı mı buldunuz kızlar baktırırsanız yazın mutlaka yorumlarınıza guveniyorum :13:

hangı falcıdan bahsedıyorsun?banada numarasını verır mısın
tskler

tesekkurler canım
burak nasıl bakıyor dedıklerı cıkıyor mu?ve nerede bakıyor
buarada aynı yıgıtten mı bahsedıyoruz?

buarada burak telefon dısında nerde bakıyor
ve yıgıt bahsettıgımız aynı kısı mı
telve cafeden ayrılan?o degılse yıgıtınde numarasını alabılır mıyım

Tabiki canım deneyecek olursam ilk işim burda yazmak olacak.

merhaba, bu bahsettiğiniz ataşehirdeki ebru olmalı ben o bayanın telefonunu kaybettım bana verebilirmisiniz rica etsem.

bayanlar karışmıyor değilmi benim yazdığım kişi fal bakan biri balatta bahsedlen hoca falan değil bu kişi telefonda elli liraya bakıyor son derece tutarlı ve başarılı biri daha öncede yazmıştım denenebilir diye burdan baktırıpta bana geri dönüş yapıp teşekkür eden iki kişide oldu herkes foruma yazmıyor sevmiyor demekki...numarası 0532 368 18 70....falı net ve yorumu başarılı sorularınıza cevap alırsınız ben deniyor beğeniyor güveniyor öyle yazıyorum

hangı falcıdan bahsedıyorsun?banada numarasını verır mısın
tskler

0532 368 18 70 numarası bu ismi salih telefonda bakıyor yorumuna güvendiğim birkaç kişiden biri belli aralıklarla baktırıyorum ve dediklerini dediği zamanlarda yaşıyorum güvendiğim beğendiğim biri olduğu içinde yazıyorum deneyebilirsiniz sizde isterseniz...sevgiler....

yüzyüze bakmıyor mu? çok özel değilse sana neler çıkmıştı? Birde ne falı bakıyor?

merhaba, bu bahsettiğiniz ataşehirdeki ebru olmalı ben o bayanın telefonunu kaybettım bana verebilirmisiniz rica etsem.

Ataşehir de ki Ebru ya geçen sene 2 kez baktırmıştım. 2. falında ilk söylediklerinin tam tersini söylemişti, ilk falında bu adamla olmaz deyip 2. falında aşk tablosu çizmişti, saçmaladı açıkçası, bir daha baktırmadım. ( evinde iskambil bakıyordu 60tl).

yüzyüze bakmıyor mu? çok özel değilse sana neler çıkmıştı? Birde ne falı bakıyor?

tarot kahve su bakıyor su tabi daha uzun ve detaylı olabiliyor ama diğer fallardada söyluyor merak edilenleri ...mahkemeyle ilgili şeyleri bildi en son tarihleri ve sonucun ne olacağını direkt söyledi ve öyle çıktı özel konularda hiç yanılmıyo zaten denemenizi öneririm....yüzyüze bakıyomu sormak lazım sorup yazarım ama teldede yüzyüzeyi aratmıyordur bence ben hep telde baktırdım ...

symbol canın dedikleri çıkıyo bana ve arkadaşlarıma beşiktaş symbolde baktırın bence

tamm, bir sorarsan sevinirim.

nişantaşındaki symboldeki nilda şimdi beşiktaş symbolde arayanlar orda bulabilirler ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…