- 23 Ağustos 2012
- 52.048
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.576
- 898
Sen zaten Burak'ı baktığı ilk anda da beğenmemiştin,teşhisi doğru koymuşsun.
Buragi ben de begenmedim ve bi arkadasin burdaki tavsiyesiyle emreye de baktrdn ama malesef burak bile daha iyiydi....tabiki en iyisi durum tesbitinde super olani yigit bayanlar....
Ama anladığım kadarıyla yakın gelecektemi patladı?O zaman aslinda begenmistim, yakin gelecekle ilgili soyledigi seyler pekala olabilecek seylerde ama uzak gelecek bence sallamasyondu.
Ama anladığım kadarıyla yakın gelecektemi patladı?
Vallahi aynen oyle oldu. 1 aylik zaman vermisti, bu adim sana adim atacak demisti. Durum ortada.
Ote yandan bana bu adam size layik degil demisti, galiba beni mutlu etmek icin soyledi, falin begendigim tek yeri burasiydi.
6 ay sonra biriyle raslantisal tanisip evlenicekmisim, kendi isyeri varmis bibibibi dedi, buralar sallamasyondu bence.
Vallahi aynen oyle oldu. 1 aylik zaman vermisti, bu adim sana adim atacak demisti. Durum ortada.
Ote yandan bana bu adam size layik degil demisti, galiba beni mutlu etmek icin soyledi, falin begendigim tek yeri burasiydi.
6 ay sonra biriyle raslantisal tanisip evlenicekmisim, kendi isyeri varmis bibibibi dedi, buralar sallamasyondu bence.
Canım sen Yiğit 'i denemişmiydin???Burakla ilgili olumsuz yorumları okuyunca sinirleniyorum elimde olmadan.. Lütfen ileriye dönük söylediği hiç birşey için beklentiye girmeyin.. 1 sene boyunca baktırdım, hemde ezberlediği aynı falı baktı bana, çevremde baktıranların hiçbiri beğenmemesine rağmen yinede baktırdım umutsuzca.. söylediği yakın uzak hiçbirşeyi yaşamadım, olan durumlarıda bilememişti..
Siteyi cok sık takip edemiyrm...emreyle ilgili birisi uzun ve cok iddali bi yazi yazmisti...sevgilisiyle yolda giderkn emreye ayrlmslar ve bunu bile bildi falan drynce merak ettm ama suani bile tutturamadi.yigitin cok ufak ıskaladgi simdiki durumla ilgili yorumlari olsa da baktrdgm en iyi falci diyebilirmBen Emre ile ilgili detaylı yazmıştım,olumsuz yorumumu.Farketmedin demek.
Siteyi cok sık takip edemiyrm...emreyle ilgili birisi uzun ve cok iddali bi yazi yazmisti...sevgilisiyle yolda giderkn emreye ayrlmslar ve bunu bile bildi falan drynce merak ettm ama suani bile tutturamadi.yigitin cok ufak ıskaladgi simdiki durumla ilgili yorumlari olsa da baktrdgm en iyi falci diyebilirm
Canım sen Yiğit 'i denemişmiydin???
Yigiton geleck yorumlari da cikarsa number one falcm olacak...ona da en az bir ay var
Yiğit'ten ben memnun kaldım.Bana ilk gelecek yorumu mart ilk iki haftası.Çıkıp çıkmadığını yazarım.Yinede siz bilirsiniz ,ben memnun kaldım ama hep derim ki en iyi falcıya bile kefil olunmaz.Gül de ne çabuk dolmuş yahu...Yiğit le bugün randevum var akşamüstü... Yiğitte Burak gibisiyle boşuna gitmiyim bakırköylere.. Siz baktırdınız mı?
Bu arada Gül'ün randevuları dolmuş maalesef..
Birde fiyatını sordunuzmu ne kadarmış,randevusu dolunca merak ettim daha da bi.Görünüşte kimse fala inanmaz herkes atıp tutar fal baktırmayın diye.Falcıların randevusu gelin görün ki kısa zaman içinde kimlerle nasıl dolar,bunuda hiç anlamam.Yiğit le bugün randevum var akşamüstü... Yiğitte Burak gibisiyle boşuna gitmiyim bakırköylere.. Siz baktırdınız mı?
Bu arada Gül'ün randevuları dolmuş maalesef..
Birde fiyatını sordunuzmu ne kadarmış,randevusu dolunca merak ettim daha da bi.Görünüşte kimse fala inanmaz herkes atıp tutar fal baktırmayın diye.Falcıların randevusu gelin görün ki kısa zaman içinde kimlerle nasıl dolar,bunuda hiç anlamam.
Yiğit'ten ben memnun kaldım.Bana ilk gelecek yorumu mart ilk iki haftası.Çıkıp çıkmadığını yazarım.Yinede siz bilirsiniz ,ben memnun kaldım ama hep derim ki en iyi falcıya bile kefil olunmaz.Gül de ne çabuk dolmuş yahu...
Bende merak ettim alcanzarcim..bu gul izmirde kibris sehitleri caddesinde gul evi adinda cafe'si olan gul mu ?
sizde yiğit in nosu var sanırım, bana da atar mısınız ? şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?