Merhaba;
Erdoğan 80 e bakıyor
Uzun süredir baktığını biliyorum ben de telefonla daha önce Elmira'ya baktırdığım için tereddüt ettim ama daha iyiydi bana göre yüz yüze baktırma şansın varsa belki fal için bu taraflara geliyordur bilmiyorum daha önceden İstanbuldaymış sorman lazım
bende sonunda baktırabildim yiğite :) söyledikleri doğruydu ama gelecekle ilgili baya uzun zaman verdi yani anlamak için baya beklemek lazım :)
telefondamı baktırdın cnm yüzyüzemi? 10 üzerinden kaç verirsin:)
telefondan baktırdım. valla söyledikleriyle ilgili 10 üzerinden 10 veririm ama gelecekle ilgili bişey diyemem çünkü resmen sene verdi :)
Sonunda az önce telde Yiğit e baktırabildim, işim çıktı bakırköye gidemedim. Öncelikle bana Burağı hatırlattı, çok şeker pozitif..
Durumla ilgili ayrı gördüğünü söyledi, evet, karşı tarafla ilgili genel bikaç yorum yaptı, evet uyuyor, bunun dışında genelde ileriye dönük yorumları oldu, Mart sonu Nisan başı ve Mayıs ayını kapsıyor.. Şimdilik fena değil, daha sonra belki yüzyüze baktırırm.
Burdan çok kişi telini aldı, baktıranlar yorumlarınızı yazabilirmisiniz..
teşekkür ederim cnm allah gönlüne göre verir inşallah:)
telefondan baktırdım. valla söyledikleriyle ilgili 10 üzerinden 10 veririm ama gelecekle ilgili bişey diyemem çünkü resmen sene verdi :)
Evet yiğit banada yakın gelecek verdi zaman olarak.Demek ki burdan anlıyoruz ki çocuk sallamıyor.Uzak tarihte verebiliyor yeri gelince.Herkesin zamanı farklı çünkü.Valla bana hep yakın gelecek soylemişti herkesin farklı sanırım. Ama yakın gelecek söyledikleri cıktı bende
Niye böyle ya?insan memnun olduğu falcıyı niye kaybediyor bi süre sonra?Bende de hep böyle oldu.:) cok iyi olsaydı mutlaka iz bırakırdı bende:) ama izmirde baktırdığım be maalesef artık ulaşılması mümkün olmayan ramazan diye bir gay cocuk vardı, acmıyor telini kimseye. 3 kere baktırmıştım 3 yılda, her dediği de cıkmıştı bana.
ben yiğite dün havale yaptım bugün aradım araba kullanıyorum dedi mesajla dün havale yaptım bugün uygunsanız bakar mısınız dedim hiç dönmedi çok sinir oldum arıyorum ulaşamıyorum,umarım havaleyi görmediği içindir
Niye böyle ya?insan memnun olduğu falcıyı niye kaybediyor bi süre sonra?Bende de hep böyle oldu.
İyi falcının mutlaka arızası da oluyor bence. Ya ortadan yok oluyor, ya kafayı yiyor ya bişi:))
Yigit bana da dun , bugun yogunum yarin gel dedi. Bugunde , bugun isim var ama yarin kesin bakarim yarin gel diyor. Off devlet hastanesinden bile daha kolay randevu aliniyor bu yigitin acil servisi yokmu yaa :))
Mutlaka bakar canım mrk etme
Yok be canım,ben az önce konuştum.Yine çok samimi ve mütevaziydi.ortadan kaybolmadan kafayı yemeden bana fal baksın da
şımarttık galiba adamı,benim hakkımda bi forumda bu kadar şey yazılsa ben de şımarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?