İstanbul'da Fal - Falcılar

teşekkür ederim canım :)

birşey değil. Ama lütfen baktırdığınız zaman, memnun kalıp kalmadığınızın yorumunu yapın da bilelim. çıkınca ya da çıkmayınca da paylaşın. numarayı alıp sonra sessizliğe gömülmeyelim..

bayıldım yoruma =))) hahaha ajann =)) off kızlar ben bugun cıvıltı sunaya baktırdım 2 sene once arkadaşım baktırmış onun su andakı durumuna kadar bılmıştı ama arkdaşım kırk yılın bası fal baktırır bızım gıbı manyak degıl =)) oyle sunanın dedıklerını yasıyan varmı yıgıtıde aramaya cesaret edemedım herkes acmaz degınce başka tavsıye edıcegınız kımse varmı ???

:)))) hayir telweden biri sanirim bu:)) yigiti de ondan cekemiorlar sanirim, ne de olsa falci rekabeti iste:))

Kıskançlık neler yaptırıyo insanlara,vallaha ben çıkan fallarına bakarım,değilmiki burda en çok falı çıkan falcı,bunları giden müşteri yazıyo sonuçta,benim için olay bitmiştir.Sonuca bakarım ben.Gece gündüz kötülesinler farketmez.

Ulasamadim sekerim, ve cok fena durumdayim gercekten. Resmen icim icimi yiyor, dun butun gunu aglayarak gecirdim.
Aa Cherry bende merak ettimde seni Binnaz da yazdım gelişme varmı diye,burdaymışsın.Senin sansşızlığın oldu malesef.Yoksa en çok iki gün içinde bakiyo.Ağlama Cherry cim,bırakma kendini bu kadar ne olur.

meyveli agaç taşlanır diyip geçeriz boşa zahmet edip yorulmasınlar:125:

Ahaahahhhhhaaaa......isimlerde bomba olmuş üçü birarada.Vallaha takdir ettim,uğraşını ve gözden kaçırmayışını.

merhaba arkadaşlar banada yiğitin telini gönderirmisiniz :) bide ayhan ve burak hakkında bilgi alabilirmiiyim,nerde kaça bakıyorlar?şimdiden çok teşekkür ederm.

Cıvıltı suna fena degil, durum tespitleri bende de iyiydi. İyi bir falcı bence ama gelecekle ilgili soyledigi şeyleri not almamışım:) gidilebilir biri bence

merhaba arkadaşlar banada yiğitin telini gönderirmisiniz :) bide ayhan ve burak hakkında bilgi alabilirmiiyim,nerde kaça bakıyorlar?şimdiden çok teşekkür ederm.

Ayhan bahariyede la porte cafede var, nette teli var arayıp ulaşabilirsiniz, haftada bir gun bakıyordu ya cuma ya cumartesı, 50 tl. Anda tespitleri cok iyidir ama dobradır, kotuye iyi demez, moraliniz bozulmasın. Burak ya telde ya dışarda bakar, o da cok iyidir bana göre, 40 tl. Yigite ulaşmak biraz zor oldu, hastanede tahlillerle ugrasıyormus bu sıra, o bizim favorimiz su an:) tellerini birazdan atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…