İstanbul'da Fal - Falcılar

özel mesaj atamıyorum mail adresi verirseniz yollarım. Ayhan'dan ne açıdan memnun kalmadın ?

ben de özel mesaj atamıyorum mail adresimi nasıl vericem
ayhana birisini sordum benim hakkımda ne düşünüyor diyeayhan sen onun dünyasında yoksun ,senin için hiç bi şey düşünmüyor bi daha da görüşmeyeceksiniz dedi.ayhandan çıkınca tel ime baktım tam ayhanın bana bunları söylediği sırada o bana mesaj atmış,ertesigün de görüştük. o bana görüşelim dedi.

bana da Yiğit'in numarasını verir misiniz,ayhana geçen hafta baktırdım. ben pek beğenmedim ama siz bilirsiniz,herkes herkeste tutmuyor sonuçta,denemekten zarar gelmez

özel mesaj atamıyorum mail adresi verirseniz yollarım. Ayhan'dan ne açıdan memnun kalmadın ?

Evet MOLACO yedinoktabeş in sorusu benimde kafamda yandı.Neden memnun kalmadın,yüzeyselmi baktı,yada bilemedimi?

vaay bee banada eski sevgilimle ilgili dönmez bu sana dedi moralim bozuldu haliyle :S bilmiyorum ilerde ne olur Allah bilir.mail adresini burdan yazabilsen yollardım ama veremiyosun anlaşılan.

yukarda söyledim farketmediniz galiba,anı bilemedi.anlattıkları hayatımla ilgili değildi.gelecek için söylediklerinin vakti var belki olur ama beni tatmin etmedi

Oooooo,hadi canım.Çok somut bi şekilde bilememiş.İşte her falcı herkese aynı performansı gösteremiyor malesef.Yiğitin nosunu yolladım sana.

teşekkürler geldi tel numarası
aradım ama açmadı
hülya topçuoğlunu hiç duydunuz mu?onu da bana çok övdüler Söyledikleri yakın zaman için hiç olmasını istediğim
şeyler değil.mayıs sonrası için ama çok güzel şeyler söyledi.forumda ismi tek bi yerde geçiyor.çok iyi olsaydı keşfedilirdi herhalde
off off

yukarda söyledim farketmediniz galiba,anı bilemedi.anlattıkları hayatımla ilgili değildi.gelecek için söylediklerinin vakti var belki olur ama beni tatmin etmedi
Yok acıklamanı farkettim de sen tam yolladığın sırada ben soruyodum niye bilemediğini sana.Aynı zamana denk geldi mesajlarımız.

Hülya yı bilmiyorum.Sen baktırdın galiba.Kaça bakıyor?Sen memnun kaldınmı?

Yiğiti hafta içi ara bence hafta sonu zor ulaşırsın.

hülyayı çok güvendiğim bi insan tavsiye etmişti onu ama ben gidin baktırın diyemem pahalı ve bana daha tutturduğu bişey olmadı ama o ileri tarihler verdi mart mayısı söyledi. anı çok iyi bildi.60 tl e bakıyor.bi de kartalda
forumda hülyadan kimse bahsetmemiş onun için biraz temkinliyim ona karşı.tuturamazsa hiç acımam verdiğim paraya çünkü değer verdiğim insan için olumsuz konuştu

Oooooo,hadi canım.Çok somut bi şekilde bilememiş.İşte her falcı herkese aynı performansı gösteremiyor malesef.Yiğitin nosunu yolladım sana.

Benim de ufak bir yorumum olacak, ayhanla ilgili. Bir daha gorusmeyeceksiniz kismini bilemem ama ayhanin bu olmaz dedigi kisiler eninde sonunda patladi bende. Cok kizip bilemedi iste bunu gorusuyoruz biz dedigim oldu ama sonunda hakli cikti maalesef. Cok hizli karar vermemek lazim yine de bilememis olabilir tabii elektrrik bu

Arkadaslar hep beraber cok mu aradik nedir, yigit ulasilamaz oldu, insanlar msj atiyor ulasamiyoruz diye. Boyle giderse kimse aramayacak, biraz ozenli olmak lazim bu konuda. Randevularini yonetemiyor bu cocuk

Hııı yani sen o anlık görüşme devam edebiliyo ama sonuçta ayrılık oluyor diyosun.Doğrudur bişey diyemem.Önemli olanda nihai sonuçtur bencede.Ama dediğim gibi bi falcının herkese bilmesi mümkün değil zaten.Ayhan ı merak ediyorum ya.

merhaba,hanse hn ne kadara bakıyor ?

Valla molaconun falini bilemem, bilememistir gercekten ama ayhan hic bir seyi bilmese de ani bilir. Burclarla falan da yorum yapmaz pek:) onceki yorumlara bakarsaniz; once kizip sonra aa hakli cikti diyen de cok olmustur. Ama cok kizarak cikan olmustur, ben de zaman zaman oyle oldum ama kisilerde pek yanildigini da gormedim. Ayhana daha cok bu kisiyle olur mu, ne olur vs gibi gitmek lazim..o da karsi tarafin hislerini algiliyor ve yorum yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…