İstanbul'da Fal - Falcılar

aynen o da öyle dedi hiç arama diye.. İşte çok değer verince olmuyor :S ya benim için önemli olan şu an zaten varsa var desin böyle umut bağlamak çok daha kötü peki 80 tl lik falından baktırdın mı hiç o nasıl ?

az sabretceksin ben o hataya çok düştüm zamanında o sevildiğinden emin oldukca onun rahatlığı ile davranıyodu.. sevğini anladığı an inan şansıın azalıyor bundn sonra vay halline yok hiç bahsetmedi bana ama küçük kartlar vardı masada dikkatimi çekmişti kart üzerindn mi bakıyor acaba :26:

bana bütün falları bakıyorum 80 tlde dedi katrina aşk falıymış o küçük kartlar ya şimdi ilk defa gidince 80 vermeye cesaret edemedim çok geldi :S ayrıca evet sabretmek lazım ama biz kızlar sevince tepemize çıkarıyoruz ne yazık ki zaten ne zaman unutulduklarını anlıyorlar o zaman peşinden bak nasıl geliyorlar tabi o zamanda iş işten geçmiş sen unutmuş oluyorsun :S

aynen öyle hemen u dönüşü yapıyorlar.. su falı baktır cnm sende o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum

aynen öyle hemen u dönüşü yapıyorlar.. su falı baktır cnm sende o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum
Bencede daha fazla ne anlatabilir ki? Bu arada beylikdüzünde de serpil var o da çok iyi takır takır söylüyor ama çok çok ilerisini söylüyor o yüzden daha bir kaç yılı var yorum yapabilmem için :) Siz hiç duydunuz mu onun hakkında bir şeyler?

yok cnm gitmedim serpile ben daha çok geçmiş ve şu an için gidiyorum geleceğe çok takılmıyorm. ne falı bakıyor ?

MEDYUM ATUSA:Cihangir de yıldızname bakıyor.2011 de 100 tl idi,çıkmadı.
BİNNUR SORMAGEÇ:Bikaç kez gittim 2008 di yıl.Sormadan geçmem gerekirmiş soyadı gibi.80tl idi sanırım ve foss.
ORTAKÖY FİTNAT:2005 yılıydı.iki kez gittim.30 tl idi ,tek tarot bakardı.Çıkmadı.
SERDAR HASGÜLER:2005 astroloji haritası çıkmadı.150tl idi .
SU FALI NURİYE:Fatih semtinde evinde suya bakardı.İlk zamanlar dediklerini yaşadım,sonrası malesef gelmedi.2005-2006dönemi idi.20 tl falandı galiba.
İSKAMBİL NURTEN:Yavuz Selim semtinde evinde bakardı.Çatlak bişeydi,arada bir gelenleri kovardı.2006idi sanırım.Dedikleri olmadı.Fiyatını hatırlamıyorum.
ELMAS:Geçenlerde burda da adı gecti.Nerdeyse on yıl olacak gittiğim,yoruma bile gerek duymuyorum.
MEDYUM ERDOĞAN:İlgınç yüzükleri aklımda kalan.2005 yılı,bazı şeyleri bildi.Esas olaylar patladı.
MISIRLI ZEYNEP:2008 Yılı.Bülent Ersoy un falcısıydı.Bülent e bilmiş herhalde ,bana bilemedi.Fiyatını hatırlamıyorum.
YILDIZNAME AYŞE:Telefonda bakmıştı,tam tersini yaşadım söylediklerinin.Yıl 2008.70-100 tl falandı fiyatı.
FAL BİLİM MERKEZİ TAKSİM:GS.Lisesinin sokağında karşı sırasındaydı.2009 yılıydı.Bir süreliğine İtalyan bi falcı getirmişlerdi.Yarım yamalak türkçesiyle helâl olsun kadın bana kendi dilimi konuşanların anlatamadıklarını anlatmış meğer,o zaman önemsememiştim çıkmaz diye.Bir yıl içindeki tahminleri çıktı.Sonra o mekân kapandı zaten.Fiyatı 50tl idi.
ARMAĞAN:Randevuyla cafe zade ye geliyodu.40 tl idi bundan üç yıl önce.Berbat ötesiydi.Aman aman.
Şimdilik bu kadar,devamı gelecek.

nerde bakıyor bu hande? forumu okudum ama bulamadım. fiyat ve yer bilgisi verir misiniz?

cnm Beşiktaş Mi cafede bakıyor kendi cafesi zaten küçük bir yer,bir kaç ay önce açmışlar.Hande hanm bir dönem nişantası symbol cafede de çalışmış.Cafe ıhlamurdere cad. mısırlı sokakta kahve yada tarot bakıyor 25tl fiyatı,ikisini birden seçersen 50tl.

Yaaa ben bu ay gidemem herhalde ama mart gibi yeniden gelicem istanbula ozaman giderseniz bende gelirim ..simdi dondum istanbuldan ://

tamm cnm uygun olduğun gün baktırırsın biz c.tesiye randevu aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…