İstanbul'da Fal - Falcılar

bılgısayar basında senı beklıyoduk :)))) senın yorumların bıızm ıcın cok önemliydııı :)) 14:

nasıl gelmedi? ilkinde bana da olmuştu da ikincide çok anlayışlıydı saolsun...heralde gun içinde bir karambol oluyor, herkese donemiyor falan heralde...yoksa ben baya sevdim, ısındım hakkaten..bugundu dimi? tüh belki haber verir yine

Aaaaa.Emine banada aynı şeyi demişti.

evet hatta hem büyü var hem de kısmetin kapalı...boşuna falcı falcı gezme, ben randevu aayarlarım 2.000 tl mi ne demişti indirimli :)
o da çok havalıydı ya, herkese bakmıyodu falan...flash tv ye çıkmıyo heralde artık, ya da ben daha erken yatıyrum son zamanlarda :)
hatta bi de yardımcısı vardı baya kibar, o da emine nin canı istemediğinde bakıyodu :)))

hahahah ben de burda reklamcı gibi olmuşum ama hakkaten merak ediyorum size neler diyecek? erken gitmezseniz çok sıra var zaten çünkü uzun bakıyor....iki yiğit, iki hande yaptım; ikisi de hem birbirleri hem de eski baktıları falla ilgili aynı şeyleri söylediler. deneyen olursa yazsın ltf handeyle ilgili? çok cool konuşuyor bi de, sallayan bir havası duruşu yok , kendinden emin , o da ayrı bir etkileyici...
tabi gelgelelim bence gelecekle ilgili dediği şey imkansız o da dedi mart alah mart

Şu büyü olayi için bende biseyler yazmak istedim. Büyüyü yaptiran arkadasim bundan bir yil önce bende sen gibi çaresizdim. Dünyam başima yikilmisti hemde o kadar cok sevilirken nitekim olumsuzluklar benimde kapimi çaldi. Yanibaşimizdaki yilan gi bi kiz girdi aramiza. Ve daha fazlasida var. Aile vs. Büyük adada bankta otururken biri geldi yanima derdimin olduğunu anladi ve anlattim bana bi büyü önerdi bunu yap dedi kararsizdim ne yapacagimi sasirmistim ve yapmaya karar verdim. 41 gün sürüvekyi islem. Isin komik tarafi yaparken Allahm diyodum 1 hafta denilen seyi uyguladim ve ben uyguladikca icime sikintilar girdi. Sonra dedimki bi haysiyetsiz yüzünden ahiretimi yakmaya degmez. Sen buyu yapmasanda hakaizliga ugramissan hak yerini bulur. aana arkadas tavsiyesi basina daha buyuk isler acilmadan ne yaptiysan geri al. Allah sna onu yazmadiysa sayet buuuyle kadermi belirliyosun Allahin gucunden dahami buyuk buyunun gucu yapragin bile kipirdamasi onun elindeyken...

aha, sonraya falan mı randevu veriyor? sen denedin mi alcanzar nasıldı?

Randevuyla değil,bazı zamanalrda falcilarin profili fal bakmaya açık oluyor.Falini yollayip parani istersen mobil üzerinden yada kredi kartıyla ödeyip bekliyosun.Falsrpetinde o gün içinde falını yolluyolar.Netten falsepetine gir olayı tam olarak anlarsın.

bana da Yiğit'in numarasını verir misiniz,ayhana geçen hafta baktırdım. ben pek beğenmedim ama siz bilirsiniz,herkes herkeste tutmuyor sonuçta,denemekten zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…