sana yazacağım cvbı acemi olduğum için başka bi yerlere yazdım kusura bakma :)
Bana" yok artık nerden biliyo "dediklerim çıktı ama onlarda gelecekte foss çıktı.[/QUOTE
hadi yaanı bilince işte gelecekte çıkacak sanıyoruz,orda yaznılıyoruz sanırım.
evet işi çok ticarete dökenler sonradan çıkmıyor dedikleri.. ya da çok fazla kişiye bakmaktan enerjileri tükeniyorda olabilir..ben ayhana baktırmadım. ama popüler falcılar listesine giren kişiydi diyebilirim. şimdiki performansı nasıl hiç bir bir bilgim yok..
yakın zamanda Ayhana fal baktıran varsa yorumlarını bekliyoruz ozmn :) yoksa ben kobay olacağım :)
yakın zamanda Ayhana fal baktıran varsa yorumlarını bekliyoruz ozmn :) yoksa ben kobay olacağım :)
ah cnm ya, burda herkes bir kobay olmuştur zaten. :) neyse hakkında hayırlısı olsun diyeyim.
bir ara ayhan furyası kopuyordu burda. hatta ulaşamayanlar kriz geçiriyordu. sonra ne oldu bilmiyorum.
Yok ya inan ilgisi yok.Eskiden bende öyle sanırdım ama yılların tecrübesi yanıldığımı gösterdi.O yüzden de artık şu falcının falı çıkar diyemiyorum.Burdan çıkan çoğunluğa bakabiliyorum sadece.Yoksa falcıları değerlendirebileceğim hiçbir kaynak olmuyor elimde.Ha tabiki çok saçma sapanlar var,onları zafen falcı sınıfına koymuyorum.Bana" yok artık nerden biliyo "dediklerim çıktı ama onlarda gelecekte foss çıktı.[/QUOTE
hadi yaanı bilince işte gelecekte çıkacak sanıyoruz,orda yaznılıyoruz sanırım.
ah cnm ya, burda herkes bir kobay olmuştur zaten. :) neyse hakkında hayırlısı olsun diyeyim.
teşekkür ederim :)
yiğit başarılı arkadaşlar. denedi geçer not aldı. Babypink100 tel no için teşkkür ederim...
merhaba , ne zmn baktırdınız yiğite?
bugun baktırdım..
hasta diye bir söylenti war ama doğrumu ? arasak randevu alabilirmiyiz?
açıkçası ben ilk kez baktırdım. tanımıyorum yani. ama ara istersen bi. ulaşmak zor ama inatçı olmak lazım
tamam teşekkür ederim :)
yiğit başarılı arkadaşlar. denedi geçer not aldı. Babypink100 tel no için teşkkür ederim...
Aynen
Masallah dedigimiz 3 gun yasiyor vallahi
Bana Burak in tarihi patlayacak gibi dostlar.
kızlar maltepe'de bilge abla diye bir falcı var su zamana kadar para veripte parama acımadıgım tek falcıydı.falı acar acmaz burcumu ve sevgilimin burcumu kardesimin rahatsızlıgını falan söyledi söyledikleri içinden sunu salladı diyebilecegim hiç bişey olmadıuzun yıllar yurtdısında da fal bakmıs azerbaycanda fransada falan .zaten fransadan daimi müsterleri varmıs her gün telefondan skypedan falan baktırıyolarmışbence.Deneyin bence pişman olmazsınız maltepeye kadar gitmenizde yok havale parasını havale olarak yatırdıktan sonra bakıyo
sitesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?