Umarım o tarihlerde ayarlanır .Tesekkur ederim daha iyisi sizlerin olur umarim :) valla cok iyi olur martin 8 inden sonra ayarlanirsa sevinirim..
Ama gerçekten ben bu kadar zamandır böyle tıkır tıkır dediği çıkan bi bu çocuğu gördüm.Allah bozmasın,tahtalara vuralım,dilimizi ısıralım.
Bugun bisi sormak icin aramistim, hastanedeymis. Umarim bir seyi yoktur
Yaparız kısmetse öyle bişey.Evet ama biraz arası geçsin,daha bende geçen hafta baktırdım.
Ayhan da yaparız Yiğit te yaparız .o zmana kadar bi ayhan yapmak lazm o halde
Bugun bisi sormak icin aramistim, hastanedeymis. Umarim bir seyi yoktur
Evet duyunca mutlu oluyorum, hayirli olsun ozlem arkadasim, gule gule oturun:)))
Hahahshshahahahaaaaa.Ay vallaha son dönemde okuduğum en güzel mesaj bu.Hiç böcek gòrmedinmi dedi demek ayhahahaha...Ben ona iki ayrı yerde baktırdım.Biri ayhan ısık sk bi cafeydi ,diğeride istiklâlde bi mekândı.
Benim sadece fal kötü çıktı Demet'te ama sen mekândan yanada mağdur olmuşsun.Böcekli fal kafe.ooo..bende falcılarla daha ne maceralar var. aynen öyle dedi :) gördük tabiki ama, işin garip tarafı sen fal baktırıyorsun ve arkanda bacakları kıpır kıpır düz dönmeye çalışan bir böcek. ıyyy aman allahım..bravo valla, yaşadığım bu traji komik olayı sen farkettin. :))
bende biraz burukluk var açıkçası kendiliğinden dönmediği için. sende o yok mu ya?
kendi dönse daha makbule geçerdi belki ama o kısmı düşünmemeye çalışıyorum
yiğitin telefonunu banada verirmisiniz. teşekkürler. gulozy61@gmail.com adresine
Benim sadece fal kötü çıktı Demet'te ama sen mekândan yanada mağdur olmuşsun.Böcekli fal kafe.
Hani eğlencelik olarak görelim fal kafeleri diyeceğim ama burda olay fal da değil ki ....Bu insanlara cok kiziyorum, tamam para kazanacaksin ama biraz saygili ol ya.. Bu fal cafelere para vermemek lazim aslinda..
canım elbette herkes e söylediği çıkıcak %100 garantili demiyoruz sadece paylaşıyoruz, sevincimizi çıkınca
ben de rica edebilirmiyim lütfen ?? yiğitin ve burağın numarasını ??
Ozel msj kutuna gonderiyorum.
yiğitin numarasını bekliyorum :)) acill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?