Biliyorum yaaaa,bilmezmiyim?Kadınlar kahvesinin topu öyle zaten.Bi ara orda bide Tasula kızı Rosa falan vardı.Ordan hangi falcıyı aklıma getirsem sabun köpüğü.Remziye'si,Meryem'i,Dilek'i,Pelin'i,Rana'sı.....Hepsi aynı.Kadınlar kahvesini komple kimseye öneremem.
İnsallah senin istedigin gibi olur.. Burak bu aralar patliyor nedense.
Umarım barışırsınız canım. Naçizane önerim hiç bir falcının tarihlerine takılma akışına bırak, tarih bazen tutar bazen tutmaz ama mühim olan en kısa zamanda istediğin gibi çözümlenmesi... Ayhanı da öneririm sana karşının düşüncesini çok net bilir, burak da iyi... Güzel haberlerini bekliyoruz..
Merhaba arkadaşlar bugun arkadaşımla la porte cafe Ayhan'a gittik,genel olarak memnun kaldık diyebilirim.kişilik analizi iyi (ama doğum tarihini istiyor burçlar üzerinden analiz yapmış olabilir),onun haricinde eski sevgilimin kişiliğini vs. bildi.ailemi bildi,gelecekle ilgili bir kaç tahminde bulundu onalrında tutup tutmadığını zaman gösterecek.
Onu ben erginde yaptim bundan 3 hafta once baktirmisdim ergin 3 hafta icinde aricak dedi beklemedim ben aradim en berbar durumda bu cidden
Ayhan şu la porte diye bahsedilen mi? bir de bir Ayhan vardı o da dışarda bir yerde buluşuyordu bakırköy taraflarında ve 20 tl ye bakardı o mu acaba?
ona da içimden çemkirip, kadınlar kahvesinde dönecek edecekli fallara devam ettiğim dönemde bir daha gitmemiştim, ahahah :)
ama dönüp baktığımızda görüyoruz ki adam haklıymış, onu bilen-tanıyan-deneyen-numarası olan var mı? eşi sık hastalanırdı diye hatırlıyorum ve ulaşması zor oluyordu..
Canım ayhan anda cok iyidir, gercekten. Bahariye la porte cafede bakıyor ama ya cuma ya cumartesi, cafenin teli nette var, arayıp randevu almak lazım, 50 tl 30 dk bakar
Bahsedilen La porte Ayhan.
Bu yoruma tamamen katılıyorum.Palavracının tekidir Elmas.Hiçbi dediği çıkmaz onuda geçtim.Bide büyü bozucam diye soyar soğana çevirir insanı.9 yıl oluyo gittiğim.Daha doğrusu ilk annem gitti sonra merakımdan gittim onunla.Ben o kadının akıl sağlığınında çok yerinde olduğunu düşünmüyorum.
Az önce baktırdım.Mart ayı bana ilk verdiği zaman ,bekleyip göreceğiz.Çok iyi kibar bi çocuk.İstediğiniz kadar soru çekinmeden soruyosunuz.Bakalım dedikleri çıkarsa on numara derim.10 yıldır elimin uzandığı her falcıya gittim.Şimdi son umudum,onlinede falsepeti Taha ve belkide inşallah dedikleri çıkarsa Yiğit olur.Aradığım falcıları bulayım ya artık banada yazık.
Sekerim, ben 1.5 yildir fal baktiriyorum, resmen maddi olarak goctum, maddiyi goctum en kotusu manevi olarak kotuyum. Birisi sana her sey guzel olacak, istedigin gibi olacak diyor, olmayinca moralmanin gocuyor.
Simdi yazdiklarini okudugum kadariyla bu adam seni baska birisi icin birakmis, simdi onunla birlikte. Yani diger kisiyle olmak istedigi icin seni biraktiysa, artik seninle olmak istemiyordur ve yeni iliskisinde mutludur. Senin mutsuz oldugunu biliyorum ama kafayi bu adama takarak, o mutsuz olsun, kopekler gibi surunsun diye hirs yaparak inan bana kendine cok zarar veriyorsun. Bak bu falcilar herkesi donecek, pisman olacak bibibi diye oyaladilar, paralarini aldilar. Bence gercegi kabullenmen senin yararina, inan bana eski sevgilim donecek mi diye falcilara insanlar binlerce lira yatirdi, sonuc : kocaman sifir, gel binnazabla topigine oku. Hem kendine daha fazla eziyet etme hirs yapip, hem de paralarini kaptirma derim ben. Daha fazla uzulmeni, yipranmani istemem, bak zaten yeterince uzulmussun. Fal baktirdikca daha cok hirslaniyorsun, daha cok bu konuyu dusunup eski sevgiline saplaniyorsun, bunu sen kendine yapma.
Arkadaslar bir de acil saglam guvenilir ve isinde iyi bir dedektif ariyorum.bilen varmi
misscherryblossom aslında tüm mevzunu özeti ve olması gerekeni çok güzel yazmışsın da o kadar güçsüz müyüz de zaman ve parayı bu kadar boşa harcayacak bir vaziyete sokabiliyoruz kendimi bilemiyorum....
bu arada sen yiğit le randevunu yakalayabildin mi?
geçenlerde baya bi randevu almaya çalıştım ben de arada bu yorumları atlamışım...baya havalıydı zaten hep doluyum dedi, denk gelmedi. varmış bir hayır demek ki..çünkü büyü dedi mi bi falcı bana olay bitiyor bende, en korktuğum şey...bir de kim bana büyü yapsın, kim sevgilime büyü yapsın..çevremde yoktur bu kadar sıyırmış insan diye düşünüyorum...
bana yıllar önce flash tv emine (akkaya mıydı) öyle deyip hoca var bildiğim demişti, numarasını sildim o an!
Falsepetine gir ,tarot baktır kısmına tıkla,karşına çıkıcak tüm falcılar.Bahsettiğim Taha Turan orda.genelde bir Mart yoğunlaşması var sanırım fallarımızda :) kesin merkür neptün birbiriyle açı falan yapıyodur o zaman! :) online da fal sepeti Talha da kim yahu?
Merhaba;
Yazmıştım 9 yıl oluyo gittiğim,tatlılıktan çok psikolojik sorunları olan birini hatırlıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?