İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada demin bir arkadaşım aradı burda bahsi çok geçen yiğite geçen ay beş bayan gitmişler evi beşinci katmış sanırım ama beşide hiç beğenmemiş hiç memnun kalmamışlar bilemediği gibi dediği hiçbirşeyde olmamış herkes herkese bakamaz belki ama bukadar reklamı yapılyosa beşinden ücü dördü memnun kalmalıydı bence olumsuz şeyler yazınca kızanlar olacaktır ama gerçeklerde bilinsin istiyorum ki o yiğiti kafe döneminden bende biliyorum çok vasat bi kafe falcısı gibi gelmişti gittiğim kişilerde banada
 
Senin icin msj attim, yurtdisi nosu diye acmamisimdir dedi, arasin acarim dedi. Bir daha ara istersen

Merhabalar,

Uzun araştırmalar sonucu telve kafedeki yiğitin ününü duydum. Rica etsem bana da telini atabilir misiniz? Çok acil ihtiyacım var O kadar falcı denedim ama hepsi fos çıktı lütfen bu sefer düzgün bir falcı bulmuş olayım
 
merhaba ben telve cafdeki yiğitin numarasını istiyorum daha önce baktırmıştım ve hepsi çıktı tekrar baktırmayı çok istiyorum
 

Yigit iyidir arkadasim, ben de hic gitmediysem 60 in ustunde falciya gittim. Cok memnun kaldim, numarasini gonderiyorum
 

Tabii olumsuz deneyim varsa yazmaniz guzel, gerci sanirim arkadaslarinizin yorumu bu, sizin de degil )) burda yigiti begenenler olarak hepimiz ona fal baktirdik, fali da ciktigi icin begendigimizi yazdik, saymak zor ama sadece benim bildigim bu forumda baktirip fali cikan 7-8 arkadas var ben de dahil. Dolayisiyla bir falci her seyi bilecek diye bir sey yok o zaman erdi falan derdik sanirim.. İciniz rahat olsun, baskalari ovdugu icin degil fali ciktigi icin tavsiye ediyor eden:))
 
burdaki yorumlara bakaraktan benimde yolum majestic kafeye düştü. şengül hn ma baktırdım
zaten sürekli soru soruyor, hiçbirşey bildiği yok,sallıyor tutarsa,ve çok kısa baktı, özensiz ve baştan savdı beni resmen..
 
[sup][/sup]
yolluyorum cnm birazdan

çok teşekkür ederim eğer bulamasaydım çok üzülürdüm çünkü hayatımda fal bakan 2 kişi üzerine tanımam biri yiğit diğeri bağcılardan songül denen bir bayandır belki içinizde baktıran olmuştur ama bayan rahatsızlık geçirdiği için 2 aydır bakmıyor ve acilen ikisinden birine baktırmam gerekiyordu :))
 
Merhaba arkadaşlar daha yiğite baktıramadım maddi durumum pek iyi değil. Kadıköy sığınak hacer hanımı deneyen var mı kadıköy nıstradamus dilek ve kadıköy angels burcu hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim hepinize mutlu akşamlar :)
 
Nostradamusa hic para kaptirma derim cnm, orasi falci yetistirme kurumu, fal bilmeyen insanlari falci diye kakaliyorlar, ustelik ucuz da degil, 50 tlydl sanirim en son. Burcuya ben baktirdim aslinda cok begenini de var ama herhalde gununde degildi, cok memnun kalmadim. Burak var, o da iyidir bana gore, 40 tl. Haceri bilmiorum
 
Doğru diyosun nostradmusa guvenilmez kafa dağıtmaya girmiştim baktırıyım dedim belki dilek iyidir hiç bilmediğimden sordum :)
 

Şengülü cok iyi biliyorum.Eskiden meleklerdeydi ordan majestice geçti.Banada dediği çıkmamıştır.
 

Yok canım neden kızalım?Kimsenin kimseye kızma hakkı yok.Burda herkes çıkanıda çıkmayanıda özgürce yazacak tabiki.Ben Yiğit ten memnun kaldım,bir sürü kişiyede çıkan fallarını burda birlikte okuyoruz.Senin arkadaşlarına ve sana bilememiştir.Buda doğal hiç şaşırmam.10 yıldır her türlü falı baktırmış biri olarak bilirimki %100 hiçbir falcı herkese tutturamaz.Ancak bu kadar foss falcının içinde en çok dedikleri çıkan falcı olarak Yiğit e şahitsem bir tık üsttede tutarım onu.Reklam demişsin ,reklam değil bu,çoğunluğun memnuniyetinin yansıması sadece.Kötüyü yazdığımız gibi iyiyide yazmak bunu adı.Sen cafe döneminde gitmişsin.Allahaşkına kafe ortamında bakılan faldan verim beklemekle en büyük hatayı biz yapmıyormuyuz?
 

bu yiğit gerçekten çok iyi fal bakıyor mu? sana çıkanlar oldu mu? ben şuan şok vaziyetteyim de
 
bu yiğit gerçekten çok iyi fal bakıyor mu? sana çıkanlar oldu mu? ben şuan şok vaziyetteyim de

Canım ben daha geçen hafta baktırdım ilk kehaneti bana mart ilk iki haftası.Genel falı gayet iyiydi ama.Az önce özelden Yiğitin çıkan bi falına dair mesaj aldım.Hatta iki dediği şey olmuş.Son dönemde bu kadar falı çıkan falcıya rastlamamıstim.Sen neden şoktasın canım?
 

cnm msj attım.

Bu arada Misschery mesajımı aldın mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…