İstanbul'da Fal - Falcılar

swetlana27 Yiğit e ne falı baktırıyorsun. Hangisinde daha iyi. fiyatları aynı mı

su falı baktırıyorum cnm yüzyüze 50 tl telefon da bakarsa 60 tl alıyormuş.. bana sorcak olursan kesinlikle su falı baktır derim

http://www.derki.com/gizemcilik/gelecegi-gorebilmek-mumkun-mu

Ekteki linkte Hasan Sonsuz Çeliktaş'ın bahsettiği durugörüsü olan Gül bu hafta İstanbul a gelmiş. Hasan Sonsuz facebook sayfasında bildirmiş, Pazar akşamına kadar Taksimde bir cafede olacakmış. Geçen sene merak edip Gül ü aramıştım ama telefonda bakamadığını söylemişti, izmirde yaşıyor.

Bugünde Yiğitten randevu almıştım, Gül ü de çok merak ediyorum kararsız kaldım..

Kaça bakıyor acaba?

yiğit'in söyledikleri çıktı mı,3 hafta vermiş?

Hangi cafede baktığını biliyomusun peki?

Pazar gecesine kadar Taksim de Balık pazarında Alamut Kalesi adında bir mekanda olacağı yazıyor, randevu alınması gerekirmiş ama bendeki eski teli kullanılmıyormuş artık, yeni numarasını öğrenmeye çalışıcam, isteyenlere bilgi veririm cevap aldığımda..

Gelmisken gidin bence, Yigit e gelecek hafta da gidebilirsiniz ama bu hatun bir daha ne zaman gelir bilinmez

Kendisi unv deki platonik askimdi.yillar sonra bana geldi ve bi iliskiye basladk.yani bn oyle sandm.uzak illerdeydk ve hep psikolojisinin kotu olduguNu soylydu iliski boyunca.1 yil birlkte oldk.ben baslarda hep ayrlmk istedm birakmadi beni.duzelcm bekle.diye diye...sonunda ayrildk.ayrlrkn bana aciklama bile yapmadi.meger sevgisi azms o yuzdn ayrilmsz bunu zorla yeni itiraf ettrdm....ve cok uzgnm.ona mjlarla birsuru laf soyledm...

Canm sen yigite bakyrcktn,baktirdn mi?memnun kaldn mi?

Vallahi yogunluktan dolayi daha baktiramadim sekerim, BabyPink ten bana bir randevu koparmasini rica ettim en son

Babyyyy??

Bu arada Burak in bana baktifi fal bastan sona patladi. Bu adam sana 1 ay icinde adim atacak demisti, 12 gun var ama hic sanmiyorum.

Tamamdır,teşekkür ederim....

Sen zaten Burak'ı baktığı ilk anda da beğenmemiştin,teşhisi doğru koymuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…