İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar merhaba. Ben istanbulda uzerimde buyu var mi diye baktirabilecegim ve bozduracagim birini ariyorum. Tavsiye ettiginiz birileri var mi?
Artik basima gelenlerden biktim yardim ederseniz cok sevinirim.

canım o işlere hiç bulaşma derim.. büyü var mı diye baktırırsan yoksa bile var derler sonra da ben bunu bozarım deyip seni soyup soğana çevirirler ve bahsettiğimde ciddi meblağlar ... kısacası çaresizliğinden faydalanırlar ... eğer buna allah rızası için var olup olmadığına bakan ve bozabilen birini bulabilirsen çok şanslısın demektir. 10 yıl boyunca çaresizliğimden o kadar faydalandılar kiii uyarma ihtiyacı hissettim. tecrübeyle sabittir.

Son düzenleme:

Cherry yi uzen uzene zaten bugunlerde...her sey bu igrenc herif yuzunden oldu, gordugum sevdigim gune lanet olsun.

Ben b.koydeki yigitten ilk baslarda memnun kalmistim en azindan bikac ismi tuttur ayi becermisti sonra ikinci ucuncu fali da tamamen fiyaskoydu.... ama bu yigidi mutlaka deniycem :))

Merhaba arkadaslar, ben cok taze uyeyim :) Bugunlerde fala cok ihtiyacım oldugu için Bakırkoydeki evinde fal baktıgını söylediğiniz Yiğit Bey in telefon numarasını bana da mesaj atabılırsenız cok sevinirim.

Merhaba arkadaslar, ben cok taze uyeyim :) Bugunlerde fala cok ihtiyacım oldugu için Bakırkoydeki evinde fal baktıgını söylediğiniz Yiğit Bey in telefon numarasını bana da mesaj atabılırsenız cok sevinirim.

Ancak özelden mesaj atma işi nasıl oluyor tam anlayamadım. Mail adresimi vermem gerekir mi ? Şimdiden tesekkurler.

Yolladim nosunu......

Cherrycim whats up veya viber yükleyip oglen mesaj atarsan whats up veya viberdan, aynı gün akşamı yiğit bakacak, söz aldım.

Kızlar dün akşam Yiğit'e fal baktırdım an da çok başarılı, neredeyse soru sorucak bir şey kalmıyacak şekilde yorum yaptı…
gelişmeler için beklemedeyim, yazarım, bu arada Yiğit'in falı Taha'nın falıyla tutarlıydı… Bir de Binnaz ablayı hiçbirimiz pek sevmedik ; ama orada en son İsis'e baktırdığımı söylemiştim, o da an da başarılıydı fakat gelecek için beklemedeyim…
Şimdi sırasıyla beğendiklerim; Yiğit, Taha, İsis, Venüs Amber bakalım sonuçlara göre değerlendiririz...

arkadaşlar yiğitin olumsuz yorumladığı bir şey yok mu? mesela önceki yorumlara göre her ayrılan kişiye barışacaksın demiş.bir de şubat mart bu aylar hepimizin başına bişeyler gelicek sanırım.ben mi yanlış okudum.herkesin yaşadığı farklı değil mi?

bende bunu merak ediyorum, hemen hemen çogunluk şubat mart dönemi için beklemede, banada mart sonu dedi aslında daha erken bekliyordum.. anda başarılı olması şuan ayrı olduğunuzu bilmesi mi? bana telde baktı ve biraz genel buldum.. belki yüzyüze baktırdığımda biraz daha detay verebilir.. kimseye olumsuz yorum yapmadı mı? bu ilişki bitmiş beklentiye girme gibi..

bana şubat ayı için dedi.martta yine aynı konuyla ilgili bir gelişmeden bahsetti.bir de 2015 yılı ile ilgili tarih verdi.iki kez gittim ikisinde de aynı şeyi söyledi.nokta atışları var. çok iyi analiz ettiği bildiği şeyler oldu.oldukça da şaşırttı.bir arkadaşıma düşündüğün biri var ama olmayacak o demiş. bilmiyordum meğer platonik takıldığı biri varmış. arkadaşım da zaten ben de ihtimal vermiyordum dedi.benim bildiğim ve burdan okuduğum bunlar.

var var, olumsuz görüp söylediği şeylerde var.

Merhaba Yiğit e nasıl fal batıra bilirim

var var, olumsuz görüp söylediği şeylerde var.

hımmm yani.hayatın gerçekleri de var.her şey iyi gidecek diye bir şey yok.önemli olan en iyi yorumlayıcıyı bulabilmek. zaten tarotta geleceği görebilme, yorumlayabilme sanatı. enerji de önemli, telepati ..... bakalım bana dediği tarihte çıkarsa yiğit'e inancım artıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…