İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar Yiğit ile ilgili yorumlarınızı okudum ve çoookkkk merak ettim:18: Bakırköy bana da yakın ayrıca. Rica etsem biriniz özelden bana telefon numarasını atabilir misiniz?

Merhaba hepinize kac gundur yorumlarinizi okuyorum kafam karisti :))simdi bu telefonda bakan sanirim yigit ve tolcan var bide begendiklerinizden enfal ...... secim yapamadim aralarinda onerisi olan var mi ki acep ?

Merhaba hepinize kac gundur yorumlarinizi okuyorum kafam karisti :))simdi bu telefonda bakan sanirim yigit ve tolcan var bide begendiklerinizden enfal ...... secim yapamadim aralarinda onerisi olan var mi ki acep ?
Tolcan falcı degil,bizim gibi üye.Enfal eski yorumlardan yahu.Yiğit tir bunların içindeki en somut isim.

Son bise daha sorup ariyorum artik :)) bu yigit b.koyde dejavuda fal bakan yigit degil dimi ??

hayır dejavudaki yiğit berbattı ona da bi kere baktırmıştım.tavrı da kötü.gitmeyin derim paranıza yazık.bu yiğit önceden telve, arzuhal ve emelimde calışmış..ama şimdi kendi evinde ya da telefonda bakıyor.çokta müşterisi var.ben iki kez baktırdım çok iyiydi.şubat ayı için bişeyler söyledi bakalım.zaman geçiyor.o da çıkarsa 10 üzerinden 10 vericem.o kadar iyi.

Canım özel msj atamıorum şu an bir arıza veriyor. Cherryle ilgili aynısını ben de yaşadım ve inan bilmiyorum. Bugun bakırköyde işim var, yigite msj attım saat 3:00 gibi uğrayacağım. O zaman sebebini öğrenirim sanıyorum ben de...yazıcam sana

Tamam canım,teşekkür ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…