Yolladim sana......
cnm Beşiktaş Mi cafede bakıyor kendi cafesi zaten küçük bir yer,bir kaç ay önce açmışlar.Hande hanm bir dönem nişantası symbol cafede de çalışmış.Cafe ıhlamurdere cad. mısırlı sokakta kahve yada tarot bakıyor 25tl fiyatı,ikisini birden seçersen 50tl.
Merhaba kissintheblue@hotmail.com adresine de yiğit in numarasını göndermeniz mümkünmüacaba çok ama çok teşekkür ederim
Kizlar sarmasik kafe ayse baciya sakin gitmeyin okadar diyim
Sarmaşık kafede Hasan fena değildir.
Sarmaşık kafede Hasan fena değildir.
çok teşekkürler ilk fırsatta gidicem
Ben de hasana baktrdim canim oyle biseyi bildi ki hakkimda sok oldum.ama cok kisa bakio gecistrio biraz.gidersem tenha vakitte gderim ona artik
Hasan a soru sor canım,yoksa kendi yorumu kısa.Soru sorduğunda içtenlikle yanıt veriyor.Falda birazcık uzamış oluyor.İyi insan bide Hasan,kisiliğinide severim falının yanında.Ben de hasana baktrdim canim oyle biseyi bildi ki hakkimda sok oldum.ama cok kisa bakio gecistrio biraz.gidersem tenha vakitte gderim ona artik
Estağfurullah.Yazma öyle neden kusura bakiyim?Tamam burdan tekrar yolluyorum.Kusura bakma sana zahmet veriyorum ama bu mail adresime gelmemiş sanırım problem var lylsnm@hotmail.com adresine de gönderebilir misin yada özel mesaj olarak.Tekrar kusuruma bakma olur mu
evet canim aysenin kocasi mi o biz uc arkadas gttik ayseye baktrcaktk uc saat bekledik arkadasim nezaman alicaksnz dedi ayse bi bgirdi kovmaktan beter etti bizi sonra hasan geldi ben bakarim dedi yatistrdi ortaligiHasan a soru sor canım,yoksa kendi yorumu kısa.Soru sorduğunda içtenlikle yanıt veriyor.Falda birazcık uzamış oluyor.İyi insan bide Hasan,kisiliğinide severim falının yanında.
Umarim bu defa gelmiştir.Kusura bakma sana zahmet veriyorum ama bu mail adresime gelmemiş sanırım problem var lylsnm@hotmail.com adresine de gönderebilir misin yada özel mesaj olarak.Tekrar kusuruma bakma olur mu
Hadi ya.Ayşe'ye yıllar once baktırmıştım,hiçbi şey bilememişti.Evet benimde bildiğim Hasan Ayşe'nin kocası.Terbiyesizlik etmiş,kafede fal sırası sormaktan daha doğal ne olabilir ki.....evet canim aysenin kocasi mi o biz uc arkadas gttik ayseye baktrcaktk uc saat bekledik arkadasim nezaman alicaksnz dedi ayse bi bgirdi kovmaktan beter etti bizi sonra hasan geldi ben bakarim dedi yatistrdi ortaligi
Umarim bu defa gelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?