Falsepetine gir ,tarot baktır kısmına tıkla,karşına çıkıcak tüm falcılar.Bahsettiğim Taha Turan orda.
Ayyyyyyyy çok mutsuzum Yiğit gelmedi randevumuza
Babypink söyle bana yeni bir randevu versin , ruhum sancıyor
bılgısayar basında senı beklıyoduk :)))) senın yorumların bıızm ıcın cok önemliydııı :))14:
Ortalama ne kadar sürdü?İstediğiniz kadar soru sorabildinizmi?
Aaaaa.Emine banada aynı şeyi demişti.
Çok pis reklam yaparım
Komisyon alıyorum zaten
Mali müşavirliğin yanında , falcı tanıtımı yapıyorum
aldım numarayı tatlım , arayacağım az sonra.
Bu donem yine sapittim sanirim, her bosluk buldugum anda bi falcinin kapisinda buluyorum kendimi..
Simdi malum bu kadar dolandigim icin bekledigim bir konu var ve henuz bir gelisme olmadigi icin birsey diyemiyorum..
bu yakinlarda ilk defa denedigim biri oldu, baya etkileyiciydi ve zaten deli gibi sira oluyor..
Besiktas Mi cafe de Hande, cok tatli bir bayan...kesinlikle iyi, cok fazla sey bildi, ama bekledigim seyle ilgili cok asiri olumlu konustu ondan bilemiyorum :/ olma ihtimali yok bana gore!
ama sirada bekleyenler soylediklerinin ciktigini ve tekrar geldiklerini soylediler, denemek isterseniz diye yazdim..taniyan bilen giden olmus muydu, yazarsa sevinirim...
Yine bu aralar gittigim digerleri burda yazilan kisiler ama dedigim gibi cikan birsey olursa yazayim anlatmaya kalksam sigmaz :)
bu arada artik mesaj hakkim varmis numarasini aradiklariniz icin yardimci olabilirim
teşekkür ederim darısı bana diğer dedikleri ve burada fal baktıranların başına :)
Anlamadim ben bu adami yavalla kiziyorum!
aha, sonraya falan mı randevu veriyor? sen denedin mi alcanzar nasıldı?
evet soru sorabiliyosun istediğin kadar,fal 20 dak. falan sürdü.zaten çoğu şeyi söylediği için soru gelmedi aklıma
baktım gelmiş bu arada la porteyi aradım ayhan cuma ve c.tesi ordaymış ilgilenenler için.burağn numarasınıda yollayan biri olursa sewinirim:) ben fazla fal tecrübem olmadığı için bilgi veremiyorum sarmaşık cafe hasana 3-4 kez gittim gelecek hakkında pek bişe söylemiyor ama mevcut durumda fena değil diye bilirim kadınlar kahvesi pelini de denemek istiyorum,tecrübesi olan varmı pelinde?
Anlamadim ben bu adami yavalla kiziyorum!
bana da Yiğit'in numarasını verir misiniz,ayhana geçen hafta baktırdım. ben pek beğenmedim ama siz bilirsiniz,herkes herkeste tutmuyor sonuçta,denemekten zarar gelmez
Arkadaslar cok rica ediyorum Yiğit'in numarasını verebilir mısınız? cok tesekkur ederim simdiden.
Ben yolladım sana...Arkadaslar cok rica ediyorum Yiğit'in numarasını verebilir mısınız? cok tesekkur ederim simdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?