Bugun Yigit'e ulasabilen oldu mu kizlar, aradigimda acmadi
Sen o zamandan beridir hic ulasamadin mi cnm?
Capitol ve carousele yakın ebuzziya caddesinde yeri. Telde de çok iyi, ben ilk telde baktırdım, annem de. Çok fark yok bence
Tatlım ne kadar bakıyo bide kafenın ısmı ne tam olarak ?
Tatlım ne kadar bakıyo bide kafenın ısmı ne tam olarak ?
Ulasamadim sekerim, ve cok fena durumdayim gercekten. Resmen icim icimi yiyor, dun butun gunu aglayarak gecirdim.
teşekkür ederim canım :)
Baska forumlardaki mesajlarinizi taradim, surekli ayni telefon numarasini vererek 2 ismin reklamini yapiyorsunuz. Bahsettiginiz telefon refika ya mi ait yoksa azize rukiyeye mi? Yoksa ispanyollar gibi 3 ismi mi var bu sahsiyetin; sunun gibi mesela azize refika rukiye :)) toplam 8 mesajiniz var, en az 6 sinda ayni numarayi farkli isimlerle vermissiniz. Forum yonetimine bilgi verdim.
:)))) hayir telweden biri sanirim bu:)) yigiti de ondan cekemiorlar sanirim, ne de olsa falci rekabeti iste:))
Kıskançlık neler yaptırıyo insanlara,vallaha ben çıkan fallarına bakarım,değilmiki burda en çok falı çıkan falcı,bunları giden müşteri yazıyo sonuçta,benim için olay bitmiştir.Sonuca bakarım ben.Gece gündüz kötülesinler farketmez.hımm haklısın genellikle bu tarz işlerde oluyordur mutlaka.. istedikleri kadar kötulesinler söyledikleri çıktıkca paylaşıcam burda çıkmayan olursada paylaşcam şubat için kesin bişey demişti şubatı bekliyorum..
Aa Cherry bende merak ettimde seni Binnaz da yazdım gelişme varmı diye,burdaymışsın.Senin sansşızlığın oldu malesef.Yoksa en çok iki gün içinde bakiyo.Ağlama Cherry cim,bırakma kendini bu kadar ne olur.Ulasamadim sekerim, ve cok fena durumdayim gercekten. Resmen icim icimi yiyor, dun butun gunu aglayarak gecirdim.
Kıskançlık neler yaptırıyo insanlara,vallaha ben çıkan fallarına bakarım,değilmiki burda en çok falı çıkan falcı,bunları giden müşteri yazıyo sonuçta,benim için olay bitmiştir.Sonuca bakarım ben.Gece gündüz kötülesinler farketmez.
Eğer hasta ise burdan Yiğit'e geçmiş olsun diyorum,bi an önce işinin başına dönmesini diliyorum.Bugun konusabilirsem senin icin de rica edicem. Hasta sanirim ama
Baska forumlardaki mesajlarinizi taradim, surekli ayni telefon numarasini vererek 2 ismin reklamini yapiyorsunuz. Bahsettiginiz telefon refika ya mi ait yoksa azize rukiyeye mi? Yoksa ispanyollar gibi 3 ismi mi var bu sahsiyetin; sunun gibi mesela azize refika rukiye :)) toplam 8 mesajiniz var, en az 6 sinda ayni numarayi farkli isimlerle vermissiniz. Forum yonetimine bilgi verdim.
bayıldım yoruma =))) hahaha ajann =)) off kızlar ben bugun cıvıltı sunaya baktırdım 2 sene once arkadaşım baktırmış onun su andakı durumuna kadar bılmıştı ama arkdaşım kırk yılın bası fal baktırır bızım gıbı manyak degıl =)) oyle sunanın dedıklerını yasıyan varmı yıgıtıde aramaya cesaret edemedım herkes acmaz degınce başka tavsıye edıcegınız kımse varmı ???
Ahaahahhhhhaaaa......isimlerde bomba olmuş üçü birarada.Vallaha takdir ettim,uğraşını ve gözden kaçırmayışını.
merhaba arkadaşlar banada yiğitin telini gönderirmisiniz :) bide ayhan ve burak hakkında bilgi alabilirmiiyim,nerde kaça bakıyorlar?şimdiden çok teşekkür ederm.
Eğer hasta ise burdan Yiğit'e geçmiş olsun diyorum,bi an önce işinin başına dönmesini diliyorum.
Evde veya telde bakiyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?