bu yiğitiin adresi nerde hangi cafe yada semt
yazıyorum cnm ikinizede çok tatlısınız
Ben de Yiğit'e baktırmış biri olarak merak ettim çok özel değilse benimle de paylaşabilir misin acaba? :)
hahahah ben de burda reklamcı gibi olmuşum ama hakkaten merak ediyorum size neler diyecek? erken gitmezseniz çok sıra var zaten çünkü uzun bakıyor....iki yiğit, iki hande yaptım; ikisi de hem birbirleri hem de eski baktıları falla ilgili aynı şeyleri söylediler. deneyen olursa yazsın ltf handeyle ilgili? çok cool konuşuyor bi de, sallayan bir havası duruşu yok , kendinden emin , o da ayrı bir etkileyici...
tabi gelgelelim bence gelecekle ilgili dediği şey imkansızo da dedi mart alah mart
cumartesi için randevu alcam yiğitten gelmek isteyen arkadaşlar bana yada Babypink100 e mesaj yazsın arkadaşlar
Benim bu perşembe Yiğit e baktırdığım henüz iki hafta olacak.Daha ilk kehanetini beklerken tekrar gitmem lüzumsuz olur,zaman olarak bana uymuyo canım.Yoksa gerçekten gelmek istiyodum.Bende bu arada Ayhan ı ayarlamaya çalışıp onu deniyim bari.Yiğit in dedikleri çıkmaya böyle devam ederse inşallah başka zaman birlikte gideriz.
Arkadaşlar rica etsem bana özelden yiğit beyin tlf numarasını yazarmısınız.
bı ara yoktum ama geldım buralardayım bır ıkı gune kadar bende yıgıtın pesıne duscem
Kızlar selam,
Bakırköyde bir falcıya gittim Hamam sokak diye bir yer varmış o sokakta. Petshop'lar filan var o taraflarda. Kahve tarot ikisine birden bakıyor 30 tl. Telve cafe adı Emel. Geçmişle ilgili herşeyi bildi. Gelecekle ilgili söyledikleri 2 hafta ile 1 ay arası demişti bakalım dün 2. haftayı bitirdim söylediklerinin gerçekleşmesi için hala 2 hafta var :). Olursa yazarım. Şimdilik söylediği kadarıyla beni fazlasıyla tatmin etti. İnş gelecekle ilgili söyledikleri de çıkar :)
walla senin bu yazdıklarını okuyup arkadaşımla bugun Hande'ye gittik,gerçekten dediğin gibi bir kadın tarot baktırdım çok iyiydi:) ama senınde dediğin gibi gelecek hakkında şüpheliyim bakıp göreceğiz:)
Umarım her şey gönlünce olur :) bana biraz imkansız şeyler söyledi o yüzden ben umutlu değilim ama resim göstersek daha mı iyi olur ki? bu arada özelden yazamıyorum daha yeni üye olduğum için kusura bakma burdan cevap verdim :)tabi yazıyorum
Umarım her şey gönlünce olur :) bana biraz imkansız şeyler söyledi o yüzden ben umutlu değilim ama resim göstersek daha mı iyi olur ki? bu arada özelden yazamıyorum daha yeni üye olduğum için kusura bakma burdan cevap verdim :)
kızlar yiğit'e ocak ayında 2 hafta arayla 2 kere gittim. bi de telwe'de emel arada ona da bir defa gittim..hemen hemen aynı şeyleri söylediler. subat ayı için de çok net konuştular.beklediğim bir şey için.benim gibi yakın gelecekte deneyimi olan biri var mı, yoksa hep tesadüf mü verdikleri tarihler ?lütfen tecrübesi olanlar fikirlerini paylaşşınlar bizimle
amin cnm inş :) karşı tarafın düşüncelerini gelmişini geçmişini ögrenmek istyosan resim baktır.. ne kadar zaman vermişti sana?
Aslında çok mantıklı martta tekrar gitmeyi düşünüyorum o zaman öyle yapayım bari sağol canım :) bana kesin bir tarih vermedi sadece en geç bu ay sonunu söyledi ama imkansız yani benim uzaya gitme ihtimalim bile daha yüksek olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?