İstanbul'da Fal - Falcılar

ooo..bende falcılarla daha ne maceralar var. aynen öyle dedi :) gördük tabiki ama, işin garip tarafı sen fal baktırıyorsun ve arkanda bacakları kıpır kıpır düz dönmeye çalışan bir böcek. ıyyy aman allahım..bravo valla, yaşadığım bu traji komik olayı sen farkettin. :))

Benim sadece fal kötü çıktı Demet'te ama sen mekândan yanada mağdur olmuşsun.Böcekli fal kafe.

bende biraz burukluk var açıkçası kendiliğinden dönmediği için. sende o yok mu ya?

kendi dönse daha makbule geçerdi belki ama o kısmı düşünmemeye çalışıyorum

Keşke çift üyelikle reklam yapmasaydınız, hatta başka üyeliğinizi de yakaladık, yine aynı kişinin reklamını yapmışsınız, reklam yapmaya ihtiyacınız yokmuş, iyi bir bankada iyi bir pozisyondaymışsınız da siz mesleği karıştırmışsınız, basaktan üyeliğinde bankacı değil asistan olarak gözüküyorsunuz, eylempolat üyeliğinde bankacı yazmışsınız, işte insan birkaç üyelik alıp hepsine farklı meslekler yazınca karıştırıyor ister istemez, eh siz de haklısınız

Bu insanlara cok kiziyorum, tamam para kazanacaksin ama biraz saygili ol ya.. Bu fal cafelere para vermemek lazim aslinda..
Hani eğlencelik olarak görelim fal kafeleri diyeceğim ama burda olay fal da değil ki ....
Dediğin gibi herşey insana saygıda bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…