İstanbul'da Fal - Falcılar

erdoğanın numarasını kaybettim.daha önce edirnede baktırmıştım her şeyi anlattı.tekrar baktırmak istiyorum.telefon numarasını gönderirseniz sevinirim.

Sonunda az önce telde Yiğit e baktırabildim, işim çıktı bakırköye gidemedim. Öncelikle bana Burağı hatırlattı, çok şeker pozitif..
Durumla ilgili ayrı gördüğünü söyledi, evet, karşı tarafla ilgili genel bikaç yorum yaptı, evet uyuyor, bunun dışında genelde ileriye dönük yorumları oldu, Mart sonu Nisan başı ve Mayıs ayını kapsıyor.. Şimdilik fena değil, daha sonra belki yüzyüze baktırırm.

Burdan çok kişi telini aldı, baktıranlar yorumlarınızı yazabilirmisiniz..

bende sonunda baktırabildim yiğite :) söyledikleri doğruydu ama gelecekle ilgili baya uzun zaman verdi yani anlamak için baya beklemek lazım :)

sen 10 üzerinden kaç verirsin cnm ? :)

Valla bana hep yakın gelecek soylemişti herkesin farklı sanırım. Ama yakın gelecek söyledikleri cıktı bende
Evet yiğit banada yakın gelecek verdi zaman olarak.Demek ki burdan anlıyoruz ki çocuk sallamıyor.Uzak tarihte verebiliyor yeri gelince.Herkesin zamanı farklı çünkü.

Niye böyle ya?insan memnun olduğu falcıyı niye kaybediyor bi süre sonra?Bende de hep böyle oldu.

ben yiğite dün havale yaptım bugün aradım araba kullanıyorum dedi mesajla dün havale yaptım bugün uygunsanız bakar mısınız dedim hiç dönmedi çok sinir oldum arıyorum ulaşamıyorum,umarım havaleyi görmediği içindir

Yigit bana da dun , bugun yogunum yarin gel dedi. Bugunde , bugun isim var ama yarin kesin bakarim yarin gel diyor. Off devlet hastanesinden bile daha kolay randevu aliniyor bu yigitin acil servisi yokmu yaa :))

telefondan baktırdım. valla söyledikleriyle ilgili 10 üzerinden 10 veririm ama gelecekle ilgili bişey diyemem çünkü resmen sene verdi :)

Mutlaka bakar canım mrk etme

Yigit bana da dun , bugun yogunum yarin gel dedi. Bugunde , bugun isim var ama yarin kesin bakarim yarin gel diyor. Off devlet hastanesinden bile daha kolay randevu aliniyor bu yigitin acil servisi yokmu yaa :))

hahahha koptum yaa doktor yiğit bey

ortadan kaybolmadan kafayı yemeden bana fal baksın da
şımarttık galiba adamı,benim hakkımda bi forumda bu kadar şey yazılsa ben de şımarırım

ortadan kaybolmadan kafayı yemeden bana fal baksın da
şımarttık galiba adamı,benim hakkımda bi forumda bu kadar şey yazılsa ben de şımarırım
Yok be canım,ben az önce konuştum.Yine çok samimi ve mütevaziydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…