Aynen
Masallah dedigimiz 3 gun yasiyor vallahi
Bana Burak in tarihi patlayacak gibi dostlar.
Ayhan bahariyede la porte cafede var, nette teli var arayıp ulaşabilirsiniz, haftada bir gun bakıyordu ya cuma ya cumartesı, 50 tl. Anda tespitleri cok iyidir ama dobradır, kotuye iyi demez, moraliniz bozulmasın. Burak ya telde ya dışarda bakar, o da cok iyidir bana göre, 40 tl. Yigite ulaşmak biraz zor oldu, hastanede tahlillerle ugrasıyormus bu sıra, o bizim favorimiz su an:) tellerini birazdan atarim
Ev biraz ürkütücü ya giden varmı hiç gitmedim ben nasıl bi tip. Hani güvenemiyo insan. nekadar süre bakıyo bide. Capitol altunizade değil mi ?
çok çok teşekkür ederim :) msjını bekliyorum yeni üye olduğum için msj almamda bi sıkıntı olurmu bilemiyorum :/
Ayhan bahariyede la porte cafede var, nette teli var arayıp ulaşabilirsiniz, haftada bir gun bakıyordu ya cuma ya cumartesı, 50 tl. Anda tespitleri cok iyidir ama dobradır, kotuye iyi demez, moraliniz bozulmasın. Burak ya telde ya dışarda bakar, o da cok iyidir bana göre, 40 tl. Yigite ulaşmak biraz zor oldu, hastanede tahlillerle ugrasıyormus bu sıra, o bizim favorimiz su an:) tellerini birazdan atarim
Gelmistir bi bak istersen. Rica ederim. Baktirirsan yorumunu bekliyorum
Aynen
Ben tek gittim, giden de cok. Valla yigit benden bile zararsiz bana gore. Cok iyi niyetli ve duzgun gorunuslu adam. Hos dexter da cok yakisikli ama :))) yok yok korkmayin. Cekiniyorsaniz telde baktirin pek farki yok. Bakirkoyde zaten:)) ayrica o da evine herkesi almak istemiyor, o da cekiniyor yani, iciniz rahat olsun bu konuda..
Hasan a iki kez gittim,eh işte ,vasat bence,vakit geçirmek için gidilebilir.Pelini i önermem,hoş kadınlar kahvesini komple tavsiye etmem ya...baktım gelmiş bu arada la porteyi aradım ayhan cuma ve c.tesi ordaymış ilgilenenler için.burağn numarasınıda yollayan biri olursa sewinirim:) ben fazla fal tecrübem olmadığı için bilgi veremiyorum sarmaşık cafe hasana 3-4 kez gittim gelecek hakkında pek bişe söylemiyor ama mevcut durumda fena değil diye bilirim kadınlar kahvesi pelini de denemek istiyorum,tecrübesi olan varmı pelinde?
Biz hep kendi açımızdan düşünüyoruz ne benciliz,sanki her müşteri çok mu güvenilir.Ben de fal baksam asla herkesi evime almam.Yerden göğe kadar haklı.evet böyle bir şeyi bana da söylemişti. herkesi evime almak istemiyorum, bu konuda seçici davranmak istediğini falan söylemişti. Kendi açısından oda haklı, birşey diyemiyorum tabi.
Seytan durttu alcanzar, bi bakayım dedim kabak gibi cıktı:)) arkadas da işin raconunu bilmiyor acemi reklamcı
Aynen
Hasan a iki kez gittim,eh işte ,vasat bence,vakit geçirmek için gidilebilir.Pelini i önermem,hoş kadınlar kahvesini komple tavsiye etmem ya...
yiğit hasta olduğu için ayhana giderek başlayacağm,umarım vereceğm paraya yazık etmem :/ gittikten sonra görüşlerimi sizlerle paylaşırım :)
Burak ın patlayan falına çok denk geldim.Yiğit in dışında birini denersem bu Ayhan olacak.
burak,yiğit,ayhan revaçta su ara :) bende ayhanla başlayacağm bakalım umduğumu bulabilecekmiyim :)
Evet ya lütfen paylaş,çok iyi oluyo çünkü,çoğunluğu görüyoruz.
Evet ya lütfen paylaş,çok iyi oluyo çünkü,çoğunluğu görüyoruz.
bir ara ayhan furyası kopuyordu burda. hatta ulaşamayanlar kriz geçiriyordu. sonra ne oldu bilmiyorum.[/QUO
iyi bakamıyormu aceba artık :S ya falcılar zmn içinde yeteneklerini kaybedebiliyorlarmış özellikle işi çok fazla ticarete dökenler:/
hatta fala meraklı bir arkadaşımla gideceğiz iki kişilik yorum gelecek sizlere :) falcının geleceği bilmesini çok beklemiyorum ama beni ve yaşadıklarımı "yok artık nerden biliyo bunları" dedirtmesi gerekiyor,yok çıkmadı suana kadar öyle biri:/
bir ara ayhan furyası kopuyordu burda. hatta ulaşamayanlar kriz geçiriyordu. sonra ne oldu bilmiyorum.
bir ara ayhan furyası kopuyordu burda. hatta ulaşamayanlar kriz geçiriyordu. sonra ne oldu bilmiyorum.[/QUO
iyi bakamıyormu aceba artık :S ya falcılar zmn içinde yeteneklerini kaybedebiliyorlarmış özellikle işi çok fazla ticarete dökenler:/
evet işi çok ticarete dökenler sonradan çıkmıyor dedikleri.. ya da çok fazla kişiye bakmaktan enerjileri tükeniyorda olabilir..ben ayhana baktırmadım. ama popüler falcılar listesine giren kişiydi diyebilirim. şimdiki performansı nasıl hiç bir bir bilgim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?