İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar hep beraber cok mu aradik nedir, yigit ulasilamaz oldu, insanlar msj atiyor ulasamiyoruz diye. Boyle giderse kimse aramayacak, biraz ozenli olmak lazim bu konuda. Randevularini yonetemiyor bu cocuk

Evet canım son dönem anlaşılan çok yoğun.İyiki ben geçen hafta baktırmışım.

canım haftaya uygun musun ayhan a gidelim beynimdeki soru işaretlerinden kurtuluyum

Arkadaslar merhaba. Ben istanbulda uzerimde buyu var mi diye baktirabilecegim ve bozduracagim birini ariyorum. Tavsiye ettiginiz birileri var mi?
Artik basima gelenlerden biktim yardim ederseniz cok sevinirim.

Evet canım anladım,olumsuza son derece hazırlıklı olarak gitmek gerekiyo demek ki.Bakalım bende haftaya düşünüyorum kısmetse.

merhaba arkadaslar forumu uzunca bır sureden beri takip ediyordum sanırım bu ara yiğit isim almış gidiyo rica etsem tlf alabilirmiyim.

Arkadaslar hep beraber cok mu aradik nedir, yigit ulasilamaz oldu, insanlar msj atiyor ulasamiyoruz diye. Boyle giderse kimse aramayacak, biraz ozenli olmak lazim bu konuda. Randevularini yonetemiyor bu cocuk

Arkadaşlar Yiğit gerçekten rahatsız bildiğim kadarıyla o yüzden lütfen kızmayalım ona.. sadece biraz sabredelim yoksa o da eminim kimseyi bu şekilde bekletmek istemez. Ben geçen hafta gitmiştim ben de 1 saat beklemiştim ama hastanedeydi tahlillerini almaya gitmişti. Umarım en kısa zamanda iyileşir. Gerçekten çok iyi çok tatlı birisine benziyor bu yüzden eğer açmıyorsa gerçekten müsait olmadığı içindir. Yorumları okuyunca dayanamadım yazmak istedim. Biliyorum fal için beklemek sabretmek çok zor çünkü umutlarımızı nedense genelde fala bağlayabiliyoruz ama sizden ricam biraz sabredin yiğit için eminim beklemenize de değecektir:128:

üzüldüm şimdi inş önemli birşey çıkmaz

Yigiti biz de seviyoruz, hatta belki en cok takdir edenlerden biriyimdir, beni de hic kirmamistir ama dun misscherryblossom icin rica ettim, tamam soz bakicam dedi, hatirlattim 3 saat once ona da tamam dedi ama kiz butun gece almanyadan arayip ulasamadi. En azindan bakamayacagim diye msj atsaydi guzel olurdu. Yigiti en cok mazur gormek isteyenlerden biriyim ama bu da olmadi simdi.. Dogruya dogru..

Doğru sen de haklısın ben de 2 saat önce mesaj attım nasıl olduğunu öğrenmek için bana da daha dönmedi. Ben sadece durumunu haber vermek için o mesajı attım yanlış anlaşılmasın herhangi bir sitem yok yani size karşı :)

Bildiğim kadarıyla kolestrolle ilgili ama sanırım çokta hafife alınacak bir durumda değil çünkü en son baya morali bozuktu :/

yiğit in yeri başkadır bende tez zaman da toparlansında bi ziyaret görünüyor çünkü. bu arada bi dediği daha çıktı iyice kör düğüm oldum off off sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…