İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar,
sizleri sürekli takip ediyorum ve yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama ben mi beceremiyorum bilmiyorum ama mesaj atınca tekrar son sayfaya atılmak, sonrasında hangi sayfada olduğunu unutmak ve devamında o sayfayı bulmaya çalışmak vs resmen buraya birşey yazmaktan soğutuyor beni. çünkü düzenli olarak bilgisayardan takip edemiyorum, site yönetiminden akıllı telefonlar için daha kolay bir uygulama talep ediyorum :) şimdi geriye gidip tek tek bakacağım hırs yaptım, sayfayı unutmamak için de telefon üzerinden açacağım falan...en son yazdıklarımın üstüne kimse birşey yazdı mı onu bile anlayıp takip edemedim

Merhaba arkadaşlar bugun arkadaşımla la porte cafe Ayhan'a gittik,genel olarak memnun kaldık diyebilirim.kişilik analizi iyi (ama doğum tarihini istiyor burçlar üzerinden analiz yapmış olabilir),onun haricinde eski sevgilimin kişiliğini vs. bildi.ailemi bildi,gelecekle ilgili bir kaç tahminde bulundu onalrında tutup tutmadığını zaman gösterecek.

of ben eskiden ne çok giderdim ve çok vakit bolmuş gibi saatlerimi orda geçirirdim!
pelin bana çoook uzun yıllar önce istikrarlı bilmişti. 2006-2008 arası...ama ondan sonra hep eski sevgilimin döneceğini iddia etti, nişanlandığını öğrendim atacağını iddia etti, evleneceğini öğrendim boşanacağını iddia etti :)
dönecekçi falcılar tarzı bir hale döndü heralde...halbuki 2006-2008 arası olmayacak birine olmayacak demişti çok net...
7/17/27 lerden sonra bir dönem de kağıdı hangi gün yırtıp atman gerektiği kritik bir parçası oldu falın...sonra büyük saçmalamaya başladığımı anlayınca gitmedim 6 aydır

Selamlar tekrar, Yiğit'e ben de sayenizde 1 kez telefonda, 1 kez de yüz yüze baktırdım. (kimden tlf unu aldığıma tşk edemiyorum cunku mesajlar kısmına girersem şimdi yazdığım mesaj kaybolacak :)))))
açık ara çoğu kişiden önde diyebilirim ben beğendim, ama olmasını beklediğim şey (fal amacı) ile ilgili çok olumlu idi ki şu an sıfırın da altında bir ihtimal var.... bu yuzden pek inanasım gelmiyor ama mart ı beklemem ve hiç ses çıkarmamam gerekiyormuş ama çizdiği sonuç çok iddialı, olur mu kestiremiyorum...
ben 1 hafta arayla 2. yi baktırdım, cunku arada yaptığım bir şey olmuştu. ikincisinde söyledi mesela böyle yapmışsın, o da boyle demiş vs.
işle ilgili şeyleri bildi, olacak dediği birşey zaten muhtemel o yuzden o kısmı çıktı bile diyebilirim şimdiden.

bu reklam yapan ve bravo Türkçe si bile anlaşılmayan arkadaşları nasıl anlayabiliyoruz? (yine forumu kullanma becerilerim)
çünkü bazen bana geliyorlar ve telefondan baktığımda bulduğum ilk sayfadaki ismin peşine düşmeye kalkabiliyorum :)

İnsallah senin istedigin gibi olur.. Burak bu aralar patliyor nedense.

Burak bu şişli tarafındaki avm ye geliyor genelde o muydu? o değilse bu haftasonu kesin yerimde durmayacağım belli de kime gitsem diye başladım, bir denerim. Oysa da aslında klasik yazmayıp sesini de kaydetmediysem unuttuğum fallar gibi çok detayını hatırlamamakla birlikte dediği 1 şeyi unutmuyorum ve çıkmış oluyor.
O dönem fal amacı kişiyi bir süre sonra tamamen aklımdan çıkarıp başka birisinden etkileneceğimi söylemişti, tabi ki inanmamıştım hatta bir daha da baktırmadım ama dediği oldu...

Ayhan şu la porte diye bahsedilen mi? bir de bir Ayhan vardı o da dışarda bir yerde buluşuyordu bakırköy taraflarında ve 20 tl ye bakardı o mu acaba?
ona da içimden çemkirip, kadınlar kahvesinde dönecek edecekli fallara devam ettiğim dönemde bir daha gitmemiştim, ahahah :)
ama dönüp baktığımızda görüyoruz ki adam haklıymış, onu bilen-tanıyan-deneyen-numarası olan var mı? eşi sık hastalanırdı diye hatırlıyorum ve ulaşması zor oluyordu..

Ortalama ne kadar sürdü?İstediğiniz kadar soru sorabildinizmi?

Bahsedilen La porte Ayhan.

Canım ayhan anda cok iyidir, gercekten. Bahariye la porte cafede bakıyor ama ya cuma ya cumartesi, cafenin teli nette var, arayıp randevu almak lazım, 50 tl 30 dk bakar

bu la porte da bir de can ı konuşmuştuk dimi? ona da gitmiştim! ayhan a da gideyim bari ya :/
son 1 aydır falan kime gittiysem barışcaksınız dedi zaten.....nereye barışıyosak!
zaten yakında oyle bir noktaya gelicem korkarım; adam bana gel buluşalım dese bile, ne olacak bitecek ben falcıya gitmeye çalışıp buluşmıycam falan nerdeyse...Allah'ım aklıma mukayyet ol bir de affet ya

Bahsedilen La porte Ayhan.

tşk alcanzar.diğer Ayhan ı bilen varsa bir ses versin arkadaşlar? belki de bu odur sadece 2 gun geliyorsa :) ama ben bunu hatırlayabilir miyim görünce bilemiyorum :)
bu arada daha kolay takip yöntemi buldum sanırım, o mesajı sağ tıklayınca cevabı yazıyosun bitti gitti, diğer sayfadan devam ahahah :)

geçenlerde baya bi randevu almaya çalıştım ben de arada bu yorumları atlamışım...baya havalıydı zaten hep doluyum dedi, denk gelmedi. varmış bir hayır demek ki..çünkü büyü dedi mi bi falcı bana olay bitiyor bende, en korktuğum şey...bir de kim bana büyü yapsın, kim sevgilime büyü yapsın..çevremde yoktur bu kadar sıyırmış insan diye düşünüyorum...
bana yıllar önce flash tv emine (akkaya mıydı) öyle deyip hoca var bildiğim demişti, numarasını sildim o an!

genelde bir Mart yoğunlaşması var sanırım fallarımızda :) kesin merkür neptün birbiriyle açı falan yapıyodur o zaman! :) online da fal sepeti Talha da kim yahu?

misscherryblossom aslında tüm mevzunu özeti ve olması gerekeni çok güzel yazmışsın da o kadar güçsüz müyüz de zaman ve parayı bu kadar boşa harcayacak bir vaziyete sokabiliyoruz kendimi bilemiyorum....
bu arada sen yiğit le randevunu yakalayabildin mi?

Ayyyyyyyy çok mutsuzum Yiğit gelmedi randevumuza

Babypink söyle bana yeni bir randevu versin , ruhum sancıyor

Aaaaa.Emine banada aynı şeyi demişti.

genelde bir Mart yoğunlaşması var sanırım fallarımızda :) kesin merkür neptün birbiriyle açı falan yapıyodur o zaman! :) online da fal sepeti Talha da kim yahu?
Falsepetine gir ,tarot baktır kısmına tıkla,karşına çıkıcak tüm falcılar.Bahsettiğim Taha Turan orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…