Arkadaslar bu yigit uzerimizde buyu falan var mi soyluyor mu ?
bende martta gelicem beni de goturebilir misiniz ?istlu bilmiyorum..bir de yigit yuz falina telden bakabilirmi ki fotograf gondersek...
martta gelirsen ben seni götürürüm cnm. yiğit e sor istersen hiç fikrim yok inan bende telefondaki resimden baktırdım zaten buyuk ihtimalle bakar diye düşünüyorumda yinede sor
tesekkur ederim canim haberlesiriz o zaman yine..
bende martta gelicem beni de goturebilir misiniz ?istlu bilmiyorum..bir de yigit yuz falina telden bakabilirmi ki fotograf gondersek...
martta gelirsen ben seni götürürüm cnm. yiğit e sor istersen hiç fikrim yok inan bende telefondaki resimden baktırdım zaten buyuk ihtimalle bakar diye düşünüyorumda yinede sor
Bana soyledi kim tarafindan yapildigini ne zaman yapildigini ama sadece soyluyor canim otesine karismiyor...
Yiğit in Mart ın ilk iki haftasına yorumu var bana.Şayet çıkarsa bende sizinle gelirim,çıkmazsada oturur ağıt yakarım artık.
. Yiğitin numarasını bana da iletebilir misiniz arkadaşlarmartta gelirsen ben seni götürürüm cnm. yiğit e sor istersen hiç fikrim yok inan bende telefondaki resimden baktırdım zaten buyuk ihtimalle bakar diye düşünüyorumda yinede sor
Yiğitin numarasını alabilir miyimArkadaşlar dün bütün gün yiğit beyi aradım ama açmadı,birarada kapalıydı siz nasıl ulaştınız ?
. Yiğitin numarasını alabilir miyimYiğit in Mart ın ilk iki haftasına yorumu var bana.Şayet çıkarsa bende sizinle gelirim,çıkmazsada oturur ağıt yakarım artık.
. Yiğitin numarasını alabilir miyim
. Numarayı tugce87usta@gmail.com adresime mail atabilir misiniz rica etsemüzgünüm ben özelden msj yazamıyorum henüz,bende dünden beri arıyorum ama ulaşamıyorum.
üzgünüm ben özelden msj yazamıyorum henüz,bende dünden beri arıyorum ama ulaşamıyorum.
. Yiğitin numarasını bana da iletebilir misiniz arkadaşlar
Çok teşekkür ederim kızlarİlettim sana cnm
. Yiğitin numarasını alabilir miyim
İlettim sana cnm
Çok teşekkür ederim kızlar
Ayy inşallah canım hepimize güzel olanlar çıksın,birlikte göbek atalım.inş çıkarda sevinçten göbek atarsın:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?