İstanbul'da Fal - Falcılar

walla senin bu yazdıklarını okuyup arkadaşımla bugun Hande'ye gittik,gerçekten dediğin gibi bir kadın tarot baktırdım çok iyiydi:) ama senınde dediğin gibi gelecek hakkında şüpheliyim bakıp göreceğiz:)

cumartesi için randevu alcam yiğitten gelmek isteyen arkadaşlar bana yada Babypink100 e mesaj yazsın arkadaşlar

cumartesi için randevu alcam yiğitten gelmek isteyen arkadaşlar bana yada Babypink100 e mesaj yazsın arkadaşlar

Benim bu perşembe Yiğit e baktırdığım henüz iki hafta olacak.Daha ilk kehanetini beklerken tekrar gitmem lüzumsuz olur,zaman olarak bana uymuyo canım.Yoksa gerçekten gelmek istiyodum.Bende bu arada Ayhan ı ayarlamaya çalışıp onu deniyim bari.Yiğit in dedikleri çıkmaya böyle devam ederse inşallah başka zaman birlikte gideriz.

Tamam canım başka sefere gideriz inş

bı ara yoktum ama geldım buralardayım bır ıkı gune kadar bende yıgıtın pesıne duscem

yiğit'e gidenler naptı arkadaşlar?çıktı mı bişeyler bende de çok tutarlıydı.bir çok şeyi bildi.ama asıl merak ettiğim bana da şubat ayı için bir şeyler demişti ama beklemek zor geliyor artık :44::44:

tintin, falın devamı geldi mi? yakın gelecek bilebildi mi emel?bayağı olmuş yorumunu yazalı :44::44:

kızlar yiğit'e ocak ayında 2 hafta arayla 2 kere gittim. bi de telwe'de emel arada ona da bir defa gittim..hemen hemen aynı şeyleri söylediler. subat ayı için de çok net konuştular.beklediğim bir şey için.benim gibi yakın gelecekte deneyimi olan biri var mı, yoksa hep tesadüf mü verdikleri tarihler ?lütfen tecrübesi olanlar fikirlerini paylaşşınlar bizimle

amin cnm inş :) karşı tarafın düşüncelerini gelmişini geçmişini ögrenmek istyosan resim baktır.. ne kadar zaman vermişti sana?

Valla takip ettigim kadariyla ve kendi adima konusursam, son zamanlarda yigitin soyleyip de henuz cikmayan bir sey olmadi. 1 ay icinde soyledigi her sey soyledigi sekilde oldu bana. İleri tarihte de var ama onu beklicez. Bildigim kadariyla cogu arkadas icin de durum ayni. Umarim boyle de dvm eder.

amin cnm inş :) karşı tarafın düşüncelerini gelmişini geçmişini ögrenmek istyosan resim baktır.. ne kadar zaman vermişti sana?

Aslında çok mantıklı martta tekrar gitmeyi düşünüyorum o zaman öyle yapayım bari sağol canım :) bana kesin bir tarih vermedi sadece en geç bu ay sonunu söyledi ama imkansız yani benim uzaya gitme ihtimalim bile daha yüksek olabilir :)

ah ah bi zamanlar bende öyle diyordum seni çok iyi anlıyorum.. sen hiç iletişime geçme karşı tarafla tek tavsiyem bu, inş hayırlısı neyse o olsun düşüncelerini ögrenmiş olursun bi dene ben memnun kalmıştım en son gittiğimde hayatında veya aklında biri varsa söylüyor haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…