aynen o da öyle dedi hiç arama diye.. İşte çok değer verince olmuyor :S ya benim için önemli olan şu an zaten varsa var desin böyle umut bağlamak çok daha kötüah ah bi zamanlar bende öyle diyordum seni çok iyi anlıyorum.. sen hiç iletişime geçme karşı tarafla tek tavsiyem bu, inş hayırlısı neyse o olsun düşüncelerini ögrenmiş olursun bi dene ben memnun kalmıştım en son gittiğimde hayatında veya aklında biri varsa söylüyor haberin olsun
aynen o da öyle dedi hiç arama diye.. İşte çok değer verince olmuyor :S ya benim için önemli olan şu an zaten varsa var desin böyle umut bağlamak çok daha kötüpeki 80 tl lik falından baktırdın mı hiç o nasıl ?
bana bütün falları bakıyorum 80 tlde dedi katrina aşk falıymış o küçük kartlar ya şimdi ilk defa gidince 80 vermeye cesaret edemedim çok geldi :S ayrıca evet sabretmek lazım ama biz kızlar sevince tepemize çıkarıyoruz ne yazık kiaz sabretceksin ben o hataya çok düştüm zamanında o sevildiğinden emin oldukca onun rahatlığı ile davranıyodu.. sevğini anladığı an inan şansıın azalıyor bundn sonra vay hallineyok hiç bahsetmedi bana ama küçük kartlar vardı masada dikkatimi çekmişti kart üzerindn mi bakıyor acaba :26:
bana bütün falları bakıyorum 80 tlde dedi katrina aşk falıymış o küçük kartlar ya şimdi ilk defa gidince 80 vermeye cesaret edemedim çok geldi :S ayrıca evet sabretmek lazım ama biz kızlar sevince tepemize çıkarıyoruz ne yazık kizaten ne zaman unutulduklarını anlıyorlar o zaman peşinden bak nasıl geliyorlar tabi o zamanda iş işten geçmiş sen unutmuş oluyorsun :S
Bencede daha fazla ne anlatabilir ki? Bu arada beylikdüzünde de serpil var o da çok iyi takır takır söylüyor ama çok çok ilerisini söylüyor o yüzden daha bir kaç yılı var yorum yapabilmem için :) Siz hiç duydunuz mu onun hakkında bir şeyler?aynen öyle hemen u dönüşü yapıyorlar.. su falı baktır cnm sende o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum
Bencede daha fazla ne anlatabilir ki? Bu arada beylikdüzünde de serpil var o da çok iyi takır takır söylüyor ama çok çok ilerisini söylüyor o yüzden daha bir kaç yılı var yorum yapabilmem için :) Siz hiç duydunuz mu onun hakkında bir şeyler?
yok cnm gitmedim serpile ben daha çok geçmiş ve şu an için gidiyorum geleceğe çok takılmıyorm. ne falı bakıyor ?
kahve falı bakıyor geçmişi ve şu anı takır takır söylüyor gerçi artık yiğit varken başkasına gerek yok :)
aynen nazar değmesin :)aynen yiğit çok iyi gidiyor inş hep böyle gider
nerde bakıyor bu hande? forumu okudum ama bulamadım. fiyat ve yer bilgisi verir misiniz?
tabi yazıyorum
Tamam cnm haftaya cumartesi düşünüyoruz uygun olursan yazarsın
Yaaa ben bu ay gidemem herhalde ama mart gibi yeniden gelicem istanbula ozaman giderseniz bende gelirim ..simdi dondum istanbuldan ://
yiğit geçmiş ve anı çok iyi biliyor ama benim merak ettiğim yakın gelecekle ilgili sizin ihtimal vermediğiniz bir şeyi görebildi mi?aynen nazar değmesin :)
yiğit geçmiş ve anı çok iyi biliyor ama benim merak ettiğim yakın gelecekle ilgili sizin ihtimal vermediğiniz bir şeyi görebildi mi?
Arkadaslar bu yigit uzerimizde buyu falan var mi soyluyor mu ?
tamm cnm uygun olduğun gün baktırırsın biz c.tesiye randevu aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?