Ayhan telde bakiyomu arkaslar bajiosa rica etsem no sunu yollarmisiniz?
Yok be canım,ben az önce konuştum.Yine çok samimi ve mütevaziydi.
Hayret bende anlam veremiyorum.Ben bi kere aradım banka nosunu aldım parayı yatirdim,ertesi gün aradim ve baktı.İnanın böyle okuuunca bende şaşırıyorum.Ama öyle bi insanda değil sebep yok ertelemesi için.Bilemedim.beni o kadar salladı ki ,aradım on kez en sonunda açtı giyiniyorumşimdi,saçlarımı kuruluyorum seni arıycam iki dakikaya dedi bir saat boyunca ben aradım açmadı .ağaç oldum gece boyutelefon başında.hepiniz anlatıyosunuz yiğit şöyle dedi,böyle dedi şok oluyorum adam beni boyuna erteliyor.bakmam da demiyor.
alcanzar se Yiğit e ne falı baktırdın telefonda mı baktırdın
Keşke telde baksaydi hemen yazardim nosunu.
Ayyy çok sevindim vallahi.İnşallah en güzel şekilde gerisi gelir.Ayhan ı takip et derim Babypink.
Dogru dogru merdivenle iniliyor,çıktımı peki sana?Aa simdi farkettim hayır bu Ayhan gay değil.ayhana yıllar önce baktırmıştım galiba.merdivenle inilen bir odada bakıyordu cafenin içinde ve sanırım gaydi eğer doğru hatırlıyorsam.yanlışım varsa düzeltin beni lütfen.
beni o kadar salladı ki ,aradım on kez en sonunda açtı giyiniyorumşimdi,saçlarımı kuruluyorum seni arıycam iki dakikaya dedi bir saat boyunca ben aradım açmadı .ağaç oldum gece boyutelefon başında.hepiniz anlatıyosunuz yiğit şöyle dedi,böyle dedi şok oluyorum adam beni boyuna erteliyor.bakmam da demiyor.
yıllar önce baktırmıştım ilk fal deneyimlerimdendi.not almak aklıma gelmediği gibi bir kulağımdan girip öbür kulağımdan çıktı dedikleri.bariz kırıtarak konuşuyordu.esmerdi bilmiyorum aynı kişi mi?
ya yıgıt galıba enerjı alamadıklarına mı bakmıyo nedır bılmıyorum ama bı ablamda bu durumdan sıkayetcı onuda boyle hep sallamıs
Ya aslında konu bu değil sanırım, bazı kişilere o anda bakmama izin vermiyorlar dedi. Bakarsam tüm enerjim bitiyo, o gün kimseye bakamam dedi.. Öyle bir durum olmuş olabilir tabii hoş değil ama kasti yaptığını düşünmüyorum. Her defasında aynı gün ulaştım ben..
O kadarcıkta olur be canım.Keşke her falcî o kadar bilebilse.Devede kulak o bilemediğide.Yiğit te çok tatlı bi insan,çok iyi bir falcı.Sadece Ayhan dediğin gibi düşünce anlaminda ve an da dahada detaylı ve eksiksiz.Aynı tarihleri verdiler oda çok ilginç.Ayhan Yiğit e gòre daha ciddi ama çok düzgün bi çocuk oda.Babypink ben cafeye girdim ne desem beğenirsin?Yiğit burdamı geldimi dedim?Kadın da Ayhan demek istediniz herhalde dedi.Kıyaslamaktan burda ikisi bir olmuş artık benim için.Falının çıkmasina sana öyle sevindim ki cidden....
Başka bir cafede soluklanırken ve kafamda falımı analiz ederken dayanamadım yazayım sizede.Babypink sana çok teşekkür ederim,doğru düzgün bi falcıyla beni tanıştırdığın için.Ayhan an itibariyle abartmıyorum yüzde yüz bildi.Her sorumun cevabını aldım.An ile ilgili dürüst olmam gerekirse Yiğit'ten daha iyi.Yalnız gelecek konusunda birkaç konu hariç Yiğit'le aynı tarhleri verdiler.Tarot ve kahve birlikte baktı.Yalnız bir odada cafe ortamından soyutlanarak bakması kesinlikle çok farkettiriyor.Ayhan'ın cafe falcıları adı altinda geçmeside yanlış bence.Herşeyiyle tam olarak özel falcı standartlarında.Gelecek bahar aylarında şekillenecek.Eğer çıkarsa zaten paçasına yapışırım Ayhan'ın.Gerçekten canım dediğin gibi olumsuzuda acı bi şekilde duyuyor insan.O yüzden gidecek arkadaşlar kendilerini iyi hazırlasınlar.Yiğit gibi her konuya değindi ,öyle tek bi konuyla sınırlı degil.İstediğim her soruyu sordum.Fala ilk benim kişiliğimi anlatarak başladı.Velhasıl olumsuz tek bir yorumum asla olamaz.Aldığı para helâl olsun.
Canım benim inşallah senin de çıkar:) benim şu anki formülüm yiğit+ ayhan combosu. İkisi bana fazla fazla yetiyor. Birinin hareketleriyle ilgili kafa karışıklığım varsa tüm falcılar bir yana Ayhan bir yanadır. Söyler duygularını, boş ver bunu der, bi gelecek görmüyorum der. Kötüye iyi dediğine şahit olmadım, iyiye kötü dediğine de. İkisi de aynı şeyleri söylediyse doğrudur Alcanzar:) yiğit de ayhan da iyi bu konuda. Ama yiğit tarihlerde daha başarılı. Ayhanın ocak başı dedipi şey şubat başı oldu, yiğit şubat demişti zaten:)
Doğru Ayhan esmer ama gay değil ya.En azından şöyle diyebilirim gay olduğunu hissedeceğim bir görüntüsü yada konuşması yoktu.Yinede özel hayatını bilemem tabi.Ama yüksek olasılık canım aynı kişiden bahsediyoruz.Falını hatırlamanî çok isterdim.yıllar önce baktırmıştım ilk fal deneyimlerimdendi.not almak aklıma gelmediği gibi bir kulağımdan girip öbür kulağımdan çıktı dedikleri.bariz kırıtarak konuşuyordu.esmerdi bilmiyorum aynı kişi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?