- 12 Şubat 2012
- 391
- 271
- 323
Ahh o sabır....Çok iyi bildiğim şeydir ,hatta diğer yarımdır sabır.
yazıyorum cnm ikinizede çok tatlısınız
benım başım kel mi?
hehheh sahi sen nerelerdesin? göremiyorum seni hemen yazıyorum
bı ara yoktum ama geldım buralardayım bır ıkı gune kadar bende yıgıtın pesıne duscem
al benden de o kadar canım mükafatını fazlasıyla görürüz inş:)
yazıyorum cnm ikinizede çok tatlısınız
Yolladim sana.........kızlarr lutfen yigitin numarasını bekliyorum sizden :)
anlaştık canım :)
Benide alirmisiniz istanbulda olursam bende gitmek isterim Yigite ??
Benide alirmisiniz istanbulda olursam bende gitmek isterim Yigite ??
emre şimdi taksim odakulede kendi yerinde 05368813188 numarası fiyatları makul falıda gayet iyi hala başarılı yani siz denilenleri boşverinMillet ben taksim deki Emrenin numarasını kaybettiğim için bu konuyu okuyordum. Bir kaç yazı gözüme çarptı.
Emreyi baya kötüleyen olmuş. Ben kendimde fal bakıyordum oyüzden onun enerjisini kimseden alamadım. Çok falcıyada gittim ama hiç biri Emre gibi olmadı.
Size Emreyle ilgili bir kaç anımı anlatayım,
- ilk karşısına oturduğumda bana nereden geldiğimi söylemişti. ağzım açık dinlemiştim.
- hayatımdaki herşeyi harfi harfine söylemişti. (en büyük özelliği iyi bir iletişim kurdun mu faldan çok öğüt verir gibi konuşuyor ve her dediği gerçek oluyor)
- okulumu işimi ailemi herşeyimi tek bilen insan.
- eski sevgilimle fal baktırmaya giderken bi ayrılık yaşadığımda yolda ayrılmışınız diye soran bir insandı.
- tarih isim net ve kesin söyleyen biriydi.
ve daha bir sürü şey..
Ben Emreyi arardım da giderdim de ama o kadar beni bilen biri olduğu halde her gittiğimde farklı şeyler söyleyen biridir.
Mutlaka bulup gitmenizi tavsiye ediyorum.
Ben 2 senedir gidemiyorum numarasını kaybettim. eğer bulan olursa lütfen banada iletsin. En son uçurtmadaydı hala ordamı bilmiyorum.
Bir de sapık olduğundan şüphelenen olmuş :) bi gittiğimde ufak kızı ve eşi oradaydı tanışmıştım çok tatlı bir aileler
Yolladim sana.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?