İstanbul'da Fal - Falcılar

Hayret bende anlam veremiyorum.Ben bi kere aradım banka nosunu aldım parayı yatirdim,ertesi gün aradim ve baktı.İnanın böyle okuuunca bende şaşırıyorum.Ama öyle bi insanda değil sebep yok ertelemesi için.Bilemedim.

ayhana yıllar önce baktırmıştım galiba.merdivenle inilen bir odada bakıyordu cafenin içinde ve sanırım gaydi eğer doğru hatırlıyorsam.yanlışım varsa düzeltin beni lütfen.

ayhana yıllar önce baktırmıştım galiba.merdivenle inilen bir odada bakıyordu cafenin içinde ve sanırım gaydi eğer doğru hatırlıyorsam.yanlışım varsa düzeltin beni lütfen.
Dogru dogru merdivenle iniliyor,çıktımı peki sana?Aa simdi farkettim hayır bu Ayhan gay değil.

Son düzenleme:
yıllar önce baktırmıştım ilk fal deneyimlerimdendi.not almak aklıma gelmediği gibi bir kulağımdan girip öbür kulağımdan çıktı dedikleri.bariz kırıtarak konuşuyordu.esmerdi bilmiyorum aynı kişi mi?

ne oldu cnm baktırabildin mi?

ya yıgıt galıba enerjı alamadıklarına mı bakmıyo nedır bılmıyorum ama bı ablamda bu durumdan sıkayetcı onuda boyle hep sallamıs

Ya aslında konu bu değil sanırım, bazı kişilere o anda bakmama izin vermiyorlar dedi. Bakarsam tüm enerjim bitiyo, o gün kimseye bakamam dedi.. Öyle bir durum olmuş olabilir tabii hoş değil ama kasti yaptığını düşünmüyorum. Her defasında aynı gün ulaştım ben..

e madem oyle daha sonra dönsun o zaman bılemedımkı ya ben henuz baktırmadım daha doğrusu pesıne düşmedim ama numarası falan var bende sadece fal krızımı bıraz dındırıyım ıstedım ama baktırıcam kesın ıste bahsettıgım ablayla sıkıntı olmuş akc kere aramıs cevap vermemiş

Canım benim inşallah senin de çıkar:) benim şu anki formülüm yiğit+ ayhan combosu. İkisi bana fazla fazla yetiyor. Birinin hareketleriyle ilgili kafa karışıklığım varsa tüm falcılar bir yana Ayhan bir yanadır. Söyler duygularını, boş ver bunu der, bi gelecek görmüyorum der. Kötüye iyi dediğine şahit olmadım, iyiye kötü dediğine de. İkisi de aynı şeyleri söylediyse doğrudur Alcanzar:) yiğit de ayhan da iyi bu konuda. Ama yiğit tarihlerde daha başarılı. Ayhanın ocak başı dedipi şey şubat başı oldu, yiğit şubat demişti zaten:)

Arkadaslar, Ayhan a gitmem lazim ama daha bi hAfta gidemem :/ bakalim yigit le ayni seyleri mi soyleyecek?
Bu arada bugun yigite tlf da ucuncu falimi baktirdim, yine ayni tarihleri verdi, sansimi zorlamayip tarihleri beklemem lazim bence :/
Yigit cherry e bakti mi? Okuycam geri donup ama baktiysa bi ses versin, babypink yigit sende inanilmaz bence cok sevindim senin adina! :)

İnşallah canım hepimize tüm güzel fallar çıksın.Banada Yiğit ve Ayhan bir bütün gibi geliyor.İsimlerini dahi zaman zaman karıştırıyorum.Evet gerçekten zaman konusunda Yiğit daha net konuştu zaten.Dönemler aynı ikisinde de ama atıyorum Ayhan bahar ayları dediyse,Yigit Nisan în şu haftası diyebiliyor.Ayhan aynen de dediğin gibi bi insanın ruhunu çok iyi okuyabiliyor.İkiside birbirinden iyi.Dedikleride çıkarsa ikisininde tadından yenmez.Bende tüm fal ihtiyacımı Ayhan ve Yiğit in kanatlarında karşılarım artık.

Doğru Ayhan esmer ama gay değil ya.En azından şöyle diyebilirim gay olduğunu hissedeceğim bir görüntüsü yada konuşması yoktu.Yinede özel hayatını bilemem tabi.Ama yüksek olasılık canım aynı kişiden bahsediyoruz.Falını hatırlamanî çok isterdim.

yazmayayım diyorum ama bugün iyice çileden çıktım, tam 6 gündür yiğit fal bakacak diye bekliyordum ama bugün pes ettim artık. baktıracaklara kolay gelsin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…