telefonla ya da evine giderek.
hımmm yani.hayatın gerçekleri de var.her şey iyi gidecek diye bir şey yok.önemli olan en iyi yorumlayıcıyı bulabilmek. zaten tarotta geleceği görebilme, yorumlayabilme sanatı. enerji de önemli, telepati ..... bakalım bana dediği tarihte çıkarsa yiğit'e inancım artıcak.
telefonunualabilirmiyim, kaç para ya bakıyor
teşekkürler
arkadaşlar yiğitin olumsuz yorumladığı bir şey yok mu? mesela önceki yorumlara göre her ayrılan kişiye barışacaksın demiş.bir de şubat mart bu aylar hepimizin başına bişeyler gelicek sanırım.ben mi yanlış okudum.herkesin yaşadığı farklı değil mi?
Olumsuz şeyler de vardı kolombiya; ama aynı fikirdeydim, olumsuz söylediği şey de...
yakın tarihte Mart- Nisan tarihleriyle ilgili bir şeyler söyledi ve Haziran, bazı şeylere ihtimal vermedim ama nasıl yorumladığı o zaman belli olucak, tutarlı olduğunda
Sen baktırdın mı?
canım evet 2 kez baktırdım.ikisinde de aynı cümleleri kurduğu çok oldu.taşınacaksın dedi mesala yakın zamanda, ben taşınmayı düşünüyordum da bu kadar çabuk değil.iki gün önce taşındım mesela.daha bir sürü şey bildi.bu tutarlılığını gösterir.bana en yakın bu ay için zaman verdi.asıl önemli olan, beklediğim şey de o benim için.olursa paylaşıcam, olmazsa da yine durumu anlatırım. sonuçta burda birbirimizi doğru yönlendirmek amaç.
Olumsuz şeyler de vardı kolombiya; ama aynı fikirdeydim, olumsuz söylediği şey de...
yakın tarihte Mart- Nisan tarihleriyle ilgili bir şeyler söyledi ve Haziran, bazı şeylere ihtimal vermedim ama nasıl yorumladığı o zaman belli olucak, tutarlı olduğunda
Sen baktırdın mı?
Bana da subatta veya mart bası gibi düsümdüğüm kişinin arayacagını ama tam beklediğim gibi gelmeyeceğini, yüz vermezsem fikir değiştireceğini söyledi. En cok şaşırtan sey birden ismini söyleyip seni dün gece rüyasında görmüş, bugün aramak istemiş ama ararsa başka türlü gelmesi gerektiğinden yapamamıs demesiydi. Senin arayacagını ümit ediyor ama arayacagını görmüyorum dedi( ki dogru hayatta da aramam) seni arayacak ama cok yüz verme vermezsen fikri değişecek dedi. Aynı donemde yeni birisi daha olacak, onu zamanla seveceksin ve ikisi arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaksın eylül ekim gibi dedi. Şimdi çok da olumlu değil bu adam gelior ama lay lay lomadam etmek de bana kalıyor işte yapabilirsem. Başkasını daha sordum, hiç bir cacık olmaz bundan dedi.. Capkın ve hayatı gelişine yaşayan biriymiş. Olumsuzu da söylüyor bence..
yani o arıcak dediği aradı mı seni?
Subat sonu mart dedi. Ararsa yazıcam
seninkinin olasılığı varmış, benim durumla alakalı bir şeyler söyledi.şubat ayı içinde dedi.bir değişiklik yok.söylediğine pek ihtimal vermiyorum.zayıf ihtimal.hatta çok zor diyebilirim.
arkadaşlar ben çarşamba günübaktırmıştım şuan bayağı bir sıkıntıdayım dediği tarihe 2 gün kaldı bakalım en yakın benim tarihim eğer gerçekleşirse burada yazıcam diğer verdiği tarihlerde var ama en yakın bu
O bir cep telefonu programı cnm:) bana da aynısı oldu. CIA agent mı ne, telefon havuzu isim eşleştirmesi yapıyor, eger senin telefon numaran bu programı indiren birinin rehberinde kayıtlıysa o program bilgi havuzuna senin de adın kayıtlı oluyor. Bu programı kullanan birini ilk defa aradıgında adın da cıkıyor ekranda.Merakla Bekliyoruzz o zaman :)
Bu arada neye şaşırdım biliyor musunuz kızlar, aradığımda ismimi söyledi, ben şaşırıp kalım tabii:44:
sonra bu kişiyle görüşmüyor muyum dedi.
benden sonradan bir ses evet
O bir cep telefonu programı cnm:) bana da aynısı oldu. CIA agent mı ne, telefon havuzu isim eşleştirmesi yapıyor, eger senin telefon numaran bu programı indiren birinin rehberinde kayıtlıysa o program bilgi havuzuna senin de adın kayıtlı oluyor. Bu programı kullanan birini ilk defa aradıgında adın da cıkıyor ekranda.
Kızlar cafeden şu an çıktım,detaylı daha sonra yazabilirim ama özetle ve net diyebilirim ki;AYHAN ON NUMARA.
baktırdıktan sonra yorumumlayın burda, lütfen.
Kızlar cafeden şu an çıktım,detaylı daha sonra yazabilirim ama özetle ve net diyebilirim ki;AYHAN ON NUMARA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?