- 12 Şubat 2012
- 391
- 271
- 323
Çok üzgünüm pğnk,çevremde ne konuşan ne dinleyen kimsem yok,söyle ne olur baksın
yiğit in yeri başkadır bende tez zaman da toparlansında bi ziyaret görünüyor çünkü. bu arada bi dediği daha çıktı iyice kör düğüm oldum off off sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim
Dediğinin çıkmasına sevindim,tabi umarım iyi bişeydir.Yiğit 'e acil şifalar diliyorum.
sen ne yaptın canım seni de merak ettim?
sen ne yaptın canım seni de merak ettim?
Daha baktiramadim, umarim vakti olunca ilk bana bakarCanim inanilmaz yaniyor, kalbimin acisindan ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum igrencim sekerim, sordugun icin tesekkur ederim
herkes de yüzde yüz tutacak değil,ayhana gitmekle bi şey kaybetmezsiniz,bana öyle denk gelmiş olabilir
özelden yazıyorum canım :)
Gördüm canım mesajını cevap yazdım.
şu mesjlarada bi çözüm gelse 5 dk beklemek sıkıcı.. güzel dileklerin için teşekkür ederim canım:103: inş sizlere söyledikleride çıkar en kısa sürede
Ne demek canım.Güzel haberler almak beni çok sevindiriyor,demek ki halâ iyiye dair umut varmış diyorum kendime.Hepimize herşeyin en iyisi çıksın inşallah.
amin inşallah. sadece biraz sabır gerektiren sancılı bi dönem oluyor..
çok teşekkür ederim.
Asmin cafe ergin in dedikleri mi çıktı?
yaaaa bana daaaa yaz :/ cok merak ettimmmmm...benimki cikacak gibi gelmiyo ya offff offffffff
bende merak ettim bana da yazar misin? Yigite baktirmis biri olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?