Geldi canım geldi.Çok sağolasınTelefon da da bakıyor du değil mi
Aynen canım nasil bagirio paraniz sizin olsun bile dedi halbuki para lafi bile gecmedi.dolmus bize patladi demek.hadi ya sevindim bize de hep ayseyi ovduler.isabet olmus hasan beyHadi ya.Ayşe'ye yıllar once baktırmıştım,hiçbi şey bilememişti.Evet benimde bildiğim Hasan Ayşe'nin kocası.Terbiyesizlik etmiş,kafede fal sırası sormaktan daha doğal ne olabilir ki.....
Yok be tek size değil,Ayşe banada bilememişti.Sarmaşık'a gidilirse Hasan'a baktırılır,yoksa gitmeye gerek yok.Aynen canım nasil bagirio paraniz sizin olsun bile dedi halbuki para lafi bile gecmedi.dolmus bize patladi demek.hadi ya sevindim bize de hep ayseyi ovduler.isabet olmus hasan bey
martta gelirsen ben seni götürürüm cnm. yiğit e sor istersen hiç fikrim yok inan bende telefondaki resimden baktırdım zaten buyuk ihtimalle bakar diye düşünüyorumda yinede sor
cnm msjını aldım çok teşekkür ederim,senin adına çok sevindim özelde msj hakkım olmadığı için burdan yazıyorum ben perşembe gideceğim bir aksilik olurda gidemezsem ctesi takılırım size:)
Kizlar bir turlu denk getiripte fala gidemedim yigite burdan yorumlarinizi okudukca daha cok hevesleniyorum ama cumartesi icin konustum yogun oldugunu pazar gunu gelebilecegimi soyledi pazarda ben musait olamadimbugun icin msj attim simdide cvp yazdi yogun oldugunu yarin icin gelirsek daha iyi olacagini soyledi. Yarin kismetse gidecegim. Daha once gidenler evi tarif edebilirmi acaba ? Birde kahve falina mi bakiyor
Kizlar bir turlu denk getiripte fala gidemedim yigite burdan yorumlarinizi okudukca daha cok hevesleniyorum ama cumartesi icin konustum yogun oldugunu pazar gunu gelebilecegimi soyledi pazarda ben musait olamadimbugun icin msj attim simdide cvp yazdi yogun oldugunu yarin icin gelirsek daha iyi olacagini soyledi. Yarin kismetse gidecegim. Daha once gidenler evi tarif edebilirmi acaba ? Birde kahve falina mi bakiyor
Yarın için bende randevu aldım. Bende bilmiyorum adresini tam olarak sadece konum bilgisini yolladı. Oraya gidince arayıp öğreneceğim. Senin randevun kaçta?
Saat 8 diye konustuk , sende aksam mi gideceksin?
Yiğitten randevu aldım çok heyacanlıyım
hülyayala benzer şeyleri söylerse hülyayı da size tavsiye edicem:18::18::18:
telefonda baktırıcam,sordum kendisine benim için ikisi de aynı dedi,bakırköy bana çok uzak
kızlar yiğite mesaj attım 00.30 da boş olduğunu söyledi ya ben çok heyecanlıyım gerçekten iyi dimi bu yiğittt
aynen yiğit çok iyi gidiyor inş hep böyle gider
bu gece 00:30 mu ? telde mı baktıracaksın cnm ?
yiğite ben de fal baktırıcam ve çok heyecanlıyım nasıl iyi bakıyor mu bakana kadar biraz fikir alsam çok iyi olucak çünkü çok heyecanlıyım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?