İstanbul'da Fal - Falcılar

bı ara yoktum ama geldım buralardayım bır ıkı gune kadar bende yıgıtın pesıne duscem

hoşgeldin canım bugunlerde yiğit e ulaşamıyorlar hastaymış sanırım inş tez zamanda toparlar kendini

ŞEBNUR KURAN BALCI:Yıl2004.Mecidiyeköy profilo avm yakınlarında ofisi vardı.El çizgilerine bakar,hint astrolojisinden yola çıkarak yorum yapardı.Tek bir dediği çıkmadı.On yıl önce fiyatı 50tl idi.
MEDYUM ZODYAK:Yıl2009.Dünyanın en iyi 4.tarotçusu olduğunu iddia eder.Cihangir'de evinde rakı ve arabesk müzik eşliğinde zar zor alınan randevuyla iskambil bakar.Tek bir dediği çıkmadı.Fal dünyasında en büyük kazığımdır.200tl.
ELMİRA:YIL2012 Ocak ayı.Burdan okuduğum tavsiyelerle evine gittim,hiçbir dediği çıkmadı.Evini arayıp bulma çabalarımı saymıyorum.Fiyatı75tl.
RUYANIZ HAYROLSUN EMİNE:YIL2010Cadı cafede ayrı bir odada bakıyordu.Ukala ve suratsızdır.Hiçbir dediği çıkmadı.En ucuz kahvesi 50tl idi.
MEDYUM GURU:YıL2003-2004.İstiklâl de tokatlıyan pasajinda bakıyordu.Yakın tarih için yorumlarını hep yaşadım.Sonra pasajdan ayrıldı ve izini kaybettim.El falı,tarot ve kahve bakardı.Hayatımda sadece onda farklı kartlar gördüm.Kocaman ,epeyce büyük kartlardı.Orjinal kartlarmış ve bi daha kimsede rastlamadım.
SEVİM ÒZÜN:YIL2006-2010.Pazar günü ortaköy meydanda ,hafta ici evinde bakardı.İlk zamanlar çok çok iyiydi.Bütün yorumları çıkmıştı.Birçok ünlünün ve sosyetik ismin falcısıydı.Sadece tarot bakardı.Sonra kaç kez gittim eski başarısını yakalayamadım.En sin gittiğimde fiyatı 100tl idi.Keşke ilk zamanlardaki gibi kalsaydı,daimi falcım olurdu.
ÜMİT ABLA:YIL2006-2008.Üç kez baktırdım.Ortaköy kehanet kafede ve evinde bakıyordu.An itibariyle iyiydi,anlık yorumu başarılı bulduğumdan üç kez gittim.Dedikleri çıkmadı.İki tür tarot bakıyordu.Detaylı ve daha az kartla yüzeysel açılım..Detaylıya en son 80 tl vermiştim.
ORTAKÖY HANDAN:YIL2004-2005.Aksesuar,takı mağazasında kahve falı bakardı.İki defa gittim,dedikleri çıkmadı,fiyatını gerçekten hatırlamıyorum.
K.M.PAŞA KURŞUN FALI:YIL2007Adını hatırlamadığım falcılardan.Çok baktırınca bazîları böyle unutuluyor.Ama kocamustafapaşa semtine kurşun falı bakan birini duyarsanız aklinizda olsun,dedikleri çıkmadı.Fiyatı 50tl idi yanılmıyosam.
ELLA:YIL2012.Burda görmüştüm adını,telde baktırdım,kòtüydü ve falı çıkmadı.50tl.
Bunlar baktırdığım falların devenin kulağı kadarı.Sıkıldım vallahi bu kadar yazdım gerisinide ara ara, hepsini tek tek yazıcam.Çok zaman alacak ama fikriniz olsun diye hepsini yazıcam.Özel falcılardan ve eskilerden başlangıç yaptım.

Kızlar La Porte'yi aradım,Ayhan önümüzdeki hafta sadece cuma günü gidecekmiş.Bu hafta salı,cuma ve cumartesi gitmiş.Belli olmuyomuş gidiş günleri. Bu durumda benim bu hafta için yatar gibi görünmekte.

emre şimdi taksim odakulede kendi yerinde 05368813188 numarası fiyatları makul falıda gayet iyi hala başarılı yani siz denilenleri boşverin

kimsenin reklamını yapmıyorum farklı falcılar öneriyorum ben yiğitide kötülemedim duyduğmu söyledim herkes baya savunmuş kimseyle polemiğe girmem umarım herkes en doğru falcıyı bulup emnun kalır...

yeni açılmış bi falcı var dün gittim baya beğendim tavsiye ederim denenmeli incirlide Zeynep astroloji üzerine ofisi var annemin hastalığını bildi evde kac kişi yasadıgmızı 4 kardeşim olduğunu erkek arkadaşımdan bir haftadır ayrı olduğuma kadar söylediklerinin zamanı var bakalım nolucakk bekliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…