İstanbul'da Fal - Falcılar

Kesinlikle canım burda yazdıklarına a'dan z'ye katılıyorum.An itibariyle Ayhan Yigitt ten bence daha iyi.Ama ben ikisinede ilk kez baktirdiğim için, ilk kez ikisinide geleceğe yönelik denemiş olacağım.Babypink yalnız çok ilginç canım,verdikleri yakın tarihler ikisinde de aynı.Sadece Yiğit haftada verip daha detaya girdi.1numara Yiğit mi olur Ayhan mı olur ,bunu ancak bahar aylarından sonra söyleyebileceğim.Ayhan aldığî parayı hakeden bir insan.Bide ben ilk randevuydum sakin kafayla baktırdım beyni bulanmadan,oda denk gelmiş oldu.Ayrıca randevudan yarım saat önce geldi ve randevu saatine kadar bekletmeden hemen aldı.Bu yönüde takdir edilir.Randevu saatine kadar pekalâ bekletebilirdi de.Ya Babypink nasıl biliyor anı bu kadar ,babamın yıllaaarr önce geçirdiği hastalıkltaki damar tıkanıklığına kadar bildi,o kadar söyliyim sana.Sen niye bıraktın Ayhan'ı canım???

An itibariyle yiğitin falı cıktı, seni rüyasında gördü dediği adam şimdi msj attı dostlar!!!! Subatta msj atacak demişti
Ayyy çok sevindim vallahi.İnşallah en güzel şekilde gerisi gelir.Ayhan ı takip et derim Babypink.

Ben ayhanı bırakmadım canım aslında yıllarca referans falcımdır. Hep dedikleri oldu, bazen tarihi sarksa da. Bu olmaz dediği kişi tillah olmadı:) olur dediğinden ben ayrılmasam bitmezdi. Yalnız son falında işimle ilgili bir konu da dediği olmadı, bundan dolayı yeni falcı aradım. Özel hayatımı hep bildi. Ama 8 yılda belki de cıkmayan tek seydir bu..

O kadarcıkta olur be canım.Keşke her falcî o kadar bilebilse.Devede kulak o bilemediğide.Yiğit te çok tatlı bi insan,çok iyi bir falcı.Sadece Ayhan dediğin gibi düşünce anlaminda ve an da dahada detaylı ve eksiksiz.Aynı tarihleri verdiler oda çok ilginç.Ayhan Yiğit e gòre daha ciddi ama çok düzgün bi çocuk oda.Babypink ben cafeye girdim ne desem beğenirsin?Yiğit burdamı geldimi dedim?Kadın da Ayhan demek istediniz herhalde dedi.Kıyaslamaktan burda ikisi bir olmuş artık benim için.Falının çıkmasina sana öyle sevindim ki cidden....

ben bu yiğiti anlamayorum,siz nasıl baktırıyorsunuz,bana perşembe akşam yedi buçuk dedi,dün akşam aradım ben seni unuttum on buçuk gibi bakarım dedi aradım bahane uydurdu bakmadı. siz nasıl baktırdınız telde beni sallıyo resmen adam

ya yıgıt galıba enerjı alamadıklarına mı bakmıyo nedır bılmıyorum ama bı ablamda bu durumdan sıkayetcı onuda boyle hep sallamıs

beni o kadar salladı ki ,aradım on kez en sonunda açtı giyiniyorumşimdi,saçlarımı kuruluyorum seni arıycam iki dakikaya dedi bir saat boyunca ben aradım açmadı .ağaç oldum gece boyutelefon başında.hepiniz anlatıyosunuz yiğit şöyle dedi,böyle dedi şok oluyorum adam beni boyuna erteliyor.bakmam da demiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…