özel mesaj atamıyorum mail adresi verirseniz yollarım. Ayhan'dan ne açıdan memnun kalmadın ?
Ben yolladım sana...
bana da Yiğit'in numarasını verir misiniz,ayhana geçen hafta baktırdım. ben pek beğenmedim ama siz bilirsiniz,herkes herkeste tutmuyor sonuçta,denemekten zarar gelmez
özel mesaj atamıyorum mail adresi verirseniz yollarım. Ayhan'dan ne açıdan memnun kalmadın ?
bana da yollar mısın lütfen
ben de özel mesaj atamıyorum mail adresimi nasıl vericem
ayhana birisini sordum benim hakkımda ne düşünüyor diyeayhan sen onun dünyasında yoksun ,senin için hiç bi şey düşünmüyor bi daha da görüşmeyeceksiniz dedi.ayhandan çıkınca tel ime baktım tam ayhanın bana bunları söylediği sırada o bana mesaj atmış,ertesigün de görüştük. o bana görüşelim dedi.
Ben yolladım sana...
Oooooo,hadi canım.Çok somut bi şekilde bilememiş.İşte her falcı herkese aynı performansı gösteremiyor malesef.Yiğitin nosunu yolladım sana.ben de özel mesaj atamıyorum mail adresimi nasıl vericem
ayhana birisini sordum benim hakkımda ne düşünüyor diyeayhan sen onun dünyasında yoksun ,senin için hiç bi şey düşünmüyor bi daha da görüşmeyeceksiniz dedi.ayhandan çıkınca tel ime baktım tam ayhanın bana bunları söylediği sırada o bana mesaj atmış,ertesigün de görüştük. o bana görüşelim dedi.
çoooook tesekkur ederiiiim 😊😊 umarım Randevu alabilirim.
Yok acıklamanı farkettim de sen tam yolladığın sırada ben soruyodum niye bilemediğini sana.Aynı zamana denk geldi mesajlarımız.yukarda söyledim farketmediniz galiba,anı bilemedi.anlattıkları hayatımla ilgili değildi.gelecek için söylediklerinin vakti var belki olur ama beni tatmin etmedi
Hülya yı bilmiyorum.Sen baktırdın galiba.Kaça bakıyor?Sen memnun kaldınmı?teşekkürler geldi tel numarası
aradım ama açmadı
hülya topçuoğlunu hiç duydunuz mu?onu da bana çok övdüler Söyledikleri yakın zaman için hiç olmasını istediğim
şeyler değil.mayıs sonrası için ama çok güzel şeyler söyledi.forumda ismi tek bi yerde geçiyor.çok iyi olsaydı keşfedilirdi herhalde
off off
teşekkürler geldi tel numarası
aradım ama açmadı
hülya topçuoğlunu hiç duydunuz mu?onu da bana çok övdüler Söyledikleri yakın zaman için hiç olmasını istediğim
şeyler değil.mayıs sonrası için ama çok güzel şeyler söyledi.forumda ismi tek bi yerde geçiyor.çok iyi olsaydı keşfedilirdi herhalde
off off
Oooooo,hadi canım.Çok somut bi şekilde bilememiş.İşte her falcı herkese aynı performansı gösteremiyor malesef.Yiğitin nosunu yolladım sana.
Benim de ufak bir yorumum olacak, ayhanla ilgili. Bir daha gorusmeyeceksiniz kismini bilemem ama ayhanin bu olmaz dedigi kisiler eninde sonunda patladi bende. Cok kizip bilemedi iste bunu gorusuyoruz biz dedigim oldu ama sonunda hakli cikti maalesef. Cok hizli karar vermemek lazimyine de bilememis olabilir tabii elektrrik bu
hahahah ben de burda reklamcı gibi olmuşum ama hakkaten merak ediyorum size neler diyecek? erken gitmezseniz çok sıra var zaten çünkü uzun bakıyor....iki yiğit, iki hande yaptım; ikisi de hem birbirleri hem de eski baktıları falla ilgili aynı şeyleri söylediler. deneyen olursa yazsın ltf handeyle ilgili? çok cool konuşuyor bi de, sallayan bir havası duruşu yok , kendinden emin , o da ayrı bir etkileyici...
tabi gelgelelim bence gelecekle ilgili dediği şey imkansızo da dedi mart alah mart
Hııı yani sen o anlık görüşme devam edebiliyo ama sonuçta ayrılık oluyor diyosun.Doğrudur bişey diyemem.Önemli olanda nihai sonuçtur bencede.Ama dediğim gibi bi falcının herkese bilmesi mümkün değil zaten.Ayhan ı merak ediyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?