İstanbul'da Fal - Falcılar

ritanın telefon numarası hala varsa bana da yazabilir misin? teşekkürler

iki hafta önce bir arkadaşım gitmiş her şeyi bildi dedi ondan gaza geldim ben de.. kim var hem çok pahalı olmayıp hem de iyi diyebileceğin cnm

şimdi revaçta yiğit var. onu tavsiye edebilirim. 50 tl.

bu arada arkadaşından al ritanın numarası işte

Son düzenleme:
0535 716 52 28 telefonu telwe de bakıyor face da bu

Baska forumlardaki mesajlarinizi taradim, surekli ayni telefon numarasini vererek 2 ismin reklamini yapiyorsunuz. Bahsettiginiz telefon refika ya mi ait yoksa azize rukiyeye mi? Yoksa ispanyollar gibi 3 ismi mi var bu sahsiyetin; sunun gibi mesela azize refika rukiye :)) toplam 8 mesajiniz var, en az 6 sinda ayni numarayi farkli isimlerle vermissiniz. Forum yonetimine bilgi verdim.

Son düzenleme:

dedektif gibisin :82:

Yaa yigiti kotulemisti bu arkadas, sonra da baskasinin telini vermisti, simdi tekrar yazinca bir bakayim mesajlarina dedim, ayni numarayi farkli isimlerde burda ve binnaz abla forumunda vermis:) aptal saniyorlar karsilarindaki insani sanirim:)))))

haklısın kötüleme sebepleri belli oldu zaten falın çıkmaması falan değilmiş mesele bambaşka kendileri kazanamıyor yada bunlar yaverleri.. ispanyol benzetmenede koptum bu arada

haklısın kötüleme sebepleri belli oldu zaten falın çıkmaması falan değilmiş mesele bambaşka kendileri kazanamıyor yada bunlar yaverleri.. ispanyol benzetmenede koptum bu arada

:)))) hayir telweden biri sanirim bu:)) yigiti de ondan cekemiorlar sanirim, ne de olsa falci rekabeti iste:))

:)))) hayir telweden biri sanirim bu:)) yigiti de ondan cekemiorlar sanirim, ne de olsa falci rekabeti iste:))

hımm haklısın genellikle bu tarz işlerde oluyordur mutlaka.. istedikleri kadar kötulesinler söyledikleri çıktıkca paylaşıcam burda çıkmayan olursada paylaşcam şubat için kesin bişey demişti şubatı bekliyorum..

merhaba, aylardır arap melahat'in telefonunu arıyorum. bana özelden mesaj atabilirsen çoook sevinirim. çok çok teşekkür ederim şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…