Aaaaa.Emine banada aynı şeyi demişti.
Arkadaslar merhaba. Ben istanbulda uzerimde buyu var mi diye baktirabilecegim ve bozduracagim birini ariyorum. Tavsiye ettiginiz birileri var mi?
Artik basima gelenlerden biktim yardim ederseniz cok sevinirim.
Canım özel msj atamıorum şu an bir arıza veriyor. Cherryle ilgili aynısını ben de yaşadım ve inan bilmiyorum. Bugun bakırköyde işim var, yigite msj attım saat 3:00 gibi uğrayacağım. O zaman sebebini öğrenirim sanıyorum ben de...yazıcam sana
Ben b.koydeki yigitten ilk baslarda memnun kalmistim en azindan bikac ismi tuttur ayi becermisti sonra ikinci ucuncu fali da tamamen fiyaskoydu.... ama bu yigidi mutlaka deniycem :))hayır dejavudaki yiğit berbattı ona da bi kere baktırmıştım.tavrı da kötü.gitmeyin derim paranıza yazık.bu yiğit önceden telve, arzuhal ve emelimde calışmış..ama şimdi kendi evinde ya da telefonda bakıyor.çokta müşterisi var.ben iki kez baktırdım çok iyiydi.şubat ayı için bişeyler söyledi bakalım.zaman geçiyor.o da çıkarsa 10 üzerinden 10 vericem.o kadar iyi.
Merhaba arkadaslar, ben cok taze uyeyim :) Bugunlerde fala cok ihtiyacım oldugu için Bakırkoydeki evinde falbaktıgını söylediğiniz Yiğit Bey in telefon numarasını bana da mesaj atabılırsenız cok sevinirim.
Ancak özelden mesaj atma işi nasıl oluyor tam anlayamadım. Mail adresimi vermem gerekir mi ? Şimdiden tesekkurler.
Alcanzar cokk tesekkur ederim. Sevgiler.
Cherrycim whats up veya viber yükleyip oglen mesaj atarsan whats up veya viberdan, aynı gün akşamı yiğit bakacak, söz aldım.
Kızlar dün akşam Yiğit'e fal baktırdıman da çok başarılı, neredeyse soru sorucak bir şey kalmıyacak şekilde yorum yaptı
gelişmeler için beklemedeyim, yazarım, bu arada Yiğit'in falı Taha'nın falıyla tutarlıydı Bir de Binnaz ablayı hiçbirimiz pek sevmedik ; ama orada en son İsis'e baktırdığımı söylemiştim, o da an da başarılıydı fakat gelecek için beklemedeyim
Şimdi sırasıyla beğendiklerim; Yiğit, Taha, İsis, Venüs Amber bakalım sonuçlara göre değerlendiririz...
arkadaşlar yiğitin olumsuz yorumladığı bir şey yok mu? mesela önceki yorumlara göre her ayrılan kişiye barışacaksın demiş.bir de şubat mart bu aylar hepimizin başına bişeyler gelicek sanırım.ben mi yanlış okudum.herkesin yaşadığı farklı değil mi?
bende bunu merak ediyorum, hemen hemen çogunluk şubat mart dönemi için beklemede, banada mart sonu dedi aslında daha erken bekliyordum.. anda başarılı olması şuan ayrı olduğunuzu bilmesi mi? bana telde baktı ve biraz genel buldum.. belki yüzyüze baktırdığımda biraz daha detay verebilir.. kimseye olumsuz yorum yapmadı mı? bu ilişki bitmiş beklentiye girme gibi..
arkadaşlar yiğitin olumsuz yorumladığı bir şey yok mu? mesela önceki yorumlara göre her ayrılan kişiye barışacaksın demiş.bir de şubat mart bu aylar hepimizin başına bişeyler gelicek sanırım.ben mi yanlış okudum.herkesin yaşadığı farklı değil mi?
Merhaba Yiğit e nasıl fal batıra bilirim
var var, olumsuz görüp söylediği şeylerde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?