evet telefonda baktırıcam o zaman müsait olduğunu söyledi çünkü ben hemen istiyorum dedim. sen baktırmışmıydın
maalesef cnm bu hafta baktıracağım ben,baktırınca yorumlarını bekliyorum bol şans dilerim :)
evet canım bana baktığı fallarda hep tutarlıydı verdiği tarihlerde çıkıyor. umarım sende memnun kalırsın
evet canım bana baktığı fallarda hep tutarlıydı verdiği tarihlerde çıkıyor. umarım sende memnun kalırsın
swetlana27 Yiğit e ne falı baktırıyorsun. Hangisinde daha iyi. fiyatları aynı mı
teşekkürler telefonda başarılı mı
Kaça bakıyor acaba?http://www.derki.com/gizemcilik/gelecegi-gorebilmek-mumkun-mu
Ekteki linkte Hasan Sonsuz Çeliktaş'ın bahsettiği durugörüsü olan Gül bu hafta İstanbul a gelmiş. Hasan Sonsuz facebook sayfasında bildirmiş, Pazar akşamına kadar Taksimde bir cafede olacakmış. Geçen sene merak edip Gül ü aramıştım ama telefonda bakamadığını söylemişti, izmirde yaşıyor.
Bugünde Yiğitten randevu almıştım, Gül ü de çok merak ediyorum kararsız kaldım..
Kaça bakıyor acaba?
canım bu topıkte ıkı tane yıgıt varr ben hangısıne baktrdıgımı bılmıyorummm
canım vallaha ben nerde oldugunu bılmıyorum telefonla baktrdım .sehır dısından aradım.yakın geleceklee ılgılı sevgılın sana donce k suan ock sınırlı dedı 3 hafta cverdı.eger beklersen uc hafta sonra yazarım sana
Hangi cafede baktığını biliyomusun peki?Fiyat bende bilmiyorum, aramadım henüz..
Hangi cafede baktığını biliyomusun peki?
Pazar gecesine kadar Taksim de Balık pazarında Alamut Kalesi adında bir mekanda olacağı yazıyor, randevu alınması gerekirmiş ama bendeki eski teli kullanılmıyormuş artık, yeni numarasını öğrenmeye çalışıcam, isteyenlere bilgi veririm cevap aldığımda..
Canm sen yigite bakyrcktn,baktirdn mi?memnun kaldn mi?Gelmisken gidin bence, Yigit e gelecek hafta da gidebilirsiniz ama bu hatun bir daha ne zaman gelir bilinmez
Canm sen yigite bakyrcktn,baktirdn mi?memnun kaldn mi?
Tamamdır,teşekkür ederim....Pazar gecesine kadar Taksim de Balık pazarında Alamut Kalesi adında bir mekanda olacağı yazıyor, randevu alınması gerekirmiş ama bendeki eski teli kullanılmıyormuş artık, yeni numarasını öğrenmeye çalışıcam, isteyenlere bilgi veririm cevap aldığımda..
Vallahi yogunluktan dolayi daha baktiramadim sekerim, BabyPink ten bana bir randevu koparmasini rica ettim en son
Babyyyy??
Bu arada Burak in bana baktifi fal bastan sona patladi. Bu adam sana 1 ay icinde adim atacak demisti, 12 gun var ama hic sanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?