İstanbul'da Fal - Falcılar

benide alırmısınız aranıza :) fal deyince akan sular durur hiç üşenmem bursadan çıkar gelirim

hehe alırz tabii bende bursa falcılarını okuyordum yakın nede olsa önerebilcegin biri olursa söyle bende atlar gelirim bursaya fal için

hehe alırz tabii bende bursa falcılarını okuyordum yakın nede olsa önerebilcegin biri olursa söyle bende atlar gelirim bursaya fal için

burdakileri kuruttum ben :) hepsiyle sıkı fıkı olunca arkadaş olduk artık falları çıkmıyor. bursada çok falcı var beni çok tatmin etmiyor artık

burdakileri kuruttum ben :) hepsiyle sıkı fıkı olunca arkadaş olduk artık falları çıkmıyor. bursada çok falcı var beni çok tatmin etmiyor artık

su falı bakan birileri olursa aklında bulunsn gecmişi ve anı bilsin yeter ben gelecege odaklanmıyorum çok

Hahahshshahahahaaaaa.Ay vallaha son dönemde okuduğum en güzel mesaj bu.Hiç böcek gòrmedinmi dedi demek ayhahahaha...Ben ona iki ayrı yerde baktırdım.Biri ayhan ısık sk bi cafeydi ,diğeride istiklâlde bi mekândı.

Uzucu bir haberden sonra sevincli bir haberle geldim :) 10 icinde evinizi alacaksiniz demisti yigit ve bugun itibariyle evimiz var...digerlerini bekliyorum...ya ben martta istanbulda olcam beni de alin kizlar yigit bulusmasina ankdayim su anda..

Burak bazen tarihlerde biraz optimist olabiliyor. Mesela ayni seyi burak ve yigit ayni sekilde soyledi ama yigit 2 hafta daha gec tarih verdi, yigitin soyledigi tarihte oldu benim bir isim..

evet bana da yiğit 2 hafta sonrasına verdi :))) nası mutlu oldum :)) Beklemeye devam ozaman

Yiğit konusunda çok fena kanıma giriyorsunuz kızlaar :) maddi durumu düzeltince gideceğim ben de, çok merak ettim :)

Uzucu bir haberden sonra sevincli bir haberle geldim :) 10 icinde evinizi alacaksiniz demisti yigit ve bugun itibariyle evimiz var...digerlerini bekliyorum...ya ben martta istanbulda olcam beni de alin kizlar yigit bulusmasina ankdayim su anda..
Ay çok sevindim ya.Gözün aydın canım,güle güle oturmayı Allah nasip etsin.Martta Yiğit bana uyar.Diğer arkadaşlarada uyarsa sende gelmiş olursun iyi olur.

Ay çok sevindim ya.Gözün aydın canım,güle güle oturmayı Allah nasip etsin.Martta Yiğit bana uyar.Diğer arkadaşlarada uyarsa sende gelmiş olursun iyi olur.
Tesekkur ederim daha iyisi sizlerin olur umarim :) valla cok iyi olur martin 8 inden sonra ayarlanirsa sevinirim..

Fena kana giriyoruz di mi:)) heheeee.. Napalim yigit muritleri gibi olduk biz de.. Nazar degmesin bari cocuga:))))

Ama gerçekten ben bu kadar zamandır böyle tıkır tıkır dediği çıkan bi bu çocuğu gördüm.Allah bozmasın,tahtalara vuralım,dilimizi ısıralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…