falının çıkmamasından değil, konuşma tarzından negatif bir elektirk aldığım önereceğim falcılar arasında değil, maalesef.
Bu arada yiğit çok arkadaş canlısı birisine benziyor. Sanki bir derdinizi dinlermiş, yol gösterirmiş, sırdaşınız olurmuş gibi bir hava sezdim..Fala nasıl bakıyorun haricin de, kişilik özelliklerinden dolayı da tavsiye edebilirim. Hem sonra evi de temizdi.
ritanın telefon numarası hala varsa bana da yazabilir misin? teşekkürler
maalesef yok cnm,
yıkıldım şuansabahtan beri bi heves numarasını bulmaya çalışıyorum
niyeki :44: rita bana hiç bilememişti. rita benim ne geçmişimi, nede geleceğimi bilemedi. sanırım sana bilmiş.
iki hafta önce bir arkadaşım gitmiş her şeyi bildi dedi ondan gaza geldim ben de.. kim var hem çok pahalı olmayıp hem de iyi diyebileceğin cnm
şimdi revaçta yiğit var. onu tavsiye edebilirim. 50 tl.
bu arada arkadaşından al ritanın numarası işte
zeka küpü numara almamış tesadüfen gitmişnerde peki bu yiğit :)))
0535 716 52 28 telefonu telwe de bakıyor face da bu
Ben yolluyorum sana
Baska forumlardaki mesajlarinizi taradim, surekli ayni telefon numarasini vererek 2 ismin reklamini yapiyorsunuz. Bahsettiginiz telefon refika ya mi ait yoksa azize rukiyeye mi? Yoksa ispanyollar gibi 3 ismi mi var bu sahsiyetin; sunun gibi mesela azize refika rukiye mesela:)) toplam 8 mesajiniz var, en az 6 sinda ayni numarayi farkli isimlerle vermissiniz. Forum yonetimine bilgi verdim.
dedektif gibisin :82:
canım msj hakkım olmadığından buradan teşekkür etmek istedim :)
Yaa yigiti kotulemisti bu arkadas, sonra da baskasinin telini vermisti, simdi tekrar yazinca bir bakayim mesajlarina dedim, ayni numarayi farkli isimlerde burda ve binnaz abla forumunda vermis:) aptal saniyorlar karsilarindaki insani sanirim:)))))
haklısın kötüleme sebepleri belli oldu zaten falın çıkmaması falan değilmiş mesele bambaşka kendileri kazanamıyor yada bunlar yaverleri.. ispanyol benzetmenede koptum bu arada
:)))) hayir telweden biri sanirim bu:)) yigiti de ondan cekemiorlar sanirim, ne de olsa falci rekabeti iste:))
slm kızlar ,ben bugün arap melahat e gittim , cvp bekleyen arkadaşlarada haber vereyim dedim.
bence süperdi, kadın dakka 1 gol 1 hesabı oturdum bana dediki sen kahve tarot baktırmışsın kafan karışmış iyice bana gelmişsin dedi ,
geçmiş ve şimdiki zamanla alakalı herşeyi bana söyledi ,evet falcılar genelde geçmişi bilebilir bu normal ama söyledikleri hiççç normal degildi, geçmiş ve şimdiki zamanı süper, oturdugum evi katı bile söyledi yani o derece, ben şimdiye kadar böyle birine hiç denk gelmedim şahsen. gelecekle alakalı şeylerde söyledi bekleyip görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?