ben fellik fellik arap melahat'in telefonunu arıyorum ama yiğit için de çok güzel şeyler söylemişsiniz. arap melahat hakkında bilginiz var mı? kurtuluşta oturuyormuş. herkese sordurdum ama tanıyana henüz raslamadım
Hımm tamam canım sağol.Babypink net bilir bi gelsinde.
Tesekkur ederim sekerim, cok mutluyum vallahi
Bana Burak in dedikleri cikmayacak gibi.
Verdigi tarihe 20 gun var ama olaylarin gidisati rezalet, dedigi seyin olacagini hic sanmiyorum.
Canım hatırlatmak için yiğite msj cektim, bazen tam ssati tutturamıyor, sen msj cekip oyle ara. Ay insallah bu sefer aksilik olmaz da ben de rahatlarim:))
Ayyyyy cok tesekkur ederim sekerim. Burak da yalan olduktan sonra geride elimde tek Yigit kaldi.
Yigit candir ya, umarim bozmaz da biz baska falci aramayiz. Diger yandan da ben rahat durmuorum, habire bi tarafimda patliyo))
Vallahi herkese dedikleri cikmis, Yigit gayet guzel bakiyor demek ki.
Eskisehir in meshur Kadriye sini de tavsiye ederim, guzel bakiyor. Zannimca Istanbula'a tasinmis o da.
50 tl canım dogru, yalnız fal parası nakit oluyor, ona gore yanınızda nakit olsun:))
Ya arkadaslar, benim biraz ayarım kactı galiba, cok sıradan baktı, 10 dk surmemistır, havasında değildir bilemem belki ama benim için çok önemli bir olay var gundemde, tek dusundugum de o, kenarından bile geçmediyiğitten şaşmamak lazım şincik:))) hop gene kürkçü dükkanı:))
sana kadrıyenın soyledıklerı cıkmısmıydı?senın yiğit yorumunu cok merak edıyorum
Bana Burak in dedikleri cikmayacak gibi.
Verdigi tarihe 20 gun var ama olaylarin gidisati rezalet, dedigi seyin olacagini hic sanmiyorum.
Vallahi herkese dedikleri cikmis, Yigit gayet guzel bakiyor demek ki.
Eskisehir in meshur Kadriye sini de tavsiye ederim, guzel bakiyor. Zannimca Istanbula'a tasinmis o da.
Valla onu bunu bilmiyorum da bugunku gorusmem tam da yigitin soyledigi gibi oldu ya:)) tarifi tarifine. Martta da bi hadise var, cıksın gidip alnından öpücem:))
Valla onu bunu bilmiyorum da bugunku gorusmem tam da yigitin soyledigi gibi oldu ya:)) tarifi tarifine. Martta da bi hadise var, cıksın gidip alnından öpücem:))
Ayyyyyy artik baksin bana da
Burağa 1 sene boyunca baktırdım çıkmayacağını bilsemde pozitif bulduğum için belkide.. bende verdiği tarihler hiçbir zaman tutmadı, beklentiye girmeyin derim..
Ben Burak'ın adına bi çarpı koydum artık çünkü patlayan falı çok onu gördüm.Yiğit zaten cepte inşallah ikinci kere baktırmak kısmet olur,bide la porte Ayhan bi aksilik olmazsa haftaya denemek istiyorum.
Ayhan'a benim icin de fincan kapatir misin aplamiz (yuzsuzluk diz boyu)
Vallahi Yigit akli basinda bir insana benziyor, ne diyebilir ki zaten, kendini daha fazla uzme, yoluna bak der.
Bugun herifi uzaktan gordum zaten, mal mal bakiyordu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?