İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar bir turlu denk getiripte fala gidemedim yigite burdan yorumlarinizi okudukca daha cok hevesleniyorum ama cumartesi icin konustum yogun oldugunu pazar gunu gelebilecegimi soyledi pazarda ben musait olamadim bugun icin msj attim simdide cvp yazdi yogun oldugunu yarin icin gelirsek daha iyi olacagini soyledi. Yarin kismetse gidecegim. Daha once gidenler evi tarif edebilirmi acaba ? Birde kahve falina mi bakiyor

Ben de hasana baktrdim canim oyle biseyi bildi ki hakkimda sok oldum.ama cok kisa bakio gecistrio biraz.gidersem tenha vakitte gderim ona artik

hasanın ilk falı iyidir şaşırtır,3 kez baktırdım aynı şeyleri söylüyor tabi aradan çok zamn geçmemişti normal yani:) fakat gelecek hakkında pek bişe söylemiyor.

Seda harika fal bakiyor, astral yetenegi var, ama kullanmiyor pek sanirim. erkek arkadasimin üzerindeki kazaktan daire katina evdeki koltuk rengine tv rengine kadar gördü. ben tarot, cin tarotu, ve osho baktirdim, bana dedikleri cikti, tüyler ürpertici gercekten tavsiye ederim.
tel nosu 00905327923364 buda cep numarasi, özelden mesaj hakkim yok yeni üye oldugum icin.

Ben de hasana baktrdim canim oyle biseyi bildi ki hakkimda sok oldum.ama cok kisa bakio gecistrio biraz.gidersem tenha vakitte gderim ona artik
Hasan a soru sor canım,yoksa kendi yorumu kısa.Soru sorduğunda içtenlikle yanıt veriyor.Falda birazcık uzamış oluyor.İyi insan bide Hasan,kisiliğinide severim falının yanında.

Hasan a soru sor canım,yoksa kendi yorumu kısa.Soru sorduğunda içtenlikle yanıt veriyor.Falda birazcık uzamış oluyor.İyi insan bide Hasan,kisiliğinide severim falının yanında.
evet canim aysenin kocasi mi o biz uc arkadas gttik ayseye baktrcaktk uc saat bekledik arkadasim nezaman alicaksnz dedi ayse bi bgirdi kovmaktan beter etti bizi sonra hasan geldi ben bakarim dedi yatistrdi ortaligi

evet canim aysenin kocasi mi o biz uc arkadas gttik ayseye baktrcaktk uc saat bekledik arkadasim nezaman alicaksnz dedi ayse bi bgirdi kovmaktan beter etti bizi sonra hasan geldi ben bakarim dedi yatistrdi ortaligi
Hadi ya.Ayşe'ye yıllar once baktırmıştım,hiçbi şey bilememişti.Evet benimde bildiğim Hasan Ayşe'nin kocası.Terbiyesizlik etmiş,kafede fal sırası sormaktan daha doğal ne olabilir ki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…