ben bugün baktırdım baştan toplantıdayım dedi sizmüsait olunca mesaj atarmısınız dedim18.30 gibi attı baktı
Memnun kaldin mi? Nasil bakti?
kızlar Yiğit ile ilgili yorumlarınızı okudum ve çoookkkk merak ettim:18: Bakırköy bana da yakın ayrıca. Rica etsem biriniz özelden bana telefon numarasını atabilir misiniz?
ben bugün baktırdım baştan toplantıdayım dedi sizmüsait olunca mesaj atarmısınız dedim18.30 gibi attı baktı
tolcan telefonda mı baktırdın mı kahve falı mı su falı mı baktırdın
siz telefonda mı baktırdınız.
Günaydın canım,varmı bi haber???günaydın herkese evet telefonda baktırdım çokta memnun kaldım gelecek için bişey diyemem ama
Tolcan falcı degil,bizim gibi üye.Enfal eski yorumlardan yahu.Yiğit tir bunların içindeki en somut isim.Merhaba hepinize kac gundur yorumlarinizi okuyorum kafam karisti :))simdi bu telefonda bakan sanirim yigit ve tolcan var bide begendiklerinizden enfal ...... secim yapamadim aralarinda onerisi olan var mi ki acep ?
Himmm anladim....... yigitin telefon numarasini ozelden gonderebilir misin peki? Bide ucretini de ogrenirsem super olucak :)Tolcan falcı degil,bizim gibi üye.Enfal eski yorumlardan yahu.Yiğit tir bunların içindeki en somut isim.
Himmm anladim....... yigitin telefon numarasini ozelden gonderebilir misin peki? Bide ucretini de ogrenirsem super olucak :)
Cokkk tesekkurederimmmYiğit 50 tl..........
Yiğit 50 tl..........
Son bise daha sorup ariyorum artik :)) bu yigit b.koyde dejavuda fal bakan yigit degil dimi ??
Canım özel msj atamıorum şu an bir arıza veriyor. Cherryle ilgili aynısını ben de yaşadım ve inan bilmiyorum. Bugun bakırköyde işim var, yigite msj attım saat 3:00 gibi uğrayacağım. O zaman sebebini öğrenirim sanıyorum ben de...yazıcam sana
Son bise daha sorup ariyorum artik :)) bu yigit b.koyde dejavuda fal bakan yigit degil dimi ??
Cokkk tesekkurederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?