İstanbul'da Fal - Falcılar

bende martta gelicem beni de goturebilir misiniz ?istlu bilmiyorum..bir de yigit yuz falina telden bakabilirmi ki fotograf gondersek...

martta gelirsen ben seni götürürüm cnm. yiğit e sor istersen hiç fikrim yok inan bende telefondaki resimden baktırdım zaten buyuk ihtimalle bakar diye düşünüyorumda yinede sor

bende martta gelicem beni de goturebilir misiniz ?istlu bilmiyorum..bir de yigit yuz falina telden bakabilirmi ki fotograf gondersek...

martta gelirsen ben seni götürürüm cnm. yiğit e sor istersen hiç fikrim yok inan bende telefondaki resimden baktırdım zaten buyuk ihtimalle bakar diye düşünüyorumda yinede sor

Yiğit in Mart ın ilk iki haftasına yorumu var bana.Şayet çıkarsa bende sizinle gelirim,çıkmazsada oturur ağıt yakarım artık.

Arkadaşlar az önce fal sepetinden 2 kişiye fal baktırdım.

Hale Yıldırım ; 1 ay önce 5 aylık ilişkimi bitirmiştim. İlişki falı baktırdım. Hale hanım okadar olumlu konuştu ki! Şubat sonu Mart başı gibi onun bana bir adım atacağını ve yeniden bir ilişkiye başlayacağımızı söyledi. Onun beni hala istediğini falan filan. Onun kişilik özellikleriyle ilgili yakın birşeyler söyledi. Okadar olumlu bir tablo çizdiki anlatamam. Olmayacak şeydi ama bir heves işte.

Sezen Boztepe ; hemen arkasından bukez Sezen hanıma ilişki falı baktırdım. Şuan hala etkisindeyim. Dayanamadım hemen yazmak istedim. Forumda onunla ilgili olumsuz yorumlara denk gelip pişman oldum ama inanın baktırdığıma değdi. Nekadar zıt kişiliklerde olduğumuzu okadar gerçekçi anlattı ki. Resmen yaşadıklarım gözümün önünden geçti. Kendi ve ailesiyle ilgili öyle doğru tespitler yaptıki. İlişkimizle ilgili çok olumsuz konuştu ama bunlar zaten gerçeklerdi. Yani inanın ben çok memnun kaldım. Haziran ayı içinde bir yorumda bulundu yaşayıp göreceğim.

İlkay Gür ; dayanamadım hazır baktırmışken onlıne olduğu için birde genel bir tarot baktırayım dedim. Birazdan yorumunu dinleyip sizlerle paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…