yiğit mi, ayhan mı? ayhan tarot mu kahve mi ne kadara bakıyor?
Kızlar cafeden şu an çıktım,detaylı daha sonra yazabilirim ama özetle ve net diyebilirim ki;AYHAN ON NUMARA.
Alcanzar, ya ben günübirlik İstanbul'a gelmeyi düşünüyorum yarın, ama cumartesi oradamıymış?
Hayır bana sadece cuma geldiğini söyledi.
Cok sevindim canım beğendiğine:) anı cok iyi bilir:) mrkla bekliorum
Ayhan anda cok iyidir, 8 yıllık falcım. Son falı haric tüm falları cıkmıstı. Yigit de cok iyi bence:)) tarihleri cıktı bende
Başka bir cafede soluklanırken ve kafamda falımı analiz ederken dayanamadım yazayım sizede.Babypink sana çok teşekkür ederim,doğru düzgün bi falcıyla beni tanıştırdığın için.Ayhan an itibariyle abartmıyorum yüzde yüz bildi.Her sorumun cevabını aldım.An ile ilgili dürüst olmam gerekirse Yiğit'ten daha iyi.Yalnız gelecek konusunda birkaç konu hariç Yiğit'le aynı tarhleri verdiler.Tarot ve kahve birlikte baktı.Yalnız bir odada cafe ortamından soyutlanarak bakması kesinlikle çok farkettiriyor.Ayhan'ın cafe falcıları adı altinda geçmeside yanlış bence.Herşeyiyle tam olarak özel falcı standartlarında.Gelecek bahar aylarında şekillenecek.Eğer çıkarsa zaten paçasına yapışırım Ayhan'ın.Gerçekten canım dediğin gibi olumsuzuda acı bi şekilde duyuyor insan.O yüzden gidecek arkadaşlar kendilerini iyi hazırlasınlar.Yiğit gibi her konuya değindi ,öyle tek bi konuyla sınırlı degil.İstediğim her soruyu sordum.Fala ilk benim kişiliğimi anlatarak başladı.Velhasıl olumsuz tek bir yorumum asla olamaz.Aldığı para helâl olsun.
Başka bir cafede soluklanırken ve kafamda falımı analiz ederken dayanamadım yazayım sizede.Babypink sana çok teşekkür ederim,doğru düzgün bi falcıyla beni tanıştırdığın için.Ayhan an itibariyle abartmıyorum yüzde yüz bildi.Her sorumun cevabını aldım.An ile ilgili dürüst olmam gerekirse Yiğit'ten daha iyi.Yalnız gelecek konusunda birkaç konu hariç Yiğit'le aynı tarhleri verdiler.Tarot ve kahve birlikte baktı.Yalnız bir odada cafe ortamından soyutlanarak bakması kesinlikle çok farkettiriyor.Ayhan'ın cafe falcıları adı altinda geçmeside yanlış bence.Herşeyiyle tam olarak özel falcı standartlarında.Gelecek bahar aylarında şekillenecek.Eğer çıkarsa zaten paçasına yapışırım Ayhan'ın.Gerçekten canım dediğin gibi olumsuzuda acı bi şekilde duyuyor insan.O yüzden gidecek arkadaşlar kendilerini iyi hazırlasınlar.Yiğit gibi her konuya değindi ,öyle tek bi konuyla sınırlı degil.İstediğim her soruyu sordum.Fala ilk benim kişiliğimi anlatarak başladı.Velhasıl olumsuz tek bir yorumum asla olamaz.Aldığı para helâl olsun.
Yarın cvp vericem ama beklesin öküzz
Ahahahha cakalsin baby
Hatta hic yanıt vermiim diyorum yiğite sorucam şimdi
An itibariyle yiğitin falı cıktı, seni rüyasında gördü dediği adam şimdi msj attı dostlar!!!! Subatta msj atacak demişti
Taktik ve staretji danis bence de.
ayyyyy inanamıyorum canım.daha bi kaç saat önce umutsuzca konuşuyorduk.ben de kendi adıma ihtimal vermiyordum.çok sevindim senin adına.ciddi misin aradı haaa ???:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?