İstanbul'da Fal - Falcılar

Hadi ya.Ayşe'ye yıllar once baktırmıştım,hiçbi şey bilememişti.Evet benimde bildiğim Hasan Ayşe'nin kocası.Terbiyesizlik etmiş,kafede fal sırası sormaktan daha doğal ne olabilir ki.....
Aynen canım nasil bagirio paraniz sizin olsun bile dedi halbuki para lafi bile gecmedi.dolmus bize patladi demek.hadi ya sevindim bize de hep ayseyi ovduler.isabet olmus hasan bey

Seda harika fal bakiyor, astral yetenegi var, ama kullanmiyor pek sanirim. erkek arkadasimin üzerindeki kazaktan daire katina evdeki koltuk rengine tv rengine kadar gördü. ben tarot, cin tarotu, ve osho baktirdim, bana dedikleri cikti, tüyler ürpertici gercekten tavsiye ederim.
tel nosu 00905327923364 buda cep numarasi, özelden mesaj hakkim yok yeni üye oldugum icin.

Aynen canım nasil bagirio paraniz sizin olsun bile dedi halbuki para lafi bile gecmedi.dolmus bize patladi demek.hadi ya sevindim bize de hep ayseyi ovduler.isabet olmus hasan bey
Yok be tek size değil,Ayşe banada bilememişti.Sarmaşık'a gidilirse Hasan'a baktırılır,yoksa gitmeye gerek yok.

martta gelirsen ben seni götürürüm cnm. yiğit e sor istersen hiç fikrim yok inan bende telefondaki resimden baktırdım zaten buyuk ihtimalle bakar diye düşünüyorumda yinede sor

cnm msjını aldım çok teşekkür ederim,senin adına çok sevindim özelde msj hakkım olmadığı için burdan yazıyorum ben perşembe gideceğim bir aksilik olurda gidemezsem ctesi takılırım size:)

cnm msjını aldım çok teşekkür ederim,senin adına çok sevindim özelde msj hakkım olmadığı için burdan yazıyorum ben perşembe gideceğim bir aksilik olurda gidemezsem ctesi takılırım size:)

Rica ederim haberleşiriz cnm

Cnm bakırköy ebuziya caddesinde tam detaylı yiğit tarif ediyor zaten 😉

Yarın için bende randevu aldım. Bende bilmiyorum adresini tam olarak sadece konum bilgisini yolladı. Oraya gidince arayıp öğreneceğim. Senin randevun kaçta?

Yiğitten randevu aldım çok heyacanlıyım
hülyayala benzer şeyleri söylerse hülyayı da size tavsiye edicem:18::18::18:

telefonda baktırıcam,sordum kendisine benim için ikisi de aynı dedi,bakırköy bana çok uzak

Bende yarin ilk defa baktiracagim yuz yuze ama daha once forumdaki arkadaslarla bi fark olmadigini soylemisti. Ben hem is yerime yakin oldugu icin hemde telefonda kitlenir aklima soru gelmez diye bunu tercih ettim :) hadi bakalim umarim umdugun seyleri duyarsin , haberlerini bekliyoruz.

kızlar yiğite mesaj attım 00.30 da boş olduğunu söyledi ya ben çok heyecanlıyım gerçekten iyi dimi bu yiğittt

yiğite ben de fal baktırıcam ve çok heyecanlıyım nasıl iyi bakıyor mu bakana kadar biraz fikir alsam çok iyi olucak çünkü çok heyecanlıyım :)))

evet canım bana baktığı fallarda hep tutarlıydı verdiği tarihlerde çıkıyor. umarım sende memnun kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…