İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar dikkatimi cekti de, bu reklam amacli uyelerin hemen hemen hepsinin mesajlarinda hep bir anlatim bozuklugu, cumle dusuklugu var, cumleleri anlamakta zorlaniyorum hatta. Hayir bir caba anladik, uye olmussun; bu bir efor gerektirir, aciniz bir turkce anlatim bilgisi ve imla kilavuzu gibi bir kaynak da oyle yazin bari mesajlarinizi:))) Turkce'yi hepimiz bir olcu ister istemez katlediyoruz belki kabul, bu kadar da olmaz ama!

Son düzenleme:
Normalde fal baktırmayacaktım... Acaba ben de Yiğit'in numarasını alabilir miyim? Ne kadara ne falına bakıyor?

Normalde fal baktırmayacaktım... Acaba ben de Yiğit'in numarasını alabilir miyim? Ne kadara ne falına bakıyor?

merhaba yiğitin numarasını yolluyorum özelden. su tarot kahve falı bakıyor.. telefon da 60 tl yüzyüze 50 tl alıyor..

Arkadasim bu reklam amacli uyelik:) profile bakarsan gorursun, ona gore karar ver.. Yani biraz dikkatli ol

Canım aynı kişi Binnaz da da yazdı gece, belirttim bende,insanın gözüne gözüne reklam her topicte ,ayıptır ya..

60mi ? Ben 40 okumustum bir sayfada, pahaliymis biraz, 60 liraya degiyormu bari ?

Sen burak ile karıştırdın sanırım cnm dikkatli okursan yiğitten bahsediyorum. Benim için fazlasınıda hakediyor😉

Kızlar la porte Ayhan kaça bakıyordu?

ben fellik fellik arap melahat'in telefonunu arıyorum ama yiğit için de çok güzel şeyler söylemişsiniz. arap melahat hakkında bilginiz var mı? kurtuluşta oturuyormuş. herkese sordurdum ama tanıyana henüz raslamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…