İstanbul'da Fal - Falcılar

Cok sevindim canım beğendiğine:) anı cok iyi bilir:) mrkla bekliorum

Ayhan anda cok iyidir, 8 yıllık falcım. Son falı haric tüm falları cıkmıstı. Yigit de cok iyi bence:)) tarihleri cıktı bende

Başka bir cafede soluklanırken ve kafamda falımı analiz ederken dayanamadım yazayım sizede.Babypink sana çok teşekkür ederim,doğru düzgün bi falcıyla beni tanıştırdığın için.Ayhan an itibariyle abartmıyorum yüzde yüz bildi.Her sorumun cevabını aldım.An ile ilgili dürüst olmam gerekirse Yiğit'ten daha iyi.Yalnız gelecek konusunda birkaç konu hariç Yiğit'le aynı tarhleri verdiler.Tarot ve kahve birlikte baktı.Yalnız bir odada cafe ortamından soyutlanarak bakması kesinlikle çok farkettiriyor.Ayhan'ın cafe falcıları adı altinda geçmeside yanlış bence.Herşeyiyle tam olarak özel falcı standartlarında.Gelecek bahar aylarında şekillenecek.Eğer çıkarsa zaten paçasına yapışırım Ayhan'ın.Gerçekten canım dediğin gibi olumsuzuda acı bi şekilde duyuyor insan.O yüzden gidecek arkadaşlar kendilerini iyi hazırlasınlar.Yiğit gibi her konuya değindi ,öyle tek bi konuyla sınırlı degil.İstediğim her soruyu sordum.Fala ilk benim kişiliğimi anlatarak başladı.Velhasıl olumsuz tek bir yorumum asla olamaz.Aldığı para helâl olsun.

Ne kadara baktı canım?

OMGGGGGG Ayhan cok supermis.

arkadaşlar bu konuda böyle bir çıkış yapmayı asla istemezdim ancak üzerimde mesuliyet olarak kalır diye belirtme ihtiyacı duyuyorum. şimdiden herkesin affına sığınıyorum. lakin "(Ey Peygamber! Onlara) De ki: Göklerde ve yerde, Allah’tan başka hiç kimse gaybı
bilemez.Onlar, ne zaman diriltileceklerini de farketmezler."Neml Sûresi: şeklindeki ayet-i kerime aslında tüm bu falcı güruhun, soytarıların ne kadar sahtekar olduklarının açık göstergesi. bayanlar biliyorum gelecek çok merak uyandırıcı ancak fal bakanın da baktıranın da ahirette nasibi olmayacağı yönünde görüşler var. Allahul alem. ben sadece bu topikte bu mühim mevzuya dikkat çekmek istedim. kimse lütfen gücenmesin. sevgiyle kalın.

Canım cok sevindim senin adına:) asla yanlıs yönlendirmek istemem özellikle seni. Gelecek için bir sey diyemem tabii ama ayhan an konusunda kefil oldugum bir falcıdır, gercekten hisleri kuvvetli. Tahminleri de buna dayanıyor tabii ki:) cogunlukla da bana cıktı dedikleri yoksa 8 yıl gitmezdim ona. Diğer taraftan umut için giden olursa acımasızca yorum da yaptıgı için morali bozulabilir insanın. Buna hazırlıklı olmak gerek, hayatında baskası varsa söyler, sevmiyorsa söyler hem de cat diye söyler. Bunu bilip öyle baktırmak lazım. Özetle bu kadar para verip baktırdıgımız kişiler arasında gercekten param boşa gitti demediğim biridir. Diğer yandan yiğitten farkı şu, kişilerin birebir duygularını ve karekterlerini sanki bürünüp öyle anlatıyor. Kişi analizi çok derinlemesine. Ama yiğiti falı ben de cıkar durumda oldugu için de ayrı tutuyorum. Su an 1) yiğit 2) ayhan bende zaten

An itibariyle yiğitin falı cıktı, seni rüyasında gördü dediği adam şimdi msj attı dostlar!!!! Subatta msj atacak demişti

ayyyyy inanamıyorum canım.daha bi kaç saat önce umutsuzca konuşuyorduk.ben de kendi adıma ihtimal vermiyordum.çok sevindim senin adına.ciddi misin aradı haaa ???:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…