İstanbul'da Fal - Falcılar

pelın e baktırabılırsın ben baktırdım verdıgı tarıhler hep cıktı pısman olmazsın

pelın e baktırabılırsın ben baktırdım verdıgı tarıhler hep cıktı pısman olmazsın

Pelin'e göre ben eski sevgilimle evlenicektim. Beraber tatil, yüzük falan :) Hiçbi dediği de çıkmadı. Hatta eski sevgilimin beni aldattığı kızı tanıdığımı iddia etti halbuki alakamız bile yok. Bi tek okuduğum okulu bilmişti :)

Pelin'e baktıran bence çok pişman olur sonra.

Yiğite havale yoluyla mı ödeme yapıyoruz? Karar verdikten sonra kendisini direk arasam ayy çok heycanlandım ilk defa telefondan baktırcam acaba telefondada iyi mi?

Biliyorum yaaaa,bilmezmiyim?Kadınlar kahvesinin topu öyle zaten.Bi ara orda bide Tasula kızı Rosa falan vardı.Ordan hangi falcıyı aklıma getirsem sabun köpüğü.Remziye'si,Meryem'i,Dilek'i,Pelin'i,Rana'sı.....Hepsi aynı.Kadınlar kahvesini komple kimseye öneremem.

Yiğite havale yoluyla mı ödeme yapıyoruz? Karar verdikten sonra kendisini direk arasam ayy çok heycanlandım ilk defa telefondan baktırcam acaba telefondada iyi mi?

Bende telde baktırdım gayet iyi.Ara sen onu telefonuna banka bilgilerini mesaj atar,uygun zamanda da bakar.

merhaba yiğitin numarasını yolluyorum özelden. su tarot kahve falı bakıyor.. telefon da 60 tl yüzyüze 50 tl alıyor..

yiğit yüzyüze nerede bakıyor acaba biraz bilgi verir misiniz ve size zahmet olmaz ben de telefon numarasını istiyorum mümkün mü

Taksim cafe falcılarının topu öyle.. Birinin mi bir dediği olmaz ya.. Arada bir iki şey tutturdukları oluyor tamam ama o kadar seyin arasında onu ben de tuttururum. Zaten bakıyo yüzüne tipine kesin diyo aşk meşk, e insan nie fal baktırır, sorunu ve beklentisi olmasa olmaz deyip baslıyo üfürmeye.. Alfabede en cok kullanılan 5 harften en az ikisi adında ve soyadında var dedikten sonra ( Ebuzittin gibi bir ismi yoksa zaten tutuyo burası, ha tutmazsa seni düşünen eski sevgili oluyor, birden) üfür babam üfür. Sonra yaz kızım 8-18-28 i 8 li bir saat bundan haberin var. ( tillah küs oldugun biri degilse illa denk gelir, ha olmadı inanmak isteyen kafa 17:28 te arasa içinde 8 vardı, ahanda bildi olur) değil 20, 5 kurus bile vermemek lzm bunlara, sadaka ver en azından hayırlı bir iş yapmış olursun:)))

bakırköydde alt ust etmediğim falcı kalmadı gecen arkadaşımın tavsiyesiyle gittiğim falcı beni şok etti clasik geçmişten daha cok zamanla yasıycagım olayları anlattı 3 gün içerisinde eski erkek arkadaşımın arıycagını söyledi 2.gun aradı ailedeki hastalıkları bildi deneyin derim ayın 12 si ve 13 arasında iş teklifi alıcagımı söyledi 1 ay sonra tekrar cagırdı bekliyorum sabırsızlıkda kesin gidicemm

Hahaha hakkaten bi de öyle bi saat tarih verme şeyi vardı onun :) Hatta bana ayın 7-17-27si saat 7-17-27de haber alıcaksın demişti :) bi düşündüm saat 27 nasıl oluyo diye :) Ama bak ayın 17si saat 17'de cidden mesaj atmıştı pişt diye Sonra da başka sevgili buldu kendine

Bir de yazarken türkçe'yi bu kadar katletmeseydiniz daha anlaşılır olurdu bu güzel reklam:)

:)) bana ne tarihler verdi de hepsi patladı. Hos neyi bildi ki tarihe takılıyorsun diceksin cnm:) sen de haklısın:))))))

Bir tek taksimde bi Aydın vardı,çok iyi tarot bakardı.Melekler kahvesinde Selçuk vardı ama bi dokuz yılı var Selçuk'unda.Bi bu ikisi ilk aklıma gelen istisna kafe falcıları.Gerisi aynen yazdığın gibiler.Sadece kafeye gitmişken bide fal baktıralım tadında falcılar ancak.

O ikisini de bilmiyorum:) ama peslerine dusmicem simdilik:) bir de eskiden vardi demenden simdi yok olduklarini anliorum, dogru mu cnm?

yiğit yüzyüze nerede bakıyor acaba biraz bilgi verir misiniz ve size zahmet olmaz ben de telefon numarasını istiyorum mümkün mü

bakırköy de evinde canım. numarasını yolluyorum özelden

O ikisini de bilmiyorum:) ama peslerine dusmicem simdilik:) bir de eskiden vardi demenden simdi yok olduklarini anliorum, dogru mu cnm?

Selçuk 'un izini tamamen kaybettim.Fal bakmayı bıraktı diyenlerde oldu.Hani üstüne düşülürse bulunur türden değil Selçuk,bi döneme imza attı ve bitirdi.Aydın şehir dışına gideceğini ,ist'dan ayrılacağını söylemişti en son gittiğimde.Bir yıl önce gitmiştim en son.Benettonun karşı sokağında(istiklâlde)bi kafede bakıyodu,kafe kapandı bende Aydın'ı ariyim belki bulurum moduna girmedim hiç.Aydın araştırılırsa belki bulunur,bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…