- 12 Şubat 2012
- 391
- 271
- 323
benide alırmısınız aranıza :) fal deyince akan sular durur hiç üşenmem bursadan çıkar gelirim
Uyar bana:) bu hafta gecsin haberleselim
hehe alırz tabii bende bursa falcılarını okuyordum yakın nede olsa önerebilcegin biri olursa söyle bende atlar gelirim bursaya fal için
Buragin tarihleri 3-5 gun sarkabiliyor:) biraz bekle istersen:)
burdakileri kuruttum ben :) hepsiyle sıkı fıkı olunca arkadaş olduk artık falları çıkmıyor. bursada çok falcı var beni çok tatmin etmiyor artık
İnş çıkar :) Beklemeye devam zaten :) :) :)
Canım yiğit nerede bakıyo hangi cafe? Ne kdarönce yiğite gidelim ne dersiniz sonrada ayhana gideriz
Canım yiğit nerede bakıyo hangi cafe? Ne kdar
Hahahshshahahahaaaaa.Ay vallaha son dönemde okuduğum en güzel mesaj bu.Hiç böcek gòrmedinmi dedi demek ayhahahaha...Ben ona iki ayrı yerde baktırdım.Biri ayhan ısık sk bi cafeydi ,diğeride istiklâlde bi mekândı.hıı tam tutturmuşum demek ki. Böyle medivenle iniliyor, önceden bodrum gibi sanki sonradan cafeye çevrilmiş. içeride de bir nem kokusu. Birde ilaçlarımışlardı o gün, böcekler ters dönmüş. Böcekleri de görünce bi tuhaf oldum zaten..Böceği gösterdiğimde, hayatında hiç böcek görmedin mi bana dedi..bir cafede böyle şeyleri görünce şaşırdım tabi. Faldaki ters konuşmaları ve ortam çok germişti benifalıda çıkmamıştı zaten.
Canım brnim teşekkur ederim.Tüm güzel olan herşey hepimize kısmet olur inşallah canım.Senin falinin cikmasini en az kendiminki kadar istiyorum, insallah istedigin gibi olur canim
Yaparız kısmetse öyle bişey.Evet ama biraz arası geçsin,daha bende geçen hafta baktırdım.tamam cnm gelmek isteyen arkadaşlar da msj yazar toplanır gideriz
Burak bazen tarihlerde biraz optimist olabiliyor. Mesela ayni seyi burak ve yigit ayni sekilde soyledi ama yigit 2 hafta daha gec tarih verdi, yigitin soyledigi tarihte oldu benim bir isim..
Ay çok sevindim ya.Gözün aydın canım,güle güle oturmayı Allah nasip etsin.Martta Yiğit bana uyar.Diğer arkadaşlarada uyarsa sende gelmiş olursun iyi olur.Uzucu bir haberden sonra sevincli bir haberle geldim :) 10 icinde evinizi alacaksiniz demisti yigit ve bugun itibariyle evimiz var...digerlerini bekliyorum...ya ben martta istanbulda olcam beni de alin kizlar yigit bulusmasina ankdayim su anda..
Tesekkur ederim daha iyisi sizlerin olur umarim :) valla cok iyi olur martin 8 inden sonra ayarlanirsa sevinirim..Ay çok sevindim ya.Gözün aydın canım,güle güle oturmayı Allah nasip etsin.Martta Yiğit bana uyar.Diğer arkadaşlarada uyarsa sende gelmiş olursun iyi olur.
Babypinkçim bak Yiğit in bi falı daha çıktı.
Babypinkçim bak Yiğit in bi falı daha çıktı.
Yiğit konusunda çok fena kanıma giriyorsunuz kızlaar :) maddi durumu düzeltince gideceğim ben de, çok merak ettim :)
Fena kana giriyoruz di mi:)) heheeee.. Napalim yigit muritleri gibi olduk biz de.. Nazar degmesin bari cocuga:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?